Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton super ciuszki !
Tez czasem trafie cos z metkami az nie moge uwierzyc
zakrecona Ty mi tak narobilas ochoty tym Oskarkiem ze wczoraj caly dzien mowilam do D " ale fajnie Oskarek , ale piekne " tak mi to weszlo ! Tyle ze moj kuzyn to Oskar wiec u nas odpada ,ale od dwoch dni i niczym innym nie mowie jak o Oskarku ,a wszytsko przez Twoj wpisZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Na golenie sie nie mam żadnej koncepcji
niby brzuch nie taki spory a kurcze jednak lewa noga jest stanowczo za daleko od prawej reki .. a o miejscach intymnych nie wspomne ..
Już przed wizytą która miałam 29.06 mówiłam że to moje ostatnie samodzielne golenie "dołu " ... zaproponowałam ogolenie mnie mojemu K. ale usłyszałam : " no co ty , oszalałaś ? chyba bym umarł ze strachu .. nie możesz iść do swojej mamy ..?" O_o ..szok !madu, szczesliwa_mamusia21, Natka88, annggela, agaton, Blondik, Lexie, Little Frog, estrella, Nynusia, paula1, PauLLa, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Mój K. ma takie wejścia że jak coś właśnie takiego powie to nic tylko..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a071692b8281.jpg
Ja miałam właśnie dylemat między Nikodemem a Oskarkiem , z obecnego jestem bardzo zadowolona ale imie Oskar tez mi sie bardzo podobałomadu, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, annggela, jaroszka, Lexie, Little Frog, Nynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Lili Twoje imie tez jest super ! Zreszta mi sie kazde podoba tylko dla swojego malucha nie moge znalezc nic , ale no to moze z czasem przyjdzie ! teraz kochane lece pod prysznic , moze mi pomoze na te moje skurcze nog w co watpie ale zawsze jakies placebo !
Pozniej sciagam 3 ost tipsy i relaksuje sie w lozku z lakierem do paznokcilili_madlen lubi tę wiadomość
-
Kochana Ja tez nie mogłam się zdecydować , mialbyc O!iwier bo tak przed ciaza juz gadalismy , potem Antosia sobie wymyslilam ale jednak doszlismy do wniosku ze będzie Oskarek bo któregoś dnia mowie ze podoba mi się i mój D przemyslal i jemu tez !
A Ja z dnia na dzień coraz bardziej cieszę się ze swojej decyzji:) -
Co do golenia to nic a nic nie widze, jade na czuja, maz z checia pomoze ale troche sie krepuje wole sama.
Mam za duzo ciuszkow, ogromny worek do oddania. Sami chlopcy ostatnio sie rodzil i teraz co z tym zrobic ? Myslalam o domu samotnej matki, macie jakis pomysl ? Nie znam biednej ridziny ktora by potrzebowala -
Czytałam o Aniballu i o masażu i chyba wole jednak masaż
pewnie będę robic o ile dosięgnę
Zakocona, Ty chyba pytalas kiedys czy ćwiczy ktoras z nas? Ja sobie obiecałam,ze jak pójdę na L4 to będę ćwiczyć regularnie i póki co to ćwiczę callanetics tak jak przed ciaza,ale jak macie jakies ćwiczenia dla ciężarnych to chetnie wypróbujęwlasnie sie zbieram za ćwiczenia, trzeba te moje nogi serdelki rozruszać
-
Dziewczęta wróciłam z basenu, nie było mnie tylko 1,5 godzinki, a wy jak zwykle naprodukowałyście milion stron
Podzielę się wrażeniami, a więc pierwszy raz w ciąży byłam na basenie i na początku dziwnie mi sie brzuch napinał od pływania, byłam troszke zaniepokojona, więc wolniutko pływałam z deseczką...po jakims czasie napięcie minęło,ale zaraz znowu powróciło...hmmm i już sama nie wiem czy to normalne...niech się któraś wypowie?
Dzidzi się chyba podobało, bo skacze teraz potwornie!
Agaton to ja się wczoraj pytałam o to czy ćwiczycie, ale nikt mi nie odpisał, więc olałam
W kwestii masażu krocza to ja jak na świnkę przystało będę wykorzystywać do tego celu męża, niech ma trochę przyjemności no i ja w końcu też ;)to idealna gra wstępna do seksu przecież dziewczęta!!!
i tak już mnie goli itd, więc luzik!
-
nick nieaktualnyMelduję się po USG III trymestru. Z grubsza wszystko w porządku, Synuś waży ok 1360 g, tylko AFI na granicy normy (trochę za dużo wód) i nadal niejednorodne łożysko (liczne wakuole).
Wrzucam zdjęcie
http://naforum.zapodaj.net/87e7a37e6191.jpg.htmlLittle Frog, estrella, madu, ss, jaroszka, agaton, ola.321, Nynusia, paula1, Bąbelek, lili_madlen lubią tę wiadomość