Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja koleżanka urodziła córeczkę 58cm i mówi, że tylko kilka rzeczy pasuje z rozmiaru 56, reszta za mała, a te 62 niektóre są trochę za duże, ale i tak jej zakłada, bo lepiej troszkę za duże niż coś na siłę wkładać. Więc te co miała 52 i 56 już odłożyła dla mnie.
-
Moje libido nie spadło no ale za to mojemu mężowi spada boi się o swoją córeczkę że coś jej zrobi. Jak nie mialam brzuszka było ok teraz jak widzi jak mała fika uda mi się go przekonać raz w tygodniu na jakieś igraszki. Czasem przez to czuje się jak tredowata.Zosia
-
Kurcze dziewczyny, nastraszyłyście mnie tymi kontrolami z ZUS. Jak jest taka ładna pogoda, to mi się nie chce siedziec w domu. Przed blokiem mam super park, chętnie wyszłabym sobie z książką i poczytała, a jak wtedy przyjdą? To na prawdę jak więzienie...
Zaraz mam się spotkać z koleżanką i zapytam sie, czy miała kontrolęOna była od 6 m-ca ciąży na zwolnieniu
Ja mam dużo ciuszków 56, ale głównie je dostałam. Sama staram się teraz kupować większe, ale ja to nie mam oka, bo widzę coś fajnego i wydaje mi się, że na półroczne dziecko, patrze na metkę a tam 3-4 lata hehe
Moja dzidzia, jak to powiedział lekarz przy usg jest raczej drobnej budowy, to moze jednak wykorzystam te małe ciuszki
Ja tam śpię jak smok, miałam jedną noc nieprzespaną, ale doszłam do wniosku, że to przez kawę, bo piłam koło 19 i mężu tez spac nie mógł i też piłA tak to pię, tylko sie przewracam i niestety nie mogę spać na lewym boku
Zawsze się wieczorem układam, i tak leżę i leżę i nie mogę zasnąć, przwróce się w końcu na prawy i zasypiam od razu
W ogóle w nocy to mam cały czas mokrą pipkę, no masakra, już się raz przestraszyłam, ze to wody mi się sączą, ale no nie wiem, w ciągu dnia dużo śluzu i tez wilgotno non stop, ale w nocy to masakra. Codziennie rano muszę się umyć...
-
Myslalam, że to tylko ją mam takie wrazenie, że brzuch się powiększa teraz w błyskawicznym tempie i widać różnice z dnia na dzień.... Aż w szoku jestem.
Ja zabralam się za sprzątanie, pranie już w pralce, na suficie mi siedzi obrzydliwy pająk i jak chodze, to omijam to miejsce, żeby mi czasami na głowę nie spadł, bo bym chyba na zawał zeszła. -
Agania tak piastkami
ostatnio pytalam lekarza o takie właśnie ułożenie to powiedzial ze mały mimo poprzecznie ze jest ułożony to majstruje raczkami przy pęcherzu i czuć to jak kopniaki: D
Little Jezu jak ja się boje pajaków , nawet małych ! Szok
Agaton mam to samo od paru dni tak naprawdę konkretnie i tez juz momentami się zastanawiam ale byłam na wizycie i ok było ze to śluzu tyle ale mimo wszystko cos za często mokra tam jestem i muszę wycierac się ... :(i czuje jakby wydobywał się ze mnie śluz właśnie ... Ale wkładek jakby to by miały być wody nie mam mokrychLittle Frog, agaton lubią tę wiadomość
-
A śluzu też mam mega dużo. Ostatnio spałam na golasa i musiałam w nocy iść majtki założyć i wkładkę, bo tak kapało, że aż mnie wszystko swędziało i łaskotało. Najwięcej mam rano na papierze, czasem takie glutki śluzu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:28
kasiulka87 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn