Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa wrote:Zakreconaona
Najpierw mi mowili ze tylko cesarka mn8e czeka.a teraz wczoraj inna p.doctir piwiedziala ze cc niesie ryzyko krwotoku transfuzji i infekcji roznych.sorki jestem tak zdenerwowana ze juz sama nie wiem co robic. -
Kasia82 tak bóle krzyżowe są faktycznie najgorsze z możliwych ...zalezy to od budowy anatomicznej , bóle krzyżowe występuja przy tyłozgięciu ..teściowa 3 razy je przerabiała wiec pewnie do przeżycia jak podchodziła do sprawy 3 razy
Ja własnie mam tyłozgiecie tak że lekarz na bóle krzyżowe już mnie nastawia..
-
lili_madlen wrote:Kasia82 tak bóle krzyżowe są faktycznie najgorsze z możliwych ...zalezy to od budowy anatomicznej , bóle krzyżowe występuja przy tyłozgięciu ..teściowa 3 razy je przerabiała wiec pewnie do przeżycia jak podchodziła do sprawy 3 razy
Ja własnie mam tyłozgiecie tak że lekarz na bóle krzyżowe już mnie nastawia..
lili_madlen lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:SS u mnie nie widać zdjęć za bardzo są mega male miniaturki w które wejść nie można ale mimo wszystko widzę tam brzusio , pileczke !
-
SS, odwrócone czy nie i tak widać, że laska z Ciebie. Ja tak pięknie jak Ty nie wygladam, ale też się pochwałę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df9678f56136.jpg
Jak już wcześniej pisalam, to uwielbiam oglądać takie brzuszkizawsze wywołują u mnie uśmiech
a teraz jak już sama jestem w ciąży to tym bardziej
zakocona, Lexie, ss, madu, estrella, Nynusia, paula1, Bąbelek, jaroszka, lili_madlen, kasiulka87, Kasia82, IviQ, Magnosia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/796631466596.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2e37a774cfc.jpg
Haha udało się)jak człowiek uparty to nie ma rady;))
Dzięki dziewczyny, ja tez uwielbiam ogladac brzuszki;)i absolutnie wszystkie sa słodkie;*
aha a zdjecie świeżutkie przed chwila robione:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:30
zakocona, Little Frog, Lexie, madu, estrella, Nynusia, Bąbelek, lili_madlen, kasiulka87, Kasia82, IviQ, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Co to jest tyłozgięcie
?
My już po wizycie. Wszystko w porządkuDzisiaj Pan Tadzio leżał główkowo i tyłem, ledwo cośtam buźkę zobaczyliśmy. Za to pięknie widać siurka było
Także fot nie ma. Za 2 tyg kolejna wizyta, to USG III trymestru. I potem za kolejne dwa gin. W urodziny L, więc mam nadzieję, że się tym razem przodem nam pokaże
No i dowiedziałam się, że żelazo biorąc z magnezem się nie wchłania, czyli msc brania żelaza z dupy u mnie byłSpoko
W każdym razie mi nie spadło zupełnie.
I trochę nie ogarniam, że mam bakterii w moczu wpw 33 (norma do 24) i całościowo 185 (norma do 130) i mam niezaznaczone, że nieprawidłowy wynik. Nie widziałam wyników badań do po wizycie u gina, a on nic nie wspominał o tym, więc chyba jest ok. Ale i tak mnie dziwi i zastanawia jaka jest norma dla ciężarnych w takim razie.
I umówiłam się do stomatologa na kontrolę zębów oraz do internisty na sprawdzenie serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:30
ss, Lexie, Little Frog, jaroszka, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f3c36626994.jpg
O a to moja dzisiejsza piłeczkalezymy sobie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:54
ss, Little Frog, madu, Misiowa, Bąbelek, jaroszka, lili_madlen, kasiulka87 lubią tę wiadomość
-
Nynusia, to tylko tak tym razem
Nasze wizyty u gina to tylko raz-dwa przyłożenie głowicy, zobaczenie serca, a gin dziś powiedział, że i on zdąża w tym czasie zobaczyć ilość płynu owodniowego, pępowinę i łożysko
Nawet nie wiedziałam, że on to sprawdza
I dzisiaj po raz pierwszy mierzył mi brzuch rękoma. Wielkość odpowiednia
3-5 wpw to bardzo mało. Ja mam normę podaną do 24, ja msc temu miałam 15. -
Ale momentami się zastanawiam czy mały tam nie ma za malo tych wód czegoś ze taki mały brzuch bo gdzie on się mieści tam biedny , na USG miał nóżki aż przy twarzy taki wygięty i wgle na fotce i USG wygladalo jakby tych wód miał śladowe ilości ale oni zmierzyli i niby w normie