Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przy dwóch dziewczynkach to już na pewno dużo tego będzie. Same ubranka zajmują wiele miejsca, zabawki, książki, a ja mam jeszcze tendencję do beznadziejnego pakowania się. Zawsze zabieram zdecydowanie za dużo ubrań, a później nawet w połowie nie chodzę.
agania lubi tę wiadomość
-
A ja mielone, a mężulka nie ma
Zakręcona - u nas nie było wpadki, ale to śmieszna historia, u mnie w rodzinie dalej myślą, że tak byłoJa się cieszę ogromnie, chociaż brzuszek prawie 7 miesiąc a jest nieduży (przed ciążą miałam niewiele mniejszy, a nie jestem otyłą osobą). Z każdym kopniakiem się uśmiecham i głaskam, a wtedy mam jeszcze mocniejszą odpowiedź
to jest cud! Takie maleństwo mieści się w środku i jak zacznie wyrywać się na świat, zrobię wszystko żeby przyszła cała i zdrowa! Co do tyłka itd, to niewielka cena za taki cud jakim jest dziecko...
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:A ja mielone, a mężulka nie ma
Zakręcona - u nas nie było wpadki, ale to śmieszna historia, u mnie w rodzinie dalej myślą, że tak byłoJa się cieszę ogromnie, chociaż brzuszek prawie 7 miesiąc a jest nieduży (przed ciążą miałam niewiele mniejszy, a nie jestem otyłą osobą). Z każdym kopniakiem się uśmiecham i głaskam, a wtedy mam jeszcze mocniejszą odpowiedź
to jest cud! Takie maleństwo mieści się w środku i jak zacznie wyrywać się na świat, zrobię wszystko żeby przyszła cała i zdrowa! Co do tyłka itd, to niewielka cena za taki cud jakim jest dziecko...
U żadnej z nas nie było dziecko wpadka na pewno:) -
Pewnie , ze są różne tylko jak kobieta ma rozum to może dla mnie nawet topić się w solarium i nakładać kilogramy pudrow itp , jak juz ma zakładać rodzinę wiec co dobre i staje się dziecko najwazniejsze na pierwszym miejscu a nie ze jak moja znajoma dopiero dziecko teraz rok skończyło zaczęło chodzić a ona stwierdzila ze je teraz dopiero lubi bo wczesniej to średnio , ona małych dzieci nie lubi ... A TP juz chore !
-
Mikejla wrote:Są różne kobiety jak i różni faceci. Mój mąż na szczęście pokochał mnie z moim pierdolcem w głowie i nie sądzę, że wygląd tu by coś zmienił
Ja juz w związku z moim D byłam szczupła , gruba jak prosiak dosłownie bo chorobska przywalily mi 40 kg do przodu:) potem znów szczupła teraz w ciąży nie mam brzucha jeszcze zbyt dużego ale on kocha mnie taka jaka jestem:)
Nynusia biedulkoLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Zakręcona - ja nie wiem jak to możliwe, ale to tej pory przytyłam 2kg w trakcie ciąży. Jem normalnie i co chcę. Co do wyglądu ja lubię się czasem umalować i wystroić jak dama - o tyle mi nic nie przeszkadza, że nienawidzę szpilek chociażby, bo ilekroć założę to umieram z bólu
Ogólnie wolę się wygodnie ubrać niż się wku.iać żeby tylko ładnie wyglądać
-
Mikejla wrote:Zakręcona - ja nie wiem jak to możliwe, ale to tej pory przytyłam 2kg w trakcie ciąży. Jem normalnie i co chcę. Co do wyglądu ja lubię się czasem umalować i wystroić jak dama - o tyle mi nic nie przeszkadza, że nienawidzę szpilek chociażby, bo ilekroć założę to umieram z bólu
Ogólnie wolę się wygodnie ubrać niż się wku.iać żeby tylko ładnie wyglądać
-
WITAJ Mikejla
Nynusia 3 mam kciuki wszystko bedzie dobrze
Ja swoich dodatkowych kg juz nawet swiadomie nie liczenie chce sie stresoac
Nie jem dużo w zasadzie tyle co przed , tyje bo mniej sie ruszam (L4) do tego ciaza tak ze takie jest moje wytłumaczenie na nadbagaż
Aktualnie 8 kg na plus..
Juz się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze
-
Nynusia - powodzenia, musi być wszystko dobrze!
U mnie plus 9 kg, ale przed ciążą byłam bardzo szczupła więc niespecjalnie się martwię.
Zazdroszczę Wam tych wyjazdów, odpoczywajcieJa będę teraz siedzieć w domu, bo dziś pojawiła się u mnie decyzja o zasiłku i pewnie będzie kontrola. Kontrolują też w weekend?