Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika wiem co to znaczy stracić ciążę, nie jest to łatwe ani dla Ciebie ani dla partnera. Pamiętaj jednak dwie rzeczy:
1) To nie była Twoja wina!
2) Pewnie dzidzia urodziłaby się chora, natura wie co robi. Dziecko męczyłoby się. Wiem, że to okrutne, ale mnie takie myślenie pomogło.
Ciężko się "trzymać" w takiej sytuacji więc płacz, wylej z siebie smutek, nie daj sobie wmówić, że nie masz prawa płakać (mnie tak mówili). -
linka220 wrote:Hej dziewczyny, ale nas się tutaj nazbierało Eh a ja mam znów zmartwienia, które sama sobie wymyślam. Dziś rano przestały mnie boleć piersi, też tak macie, że czasem boją, a czasem nie?
Kochana ja odkryłam to samo dziś rankiem...jestem załamana tzn tylko sutki przy dotyku bola ale jakies oklaple są...
Ciągle coś jedno się skończy drugie zaczyna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 13:45
linka220 lubi tę wiadomość
-
A mnie tak straszliwie bolą piersi, zwłaszcza jak wstanę w nocy czy rano, ogólnie po leżeniu. Mam wrażenie jakby mi ktoś skórę rozdzierał żywcem z boku.. W dzień jest lepiej ale dotknąć się nie dam aż tak dobrze nie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 13:50
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Hej dziewczyny:) Tak do was zajrzałam, nie martwcie się ze ból piersi ustąpił!
Dla mnie tez baardz bolały, potem nagłe któregoś dnia sciągałam stanik a tu nic, zelo bólu, zero grawitacji! wpadłam w panike, ale po paru godzinach ból powrocił Niektore kobiety mają tak ze nawet pare dni nie boli. Pytałam o to moją ginekolog i mówiła ze to normalne ze raz bolą mocniej raz mniej.
Tak samo jest z mdłosciami. Miałam je, ale nie wymiotowałam, potem nagle ustaly,ale byłam świeżo po usg, wiec sie nie przejełam (był to 9tc) i do tej pory mdłosci nie wróciły a ciąża rozwija sie prawidłowo
Także, najlepiej za bardzo sie nie wsłuchiwac w organizm, bo kazdy jest inny, to ze u kogoś to było zwiastunem tragedii nie znaczy ze u kazdego tak jest.
Także spokojnych ciążFreshMm, linka220, Małgorzatka, BATTINKA, paula1, Bunia86, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa dzięujemy kochana Ci bardzo z BATTINKĄ, pięknie i pocieszająco napisałaś Właśnie po to jest to forum, wszystkie obawy rozwiane BATTINKA trzymamy się jakoś i bez paniki co ?
Monika bardzo bardzo mi przykro, znam ten ból.... Trzymaj się mocno, wiem, że to mało pocieszające teraz, ale ani się nie obejrzysz, ponownie będziesz się cieszyć tą radością...BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Monika trzymaj się kochana...chociaż pewnie jest ciężko
A jeśli chodzi o ten ból piersi - pytałam gina o to bo mnie też nie bolały, nie urosły a on powiedział że nie ma co na to patrzeć,bo każdy organizm inaczej reaguje. Od kilku dni bolą mnie sutki tylko i to też nie zawszeBATTINKA lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
No dziewczyny potraficie pocieszyć jak nikt inny!!!
Mam nadzieję ze będzie dobrze zwłaszcza że w czwartek widziałam moją fasolkę!
Monia bardzo mi przykro wiem przez co przechodzisz doskonale Cie rozumiem...i pamiętaj że,,wyjdzie jeszcze słońce,, i dla ciebie!!
Mnie gin.pocieszał ze lepiej ze się stalo TAK a niżeli miało by się urodzić chore...widocznie Bóg tak chcial...
Sciskam gorąco!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 15:07
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja też dlatego o tej ciąży postanowiłam nie mówić nikomu. Poprzednio gadalam a pozniej jak poroniłam i się pytali jak tam jak tam??to jak się dowiedzieli co mnie spotkało to wielkie zaklopotanie zarówno dla nich jak i dla mnie (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 15:11
-
I jak wam leci dzień? Ja już wszystko zrobiłam, wszystko się udało także jesteśmy zadowoleni za to pogoda się popsuła pada deszcz także resztę dnia spędzamy w domu niestety . . .
Smutny dzisiaj dzień ale mimo wszystko życzę Wam miłego popołudnia , odezwę się jeszcze później :-* -
My właśnie wróciliśmy ze spaceru, wieczorem wybieramy się gdzieś ale jeszcze nie wiem gdzie Teraz obiadek
Małgorzatka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:My właśnie wróciliśmy ze spaceru, wieczorem wybieramy się gdzieś ale jeszcze nie wiem gdzie Teraz obiadek
Bunia86, Asieńka_86 lubią tę wiadomość
-
Ja idę na domówkę do znajomych wieczorem ale za długo nie posiedzę, trzeba o siebie dbać
Tak sobie myślę... podobno jak podczas usg podłoży się ręce pod pośladki, to lekarz może więcej zobaczyć... zrobię tak w poniedziałek, tylko czy podłożyć zwyczajnie rozłożone dłonie, czy jest w tym jakaś głębsza "filozofia"? Wie ktoś?Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki! Ja dzisiaj też plamiłam, ale lekko i chyba tylko przez chwilę, miałam ogólnie ciężki i bardzo intensywny tydzień, na odpoczynek miałam czas tylko w nocy (i to tylko po 6h) ;/ Chyba czas iść na L4...
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak - koniecznie na L4 i odpoczywaj
Fresh - myślę że nie ma w tym głębszej filozofii wydaje mi się że to zależy od tego na jakim łóżku leżysz . Jak jest nisko to chyba podłożenie rąk pomaga ginowi w badaniu, a jak na wysokim to takiej potrzeby nie ma .
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Mersiak dobrze Wam to zrobi
Fresh ja myślę że to lekarz decyduje i to też zależy jak masz szyjkę . Ja mam bardzo "schowana" skierowana w stronę kręgosłupa i u mnie nawet cytologia kończy się rękami pod pośladkami . baw się dobrze
-
Właśnie bo miałam już wcześniej napisać A mojego Męza poniosło i o to prezent Walentynkowy, który dostałam Ogólnie nie jestem za kupowaniem tak wcześnie rzeczy ale nie chciałam mu już psuć radości
polkosia, Bunia86, Betti-85, paula1, Magnosia, soraya, miska2503, Kaśku, dodinka lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka super prezencik
Mnie nadal głowa boli ani spacer ani sen nie pomógł, wzięłam teraz jedną tab Apapu może coś pomoże bo już nie daję sobie rady.
Byłam dziś w sklepie dziecięcym i tak sobie pozerkałam na wózki ale to było super uczucieMałgorzatka lubi tę wiadomość