X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton super ciuszki ! <3 Tez czasem trafie cos z metkami az nie moge uwierzyc :)

zakrecona Ty mi tak narobilas ochoty tym Oskarkiem ze wczoraj caly dzien mowilam do D " ale fajnie Oskarek , ale piekne " tak mi to weszlo ! Tyle ze moj kuzyn to Oskar wiec u nas odpada ,ale od dwoch dni i niczym innym nie mowie jak o Oskarku ,a wszytsko przez Twoj wpis :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na golenie sie nie mam żadnej koncepcji :) niby brzuch nie taki spory a kurcze jednak lewa noga jest stanowczo za daleko od prawej reki .. a o miejscach intymnych nie wspomne .. :) :P
    Już przed wizytą która miałam 29.06 mówiłam że to moje ostatnie samodzielne golenie "dołu " ... zaproponowałam ogolenie mnie mojemu K. ale usłyszałam : " no co ty , oszalałaś ? chyba bym umarł ze strachu .. nie możesz iść do swojej mamy ..?" O_o ..szok !

madu, szczesliwa_mamusia21, Natka88, annggela, agaton, Blondik, Lexie, Little Frog, estrella, Nynusia, paula1, PauLLa, BATTINKA lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili , padłam :D:D jaki tekst :D:D

lili_madlen lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Lili to bedzie tekst miesiaca! :D Dobre :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili - haha do mamy :D nie no mistrzowski tekst :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lil hahaha do mamy ! Nieźle: D
    Mój to chętny na golenie zawsze ale jeszcze nie dalam mu: D
    Szczęśliwa no cudny Oskarek nie: D hihi

szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cudowny ! Gdyby nie moj kuzyn to ja bym tez braala Oskarka :D
    Udalo Ci sie z tym imieniem hehe :P

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż dumna jestem z siebie haha: D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój K. ma takie wejścia że jak coś właśnie takiego powie to nic tylko..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a071692b8281.jpg

Ja miałam właśnie dylemat między Nikodemem a Oskarkiem , z obecnego jestem bardzo zadowolona ale imie Oskar tez mi sie bardzo podobało :)

madu, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, annggela, jaroszka, Lexie, Little Frog, Nynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili Twoje imie tez jest super ! Zreszta mi sie kazde podoba tylko dla swojego malucha nie moge znalezc nic , ale no to moze z czasem przyjdzie ! teraz kochane lece pod prysznic , moze mi pomoze na te moje skurcze nog w co watpie ale zawsze jakies placebo ! :)

Pozniej sciagam 3 ost tipsy i relaksuje sie w lozku z lakierem do paznokci :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Ja tez nie mogłam się zdecydować , mialbyc O!iwier bo tak przed ciaza juz gadalismy , potem Antosia sobie wymyslilam ale jednak doszlismy do wniosku ze będzie Oskarek bo któregoś dnia mowie ze podoba mi się i mój D przemyslal i jemu tez ! :)
    A Ja z dnia na dzień coraz bardziej cieszę się ze swojej decyzji:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do golenia to nic a nic nie widze, jade na czuja, maz z checia pomoze ale troche sie krepuje wole sama.
    Mam za duzo ciuszkow, ogromny worek do oddania. Sami chlopcy ostatnio sie rodzil i teraz co z tym zrobic ? Myslalam o domu samotnej matki, macie jakis pomysl ? Nie znam biednej ridziny ktora by potrzebowala :/

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dom samotnej matki pewnie .
    A może wystaw na tablice czy cos gdzieś , może ktoś kupi cos :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili ale jaja,no nie mogę, tekst miesiąca:D

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym chciała oddać a nie sprzedać to tez bym najpierw uderzyła do domu samotnej matki :) ewentualnie może w mopsie zapytała czy nie mają jakiejś potrzebującej rodziny :)

21.10.2015 Leon <3
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam o Aniballu i o masażu i chyba wole jednak masaż:) pewnie będę robic o ile dosięgnę;)

Zakocona, Ty chyba pytalas kiedys czy ćwiczy ktoras z nas? Ja sobie obiecałam,ze jak pójdę na L4 to będę ćwiczyć regularnie i póki co to ćwiczę callanetics tak jak przed ciaza,ale jak macie jakies ćwiczenia dla ciężarnych to chetnie wypróbuję:) wlasnie sie zbieram za ćwiczenia, trzeba te moje nogi serdelki rozruszać;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta wróciłam z basenu, nie było mnie tylko 1,5 godzinki, a wy jak zwykle naprodukowałyście milion stron :P

Podzielę się wrażeniami, a więc pierwszy raz w ciąży byłam na basenie i na początku dziwnie mi sie brzuch napinał od pływania, byłam troszke zaniepokojona, więc wolniutko pływałam z deseczką...po jakims czasie napięcie minęło,ale zaraz znowu powróciło...hmmm i już sama nie wiem czy to normalne...niech się któraś wypowie?
    Dzidzi się chyba podobało, bo skacze teraz potwornie!

Agaton to ja się wczoraj pytałam o to czy ćwiczycie, ale nikt mi nie odpisał, więc olałam :)

W kwestii masażu krocza to ja jak na świnkę przystało będę wykorzystywać do tego celu męża, niech ma trochę przyjemności no i ja w końcu też ;)to idealna gra wstępna do seksu przecież dziewczęta!!!
    i tak już mnie goli itd, więc luzik!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak Wasze libido? bo moje wzrosło diametralnie....ciągle bym kopulowała!
    a niestety już moje ulubione pozycje odpadają i jak tu żyć? :D

Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    callanetics pierwsze słyszę, muszę o tym poczytać, ale one nadają się dla kobiet w ciąży? jak wczoraj ćwiczyłam pewien, wydawaloby sie lajcikowy zestawik to też odczuwałam dyskomfort...może to bardziej w głowie jest stres i dlatego ....

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się po USG III trymestru. Z grubsza wszystko w porządku, Synuś waży ok 1360 g, tylko AFI na granicy normy (trochę za dużo wód) i nadal niejednorodne łożysko (liczne wakuole).

Wrzucam zdjęcie :)

http://naforum.zapodaj.net/87e7a37e6191.jpg.html

Little Frog, estrella, madu, ss, jaroszka, agaton, ola.321, Nynusia, paula1, Bąbelek, lili_madlen lubią tę wiadomość

‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ