Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za każdym razem mam podkładać pięsci zaciśnięte pod pośladki jak robi USG.. ale ja mam bąbla w prawym górnym roku, może dlatego.. poleżałam, odpoczęłam i teraz póki co plamienie ustąpiło. Dzisiaj trochę po dworze pochodziłam w spódnicy, a mróz jest..
Małgorzatka, FreshMm lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
polkosia wrote:Ojej, tak mi się dłuży do tego 17.02...
Małgosia, super prezentpolkosia lubi tę wiadomość
-
Malgosiu piekna walentynka mój to musi chyba zobaczyć żeby poczuć. Zaraz będziemy robili kolacje + film. W kwietniu bracia do mnie wpadają, dzis zadzwonili, cieszę się strasznie bo jeszcze u mnie nie byli. Oki to miłego wieczorku i mam nadzieje, ze jutro przyniose dobre wieści
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja też się zastanawiam co zobaczę na USG. Owu miałam około 22 stycznia, myślicie że 20 lutego będzie szansa na serduszko?
Małgorzatka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Też myślałam o niej zaglądałam do kolendarza bree zostawiłam jej komentarz i nic nie odpisała . Mam nadzieję że u niej okej jak i u całej reszty
Kaśku pewnie ma randkę więc napisze po , mam nadzieję
Bunia nie chcę Ci pisać że zobaczysz bo tego nie wie nikt ja widziałam zarodek ciałko żółte ale serduszka niestety jeszcze nie miałam wtedy według usg 6 tydzień i 2 dzień a są tu dziewczyny co miały młodsze ciążę i widziały serducho . Myślę że dużo tu zależy od sprzętu itd w każdym razie nawet jeśli nie zobaczysz serduszka nie ma co się nakręcać
Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Malgosiu piekna walentynka mój to musi chyba zobaczyć żeby poczuć. Zaraz będziemy robili kolacje + film. W kwietniu bracia do mnie wpadają, dzis zadzwonili, cieszę się strasznie bo jeszcze u mnie nie byli. Oki to miłego wieczorku i mam nadzieje, ze jutro przyniose dobre wieści
-
Serduszko mojej Fasolki pokazało się i usłyszałam je 6tyg. 3 dn. tętno 121, pani dr z ICZMP, która wykonywała usg powiedziała, że tętno mogłoby być większe. Troszkę mnie zdziwiła wielkość zarodka, bo w Matce Polce w czwartek (12/02) podali, że ma 5,1 mm, zaś w poniedziałek (09/02) ginekolog na opisie usg wpisał 6.0 mm i oprócz zarodka zobaczył dodatkowy obszar, który go zaniepokoił i dostałam skierowanie do szpitala. W szpitalu nic nie widzieli i po serii badań i pozytywnych wynikach dostałam wypis. Lecz na pytanie skąd różnica w pomiarach nie dostałam konkretnej odpowiedzi.
Co prawda wydaje mi się, że usg z 9 lutego było wykonywane na lepszym sprzęcie niż w szpitalu, ale czy to może być powód takiej różnicy?Bunia86, FreshMm lubią tę wiadomość