Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia może zadzwon do gina i podpytaj go co i jak?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia wrote:Dzięki, dziewczyny. Mam wrażenie, że plamienie pojawia się po intensywnym smarkaniu, kasłaniu i kichaniu. W nocy, kiedy spałam czysto, a z rana powtórka...
Przepraszam , że pytam nie chcę Cię denerwować ani się niczym nie nakręcaj przypadkiem , tylko dziwne że tak przy smarkaniu czy kichaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 09:41
-
Nie badał, bo byłam jeden raz tylko po dupka, jeszcze przed terminem spodziewanej @... Dopiero we wtorek idę. Nie mam numeru do mojego ginekologa Pozostaje czekać, nie będę się niepotrzebnie nakręcać. Nie wiem jak badać szyjkę, bo nigdy tego nie robiłam, żeby też sama popatrzeć co i jak... Na szczęście to plamienie jest beżowe takie, więc nie ma czystej krwi.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnypolkosia wrote:Dzięki, dziewczyny. Mam wrażenie, że plamienie pojawia się po intensywnym smarkaniu, kasłaniu i kichaniu. W nocy, kiedy spałam czysto, a z rana powtórka...
Polkosiu, ja tez jak bylam przeziebiona i wydmuchiwalam nos albo kaszlalam, powodowalo to taki wysilek, ze mialam wrazenie, ze zaraz wrzystko z siebie 'wypre', wiec Twoja teoria wydaje mi sie bardzo trafna. Zeby wydmuchiwac nos z mniejszym truden stosowalam marimer, naprawde pomaga oczyscic nos.polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Nie badał, bo byłam jeden raz tylko po dupka, jeszcze przed terminem spodziewanej @... Dopiero we wtorek idę. Nie mam numeru do mojego ginekologa Pozostaje czekać, nie będę się niepotrzebnie nakręcać. Nie wiem jak badać szyjkę, bo nigdy tego nie robiłam, żeby też sama popatrzeć co i jak... Na szczęście to plamienie jest beżowe takie, więc nie ma czystej krwi.
-
polkosia wrote:A czy jak mam niską temperaturę teraz to bardzo źle? Niby w ciąży powinna być podwyższona, a ja mam 36,5-36,7.
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Betti-85 wrote:Cześć Dziewczyny
U mnie zapowiada się ciekawy dzień, bo m. ma zrobić kolację walentynkową
Polkosia trzymaj się! Niższa temperatura pewnie z osłabienia.
mówisz że świętujecie my nic nie robimy mój Mąż chciał być romantyczny , gdzieś wyjść itd. ale ja to jakoś nigdy za walentynkami nie przepadałam dzień jak co dzień Wolę iść w inny dzień jak już się skończą te najazdy na restauracje
Za to z moimi pociechami dzisiaj słodki dzień Będziemy piekły muffinki a na obiad robię racuchy tylko na cieście drożdżowymBetti-85, polkosia, Bunia86, miska2503 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:No to może i mi pomoże Ale pech, bo nie byłam już chora od 2 lat, że akurat teraz...
Odpoczywaj dużo, trzymam za was kciukiMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Betti-85 wrote:Ja też do restauracji raczej niechętnie w taki dzień, pełno ludzi, trudno o dobry stolik itp, dlatego postanowiliśmy zostać w domu Zobaczymy co wyjdzie z tej kolacji, ale wierze w niego
Betti-85, Małgorzatka lubią tę wiadomość