Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka i obsram sobie prysznic hahaha no Ja mam silny strumień ale raczej nie działa nie wkładając do tylka a czopki mogę kombinowac dopiero w pl jak będę
Wiedźma spróbuje pieczone jabluszka ok:) ale nie zrobię ze śliwka z racji mojego żołądka chorego , ja od 3 lat lecze żołądek i niestety ale wędzone jedzenie sprzyja pogorszeniu , ja się wtedy źle czuje , mam boleści a kropli na żołądek itp nie mogę wiec mega się mecze , wymiotuje: ( Ja śliwek nie trawie ani mój organizm niestety: (Robimy drugiego Dziedzica
-
Aanaa właśnie mniej więcej analizowalam swoja dietę i za bardzo nie ma mnie co zaprzec ze tak powiem .
Czekolady nie jadlam lohoooool mega dawno co nie zmienia faktu ze z tabliczkę bym zjadła;D
A jagód na oczy nie widziałam jeszcze dłuższe wieki: ( -
kurcze wspolczuje wam dziewczyny.ja tylko jeden dzien po rozwolnieniu mialam zatwardzenie i juz sie czulam taka nadęta ze hej.a tak to odpukac nie mam problemu,ale tez mleko z kawa rano i do tego cos slodkiego,albo platki z mlekiem ,wystarczy lyk i lece...ale śliwki suszone to ja bardzo lubie i jem je praktycznie codziennie.do tego jem tylko ciemny chleb bo bialego poprostu nie lubie.moze to tez ma jakis wplyw.woda z cytrynka na okraglo, no i jak cos zoladek czuje to rumianek albo miete.reaguje od razu i moze to pomaga...nie wiem naprawde ciezko mi w tym temacie cos doradzic:/
a no slusznie czekolada... ja czekolady tez nie jem bo jestem uczulona na kakao wiec to mnie tez nie zapycha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 12:39
Lucy7 lubi tę wiadomość