Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem serio: ( na poczatku myslalam , ze to przez infekcje bo miałam delikatna i któregoś dnia przy seksie tarło mnie mocno tak ze aż płakać się chciało ...
I odpuscilam juz z moim D bo oszalec szło ... Ale infekcja przeszła dawno a mnie nadal bolalo i o ... Nie wiem: ( ani za sucho jest jest ani nic: ( -
Mi sie wydaje ze tam poprostu sie robi coraz ciasniej,pamietam jak moja gin ok chyba 4 mies powiedziala ze zrobi mi cytologia bo z czasem im ciaza starsza tym bardziej bedzie to badanie bolec i wogole samo badanie ginekologiczne ze tez robi sie coraz bardziej nie przyjemne i dzis pierwszy raz podczas badania mnie az zapieklo.okreslila to ze tam sie wszystko rozpulchnia.a skoro badanie moze coraz bardziej bolec to przy sexie tez.
-
melenaxoxox wrote:Zakręcona może tak jest ze strachu że nie daj Boże coś się stanie podczas stosunku, nie wiem
-
Jaroszka milego dnia jutro , duzo relaxu super !
Zakrecona fajny avatar
Dobranoc laseczki klade sie juz, jutro ostatnia druga zmiana mojego D , oh juz nie moge sie doczekac ! Nie cierpie drugich i nie cierpie być sama ...
Śpijcie dobrze i jak najmniej siusiania nocnego ! -
ZakręconaOna wrote:Ja momentami tez ale co zrobić ? No nic na sile niestety: (
Mam nadzieje ze po porodzie wszystko wróci do normy .
Mmmm smacznego:) o tej h to chyba na stacje gdzieś tylko nie ?
oj tez mam taką nadzieję kochana
tak na stacje bo właśnie mój wraca z pracy i jakoś się musze postarać żeby go ublagac :p -
Hihi ! No nie może odmówić ciężarnej no
Jejku ale mam dziś zamykający dzień , wieczór wszystko ... Kuzwa niby spać mi się chce a nie mogę usnac , serio muszę iść kupić ten olejek lawendowy który pre dni temu mi się skonczyl , czym mam starsza ciążę to gorzej sypiam: ( -
ZakręconaOna wrote:Hihi ! No nie może odmówić ciężarnej no
Jejku ale mam dziś zamykający dzień , wieczór wszystko ... Kuzwa niby spać mi się chce a nie mogę usnac , serio muszę iść kupić ten olejek lawendowy który pre dni temu mi się skonczyl , czym mam starsza ciążę to gorzej sypiam: (
kochana widzę ze tez masz czasem męcząca ciążę w przebiegu tak jak i ja.
Aguś26 lubi tę wiadomość