X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez głodna się zrobilam ! Ide odgrzac sobie jedzonko zaraz hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy dwóch dziewczynkach to już na pewno dużo tego będzie. Same ubranka zajmują wiele miejsca, zabawki, książki, a ja mam jeszcze tendencję do beznadziejnego pakowania się. Zawsze zabieram zdecydowanie za dużo ubrań, a później nawet w połowie nie chodzę. ;)

agania lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mielone, a mężulka nie ma ;)
    Zakręcona - u nas nie było wpadki, ale to śmieszna historia, u mnie w rodzinie dalej myślą, że tak było :) Ja się cieszę ogromnie, chociaż brzuszek prawie 7 miesiąc a jest nieduży (przed ciążą miałam niewiele mniejszy, a nie jestem otyłą osobą). Z każdym kopniakiem się uśmiecham i głaskam, a wtedy mam jeszcze mocniejszą odpowiedź :) to jest cud! Takie maleństwo mieści się w środku i jak zacznie wyrywać się na świat, zrobię wszystko żeby przyszła cała i zdrowa! Co do tyłka itd, to niewielka cena za taki cud jakim jest dziecko...

Little Frog lubi tę wiadomość

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My raczej nie będziemy kupować boksu, bo jeździć z tym na co dzień nie ma co, a zdjętego nie mielibyśmy gdzie trzymać. Może co najwyżej wypożyczymy, chyba że jakimś cudem uda nam się spakować. ;)

w5wq8ribpvtivstd.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja noc była tragiczna... :/

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    A ja mielone, a mężulka nie ma ;)
    Zakręcona - u nas nie było wpadki, ale to śmieszna historia, u mnie w rodzinie dalej myślą, że tak było :) Ja się cieszę ogromnie, chociaż brzuszek prawie 7 miesiąc a jest nieduży (przed ciążą miałam niewiele mniejszy, a nie jestem otyłą osobą). Z każdym kopniakiem się uśmiecham i głaskam, a wtedy mam jeszcze mocniejszą odpowiedź :) to jest cud! Takie maleństwo mieści się w środku i jak zacznie wyrywać się na świat, zrobię wszystko żeby przyszła cała i zdrowa! Co do tyłka itd, to niewielka cena za taki cud jakim jest dziecko...
    Dokładnie , to jest cud wielki życia ! ! ! Moja znajoma po prostu przyjebana i tyle , ona na punkcie swojego wyglądu zawsze miała pierdolca ale to strasznego ! Paniusia taka hrabianka
    U żadnej z nas nie było dziecko wpadka na pewno:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    moja noc była tragiczna... :/
    Co się stało

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski u mnie bez przygód byłoby nudno
    Teraz z serii krew pot i łzy

Jestem w klinice mmiałam usuwanego zęba bo zrobił się ropien :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 13:54

l22nhdgeccid541p.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed pierwszą ciążą też miałam fioła na punkcie swojego wyglądu. Wyglądałam jak modelka, ale wciąż było mi mało. W ciąży mi przeszło, nie miałam już takich myśli. Najważniejsze było dziecko.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są różne kobiety jak i różni faceci. Mój mąż na szczęście pokochał mnie z moim pierdolcem w głowie i nie sądzę, że wygląd tu by coś zmienił :)

Little Frog, Blondik lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie , ze są różne tylko jak kobieta ma rozum to może dla mnie nawet topić się w solarium i nakładać kilogramy pudrow itp , jak juz ma zakładać rodzinę wiec co dobre i staje się dziecko najwazniejsze na pierwszym miejscu a nie ze jak moja znajoma dopiero dziecko teraz rok skończyło zaczęło chodzić a ona stwierdzila ze je teraz dopiero lubi bo wczesniej to średnio , ona małych dzieci nie lubi ... A TP juz chore !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Są różne kobiety jak i różni faceci. Mój mąż na szczęście pokochał mnie z moim pierdolcem w głowie i nie sądzę, że wygląd tu by coś zmienił :)
    Mój to samo ! :)
    Ja juz w związku z moim D byłam szczupła , gruba jak prosiak dosłownie bo chorobska przywalily mi 40 kg do przodu:) potem znów szczupła teraz w ciąży nie mam brzucha jeszcze zbyt dużego ale on kocha mnie taka jaka jestem:)
    Nynusia biedulko

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia :( biedna :(

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona - ja nie wiem jak to możliwe, ale to tej pory przytyłam 2kg w trakcie ciąży. Jem normalnie i co chcę. Co do wyglądu ja lubię się czasem umalować i wystroić jak dama - o tyle mi nic nie przeszkadza, że nienawidzę szpilek chociażby, bo ilekroć założę to umieram z bólu :) Ogólnie wolę się wygodnie ubrać niż się wku.iać żeby tylko ładnie wyglądać

• agania Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla - ja przytyłam 3 kg do tej pory i też nie wiem jak to jest możliwe. Naprawdę jem dużo, nawet na noc, jem dużo lodów i tylko 3 kg...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Zakręcona - ja nie wiem jak to możliwe, ale to tej pory przytyłam 2kg w trakcie ciąży. Jem normalnie i co chcę. Co do wyglądu ja lubię się czasem umalować i wystroić jak dama - o tyle mi nic nie przeszkadza, że nienawidzę szpilek chociażby, bo ilekroć założę to umieram z bólu :) Ogólnie wolę się wygodnie ubrać niż się wku.iać żeby tylko ładnie wyglądać
    Jest możliwe jest , moja znajoma rodziła w kwietniu teraz z waga plus 3 kg tylko:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak to nie odpowiem , sama mam +15 kg: ( mimo ze ogólnie nie wciskam w siebie jedzenia , za dużo fastfoodow nie jem ... U mnie poszło po diecie efekt JoJo jak jeść normalnie zaaczelam .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WITAJ Mikejla :)

Nynusia 3 mam kciuki wszystko bedzie dobrze :)

Ja swoich dodatkowych kg juz nawet swiadomie nie licze :P nie chce sie stresoac :D Nie jem dużo w zasadzie tyle co przed , tyje bo mniej sie ruszam (L4) do tego ciaza tak ze takie jest moje wytłumaczenie na nadbagaż :D Aktualnie 8 kg na plus..

Juz się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia - powodzenia, musi być wszystko dobrze!

U mnie plus 9 kg, ale przed ciążą byłam bardzo szczupła więc niespecjalnie się martwię.

Zazdroszczę Wam tych wyjazdów, odpoczywajcie :) Ja będę teraz siedzieć w domu, bo dziś pojawiła się u mnie decyzja o zasiłku i pewnie będzie kontrola. Kontrolują też w weekend?

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no w weekend to raczej nie .
    Kiedyś musia dac ludzia żyć hehe
    Jejku właśnie zjadlam spaghetti i aż mnie zemdlilo: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1342 1343 1344 1345 1346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ