Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Betti-85 wrote:Ja też do restauracji raczej niechętnie w taki dzień, pełno ludzi, trudno o dobry stolik itp, dlatego postanowiliśmy zostać w domu Zobaczymy co wyjdzie z tej kolacji, ale wierze w niego
Pewnie że wyjdzie to podwójny plus za to że sam ją dla Ciebie przygotujeBetti-85 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:3x1, chyba sporo...
no to dobrze
odpoczywaj i nie przemęczaj się. Plamienia dość często się zdarzają z tego co dziewczyny piszą, ale myślę że i tak warto skontaktować się z lekarzem - i oczywiście nie zakładam że coś jest nie tak tylko dla własnego spokoju .polkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia ja też biorę taką dawkę. I też mi się zdarzył 3 razy taki beżowy (nie był brązowy) śluz w niewielkiej ilości i jak byłam u lekarza to powiedział mi że to nic niepokojącego i że dupek też może powodować czasem takie niewielkie brudzenia... Ale skonsultuj to też ze swoim.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a tak z innej beczki
Zażywacie jakieś witaminy?
w ciążowej książce wyczytałam że należy uważać na witaminę A, a necie też takie info znalazłam, że należy unikać suplementów diety zawierających wit A, z racji tego że w normalnej diecie mamy jej wystarczająco, a nadmiar może źle wpływać na dzidzię.
Ja zażywam symnatal pro baby (jeszcze przed ciążą łykałam raz na czas)
Tam jest wit A w 42% zalecanej dawki dziennej czy jakoś tak.
No i teraz się zastanawiam czy zażywać czy nie
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Czesc kochane. Zapomnialam wam powiedziec, ze drugi ginekolog wyznaczyl mi porod na 10.10.2015r na BBF mam wlaśnie 2 daty 10 i 11 alez mialam dziwny sen snilo mi sie, ze urodzilam bliznieta jednojajowe 2 dziewczynki i jedna byla taka spokojna jakos bardziej ja kochalam a druga taka szalona, nadpobudliwa i w ciagu jakis 5min od porodu okazalo sie, ze ta nadpobudliwa to szczeniak (suczka), dlatego ta spokojna bardziej kochalam czy ktos mi wytlumaczy dlaczego w snie urodzilam corke i psa ? Coreczka to moje marzenie, ale skad pies ze mnie wyszedl ? Oczywiscie przed porodem uciekalam, bo odkrylam z jakas ekipa mroczne tajemnice domu i rodziny ktora tam mieszkala a pozniej chcieli nas sprzatnac i jak nas zlapali to zwiazali i wrzucili na tasme z pudlami gdzie jechalismy do jakiejs niszczarki, ale na szczescie pojawila sie policja uratowali nas i moglam isc rodzic w domu
Katarzyna87, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Hej!
Polkosia, plamienia przejdą, jak się martwisz, dzwoń do lekarza. Będzie dobrze U mnie sobotka leniwa z mężem, pobaraszkowaliśmy trochę z rana, teraz będzie późne śniadanie. Już powoli zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą, muszę przestać o tym myśleć.
Dodinka pisała o Profertilu, nam tak samo się udało po 3 miesięcznym spożywaniu tego suplementu.
Miłej soboty i jak coś dobrego będziecie miały do jedzenia to piszcie bo ja głodna Może zrobięMałgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:możecie mnie usunąć z listy.
ciąża obumarła...
mam nadzieję, że żadna z Was nie podzieli mojego losu, szczęśliwego rozwiązania wszystkim -
Monika bardzo mi przykro też to przechodziłam, wiem jak boli
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26