Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amerie - ja właśnie też się zastanawiałam nad tym FT4 i pytałam o to moją endo a ona mi powiedziała że wyniki są dobre i świadczą o tym że hormonów jest wystarczająco. Mniej więcej 18-go lutego mam powtórzyć badania TSH i FT4 i później za kolejne 4 tygodnie badania i wizyta. Przed ciążą brałam euthyrox 50 bo TSH też miałam w górnej granicy normy. Dziękuję Ci za opinię :*
A o ziołach w ciąży nic nie wiem, wcześniej piłam dużo ale teraz odstawiłam bo wyczytałam że niby w umiarkowanych ilościach nie powinny zaszkodzić ale też z tego co wiem nie wszystkie są zalecane więc ja je odstawiłam a piłam różne mieszanki .Amerie lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:Dokładnie boję się tego usg i pustego jaja mieliśmy słabe nasienie które poprawialiśmy profertilem i się udało ale boję się że coś nie zagrało tak jak trzeba
Nie martw się wszystko będzie dobrze !! Co prawda ja też się stresuję ale staram się myśleć pozytywnie musi być dobrze i już!!Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Dodinka będzie dobrze :-* wszystkie trzymamy kciuki
Mnie znowu czeka dziś udawanie brania leków, bo przychodzą znajomi. Jeszcze tylko 5 tygodni głupio mi niektórych okłamywać ale tak będzie na razie lepiej
Też udawałam branie leków, ale jak na drugiej domówce z rzędu szłam prędzej do domu niż inni goście (w końcu muszę się teraz wysypiać, a nie zarywać nocki) i trochę było znajomym przykro, że szybko wychodzę - to się wygadałam o ciąży xDD nie dało się ukrywać xD
Moja beta z dzisiaj: 34298 - idealnie się podwaja co 4 doby
Świętuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 20:41
ola.321, Małgorzatka, aanaa lubią tę wiadomość
-
Byliśmy razem na usg, mąż był przeszczęśliwy, żałował tylko, że dziecka nie widzi tylkopęcherzyk i ciałko żółte, ale śmiał się z ginekolog, że przynajmniej domek widać i mnie ginekolog instruowała jak się kłaść i podkładać ręce by mąż lepiej widział hahaha właściwie to sami beze mnie oglądali a ona jeszcze mu tłumaczyła po kolei to co widzi, co to jest ciałko żółte, do czego służy itd...
Warto było zobaczyć jego szczęścieola.321, FreshMm, mała.mi, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Dodinka rozumiem Cię, też mam obawy ale trzeba myśleć pozytywnie! Będzie dobrze i koniec Innej opcji nie widzę
Małgorzatka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Fresh i mała mi gratuluje bety :*
Fatim super pewnie że lepiej widzą na monitorze na żywo a dopiero potem frajda jak malec fika itd. cieszę się że jest okej :* :*mała.mi, Fatim lubią tę wiadomość
-
polkosia zrdowiej szybko! Wskakuj pod kołdrę z pyszną herbatką
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia zrdowiej szybko! Wskakuj pod kołdrę z pyszną herbatką
polkosia lubi tę wiadomość
To może skocz jutro do lekarza jak masz możliwość? Można w ogóle czymś się leczyć?
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26