Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę że produkujecie pięknie ja też się czasem gubię z tymi tygodniami ale fajnie jest mówić jestem już w 8 tygodniu heh nikt nie wnika czy to 7 i zero dni itd. po prostu 8 i koniec
Objadlam się dorszem i leżę hehe ale tyle ryby co dzisiaj to już dawno nie zjadłam
Jak tam wyniki dziewczyny ??Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Niekoniecznie Ja dziś oglądałam film na Mamzone o 6 tygodniu i wg dni się zgadza, że to szósty. Mówili o 22 dniu ciąży (od zapłodnienia), a ja właśnie dziś mam 22 Więc tak połowa filmu z 6 się już zgadza
polkosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Polkosia ja nie wiem kiedy było dokładnie zapłodnienie więc ciężko mi określić a jak czytam te wiadomości to w końcu nie wiem czy dobrze czytam
Małgorzatka tak masz racje lepiej brzmi i wygląda wyższy tydzieńMałgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
hehe skomplikowane to niedługo będziemy mówiły miesiącami a nie tygodniami
Małgorzatka, polkosia, Nynusia, miska2503, aanaa lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
blondi123 wrote:Mam pytanie czy w 6 tyg już coś widać na usg? Bo mi doktor kazał przyjść dopiero w 8 tyg. na usg
-
blondi123 wrote:Mam pytanie czy w 6 tyg już coś widać na usg? Bo mi doktor kazał przyjść dopiero w 8 tyg. na usg
Pęcherzyk już na pewno widać, a z serduszkiem różnie. Mi lekarz powiedział, żebym przyszła jak beta będzie powyżej tysiaca, bo wtedy bedzie juz mógł coś zobaczyć. Poszłabym później, żeby już serduszko było ale kończy mi sie w pon luteina, więc idę we wtorek. Zapewne będzie tylko pęcherzyk.
Tamania a jakie masz normy ft4? Wydaje mi sie, że jest ok. Ja mam tsh 2,5 a ft4 koło 13 (norma do 22), a już mi zwiększono dawke euthyroksu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dodinka wrote:Dokładnie boję się tego usg i pustego jaja mieliśmy słabe nasienie które poprawialiśmy profertilem i się udało ale boję się że coś nie zagrało tak jak trzeba
dodinka lubi tę wiadomość
-
Dodinka będzie dobrze :-* wszystkie trzymamy kciuki
Mnie znowu czeka dziś udawanie brania leków, bo przychodzą znajomi. Jeszcze tylko 5 tygodni głupio mi niektórych okłamywać ale tak będzie na razie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 19:15
FreshMm, Nynusia lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Ja też te badania robiłam 21 stycznia i TSH mam ok 1,5 a FT4 ok 20 to dużo więcej niż Wy. Też biorę euthyrox 75.
Tsh masz super, FT4 musisz kontrolować, ale skoro jesteś na lekach i pod opieką lekarza to wszystko jest ok:) Ja przed ciążą brałam euthyrox 100 (lecze się juz kilkanaście lat i ta dawka była u mnie stała od wielu lat). W styczniu tsh mi skoczyło do 2,7 i umówiłam się na wizytę w celu jego zbicia, a dzień przed wizytą okazało się, że jestem w ciąży. Lekarz od razu mi dał euthyrox 137. i na początku marca wizyta i kontrola wyników.
Dodinka trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze:)
Dziewczyny czy można w ciąży pić mięte, czy pokrzywę? Od 3 dni boli mnie żoładek i mi sie cały czas odbija. Nie wiem czy to "sławne" mdłości wywołują ten ból, czy co się dzieje. Normalnie poszłabym do apteki pobrała z tydzień polprazol i by przeszło, a tak nie wiem co robićola.321 lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Dodinka będzie dobrze :-* wszystkie trzymamy kciuki
Mnie znowu czeka dziś udawanie brania leków, bo przychodzą znajomi. Jeszcze tylko 5 tygodni głupio mi niektórych okłamywać ale tak będzie na razie lepiej
Skąd ja to znam, ja się zasłaniam lekami na nerki. Kiedyś chorowałam, więc nie muszę specjalnie się tłumaczyć