X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, czekamy na wieści :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka , mocno sciskamy kciukasy ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Jacusianka , mocno sciskamy kciukasy ! :)
    Przeczytałam "mocno ściskamy kut*sy" <hahahaha> głodnemu chleb na myśli :D

zakocona, Nynusia, Bąbelek, soraya, jaroszka, ZakręconaOna, agania lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja tam liczę tylko na siebie i kupuję wszystko sama... Poza tym rodzina i znajomi mają inny gust i co? Mam potem używać coś, co mnie denerwuje, jest wg mnie niepraktyczne czy po prostu mi się nie podoba?

No i dobrze, ja też jestem za tym, tylko właśnie ludzie sami zaczynają, że oni mają to i to, to dadzą, żebyśmy nie kupowali. A że wtedy jeszcze nic nie miałam to nie mogłam powiedzieć, że dzięki bo już mam;) Teraz jakby ponowili propozycję to już mam właśnie to wytłumaczenie :) Poza tym ja nie lubię być nikomu czegoś dłużna, a nie wiem na jakiej zasadzie chcieliby "dać". Co innego jak jest krucho z kasą to rozumiem, że chętnie się przyjmie to i owo. Ale póki można sobie pozwolić samemu kompletować to lepiej liczyć na siebie;)

polkosia, Bąbelek, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam już sił dziewczyny, mam męża idiote po prostu. Kurwa. Prosiłam go tylko, żeby dbał o rachunku, sprawdzał meile, czy się na koncie wszystko zgadza - nic więcej :(
    Zabrali nam ostatnie pieniądze z konta na ubezpieczenie samochodu, bo idiota dalej fruwa w chmurach i żyje jak kawaler, ma wszystko w dupie. Nie mamy kasy. 30 euro do 10 sierpnia. O wyjeździe do Polski nie ma mowy. O przeżyciu do 10...? Jak ja mam się nie bać żyć z tym człowiekiem. Mam kurwa serdecznie dość, po prostu najchętniej strzeliłabym mu w twarz, ale wystarczy, że sobie siedze i rycze

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah dobre :D Chyba mąż dzis fajnie bedzie miał z Toba jak taka "głodna" jestes :D

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna mikejla... :/ nie zazdroszczę... macie możliwość jakieś pożyczki od rodziny żeby przeżyć do 10? współczuję... :(

polkosia lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy najbliższej okazji spierdalam do Polski, tam znowu ide zarejestruje sie jako bezrobotna, on niech sie martwi o mieszkanie i reszte, ja urodze w polsce i tam zostane z dzieckiem, przez tego idiote non stop rycze i jestem cała w nerwach bo on kurwa niczego dopilnować nie potrafi

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rodzice przynajmniej mnie z domu nie będą chcieli wyrzucić, a o jedzenie nie będę się musiała martwić jeśli mi zabraknie

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    przy najbliższej okazji spierdalam do Polski, tam znowu ide zarejestruje sie jako bezrobotna, on niech sie martwi o mieszkanie i reszte, ja urodze w polsce i tam zostane z dzieckiem, przez tego idiote non stop rycze i jestem cała w nerwach bo on kurwa niczego dopilnować nie potrafi
    <przytulam> kurde, naprawdę nie wiem co Ci powiedzieć ale chyba masz rację uciekaj do PL, może się ogarnie jak zobaczy co traci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 17:32

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah dobre :D Chyba mąż dzis fajnie bedzie miał z Toba jak taka "głodna" jestes :D
    Niemąż :) bo ja panienka jestem a z angielska to jeszcze lepiej bo MISS :D

szczesliwa_mamusia21, IviQ, ZakręconaOna, agania lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla biedna ... ale moze to jedyne sensowne rozwiazanie zeby jakos przezyc , skoro tam wam nie idzie to moze faktycznie lepiej bedzie w Polsce , bedziesz miala wsparcie w rodzinie , a moze maz po prostu zapomnial eh nie wiem co Ci powiedziec , nie denerwuj sie i nie placz tylko !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka 3mam kciuki za wizyte !!:)

Mikejla tak jak napisala nat_alia moze uda sie wam od kogos pożyczyć zeby dotrwac do wypłaty. Wiem ze latwo powiedziec nie stresuj sie ale postaraj sie nie denerwować az tak bardzo dla maluszka:( mam nadzieje ze tp tylko przejsciowy kryzys i wkrotce sie miedzy wami i wam ułoży: (

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Niemąż :) bo ja panienka jestem a z angielska to jeszcze lepiej bo MISS :D

O też mam niemęża fajne okreslenie podpasowalo mi tez :)
    O kurczaczki no to ekstra , bedziesz zatem niezła MISS :D Ponczoszki na wieczor i szalenstwo :)
    Ja niestety nie jestem MISS tylko FRAU hahahah :D

WiedźmaMaKota, Natka88 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam wodę z cytryną. Ale zgaga :(

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O też mam niemęża fajne okreslenie podpasowalo mi tez :)
    O kurczaczki no to ekstra , bedziesz zatem niezła MISS :D Ponczoszki na wieczor i szalenstwo :)
    Ja niestety nie jestem MISS tylko FRAU hahahah :D
    Ojjjj jakbym założyła pończoszki to by się ucieszyła ale nie wiem czy da radę bo go coś choroba jakaś bierze ;/ zobaczymy ;)
    A umiesz mówić brzydko po niemiecku? :D

3i496iye8v37prd8.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma czemu niestety z tą kawą parzoną?:) Ja też byłam 'megakawosz' przed ciążą i się cieszyłam, że mnie w ciąży odrzuciło :)
    Pierwszy trymestr to chyba ani razu nie wypiłam, a teraz od wielkiego dzwonu, ja się cieszę, bo za dużo takiej kawy jednak też niewskazane. Teraz piję inke (Ja - kawosz!):P i jedną filiżankę rozpuszczalki dziennie, żeby głowa nie bolała, ale dużo mleka daję.
    Ale wczoraj mnie nachodziła ochota na taką prawdziwą mocną kawę z expresu, ale nie daję się :)

Mikejka jeśli mąż nie ogaryna to jedź do Polski na poród i się nie stresuj. On niech przemyśla sprawę, jak zatęskni za Wami to zobaczysz czy to go zmotywuje do zmiany.
    Szkoda nerwów jak mówisz, że u rodziców możesz zamieszkać.

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos by sie znalazło brzydkiego, ale mowisz ogolnie czy ze brzydkie brzydkie takie wiesz :D hahaha :) Da rade jak Cie zobaczy to na pewno "stanie" na wysokosci zadania :D
    Ty ja chyba tez jestem jakas "głodna..."
    Rozbawilas mnie troche , dziekuje :D

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nie zadręczam was już, ale decyzja jest raczej prosta

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia miałam jednak żelazo robione ale okazuje się ze jest w normie także spoko ;)

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1422 1423 1424 1425 1426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ