Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
melenaxoxox wrote:kochana widzę ze tez masz czasem męcząca ciążę w przebiegu tak jak i ja.
-
Ale narobilyscie mi ochoty tymi hot dogami
no ale wrocilismy niedawno od tesciowej wiec moj małż nie da sie zapewne namowic a ochote mam na takie ze stacji benzynowej
ehh chyba nic mi innego nie pozostaje jak tylko wykapac sie i isc spac a nie fantazjowac tu kulinarnie
dobranoc
-
No i przyszlo mi byc pierwszej...nigdy ze snem nie mialam problemu a dzis to jakis koszmar:( do 1 nie moglam zasnac chyba z emocji po wizycie a od 4 juz nie spie bo maly tak szaleje,ze az to boli:( juz mi sie beczec chce bo pospaloby sie a sie nie da:(
-
Witam się i ja. Dzis mega niewyspana... całą noc jakieś hałasy, trzaski spać nie szło.. a teraz to już trzeba się ogarnąć przed obchodem.. masakra jakaś....
Całe szczęście, że jak już stąd wyjdę to będę mieć długie wakacje jeszcze...https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
hej dziewczynki
Ja właśnie jestem w trakcie testu obciążenia glukozą. Całą noc mam za sobą nieprzespaną (w sumie może usnęłam na ok godzinę) więc nie wiem czy z samego tego powodu wyjdą mi miarodajne wyniki (powinno się spać 8-12 h przed badaniem), do tego jeszcze nie rozpuściła mi się cała glukoza- część wytrąciła się w postaci osadu (bardzo niewiele), próbowałam to i tak połknąć w tych grudkach ale od razu zwymiotowałam ten ostatni łyk więc darowałam sobie... No i bądź tu człowieku mądryJak się namęczę a i tak będzie trzeba powtarzać to dupa blada.
W ogóle jakieś ostatnio dni mam zwariowane, dużo roboty bo mąż zakłada działalność gospodarczą i ja pomagam mu od strony prawnej, przesiedziałam 3 ostatnie dni w ustawach, podatkach, na rozmowach z radcami prawnymi itp... a w nocy nie mogę spać.. ehhh a miał być to taki piękny okres
To się wyżaliłamZaraz Was ponadrabiam
Buziaki Mamusie! :*
-
Kasiulka, u mnie też się cała nie rozpuściła i najgorsze było to dopijanie, fuj. Miałam odruch wymiotny, ale wyleciałam na dwór i przeszło... Okropne badanie, okropne.
Ja dziś miałam sprzątać, a mąż zakupy zaproponował i nie wiemZnów wydam majątek na rzeczy dla córy
Już chyba i tak mam wszystkiego za dużo
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
My dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee08053d2eec.jpg
Ja mam dzisiaj dzień sprzątania.. Chce mi się jak cholera.. Ale wieczorem przychodzą znajomi i mieszkanie musi jakoś wyglądaćpolkosia, kasiulka87, Little Frog, madu, agania, IviQ, lili_madlen, ss, paula1, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Zmieniła Wam się może jakoś aktywność ruchów maluchów? W III trymestrze podobno się zmienia, ale u mnie dość dziwnie. Po jedzeniu prawie wcale nic się nie dzieje, za to w nocy i nad ranem czad.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, ohydne to
Co do ruchów- moja córa dziś całą noc szalała, jak zaczęła ok północy tak skończyła o 4 nad ranem... Jeszcze do tego jakoś strasznie duszno mi było. Spałam od 4 do 5.
Już pobrana krew 1 h po
Glukoza na czczo 88 mg%- uffnie przekroczyłam magicznych 92 !
zakocona- ale okrągły brzusio!faaajny!
Wiecie że ja z rzeczy dla Małej to mam tylko kilka body od koleżanki, sama kupiłam skarpetkino i zamówiliśmy wózek
A tak to nic. Chyba trzeba brać się za zakupy :)Z rzeczy dla mnie na poród i po też oczywiście nic nie mam
Polkosia są w M&S teraz przeceny?
-
Ja jeszcze nie w lll trymestrze, ale u mnie mala na zmianę dzien leniwy, dzien nawalanka. Ogólnie nie wiem czy to przez lozysko na przedniej ścianie, ale jest spokojniejsza niz siostra.
Dziewczyny a ja mam,pytanie w sobotę kończą mi malowanie, w niedziele niestety musze juz spac w tym mieszkaniu, myślicie, ze to bezpieczne? Malarz powiedzial, ze to bezpieczne farby na bazie wody -
Agatka, myślę, że spokojnie
Teraz farby to nawet przyjemnie pachną. My też mamy lada dzień malowanie i będę w domu na okrągło. Nie jestem tym jakoś szczególnie przejęta
Kasiulka, trochę jestJa to nie mam jeszcze koszuli żadnej do szpitala. Ani do porodu ani do karmienia. A tak to chyba wszystko.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn