X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka wodę źródlana pijecie?

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tak sobie myślę, czy być hardcorem i napisać jej:
    I. że właśnie składam okres wypowiedzenia i do listopada nas tu nie będzie
    II. to co wyżej i żeby za ten okres pieniądze pobierała sobie z kaucji (cholera wie, kiedy nam ją odda i czy wogóle będzie chciała z racji, że tak jakby ona nas chce wyrzucić, a będziemy potrzebować na nowe mieszkanie)
    III. powiedzieć jej, że po prostu nie chcemy mebli, a i tak szukać mieszkania w tym czasie, najwyżej kupimy sobie taką kuchenkę jakby turystyczną...i jakoś uzbieramy na lodówkę, a meble no cóż trudno?

Którą opcję byście radziły? a jak żadną to jaką?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika i może nawet lepiej ale chujowo ze nie macie mieszkania teraz ... Szukajcie na szybko a ja postrasz sadem za dodawanie od siebie poza umowa nowych składek itp i ze masz 3 miesiące na wyprowadzke i dowidzenia

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję Aro. To samo ujęcie co Primavera, a 2x tańsza ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Właśnie tak sobie myślę, czy być hardcorem i napisać jej:
    I. że właśnie składam okres wypowiedzenia i do listopada nas tu nie będzie
    II. to co wyżej i żeby za ten okres pieniądze pobierała sobie z kaucji (cholera wie, kiedy nam ją odda i czy wogóle będzie chciała z racji, że tak jakby ona nas chce wyrzucić, a będziemy potrzebować na nowe mieszkanie)
    III. powiedzieć jej, że po prostu nie chcemy mebli, a i tak szukać mieszkania w tym czasie, najwyżej kupimy sobie taką kuchenkę jakby turystyczną...i jakoś uzbieramy na lodówkę, a meble no cóż trudno?

Którą opcję byście radziły? a jak żadną to jaką?
    napisze jej te dwie pierwsze ! I niech się jebie

Bąbelek, polkosia, agania lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Jaka wodę źródlana pijecie?
    Ja różne piję: Mama i Ja, Nestle Pure Life, Primavera.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to czekam na męża i przedstawię mu opcje do wyboru. Najwyżej pojadę i będę w panice spędzać wakacje w PL, czy będziemy mieć gdzie mieszkać z dzieckiem :)

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pijam primavera

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, ale macie historie i to teraz w ciazy....nieciekawie...

Dzieki za marki wód....kupie sobie kilka i przetestuje. Do tej pory piłam mineralna....cisowianke

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bym napisala dwa pierwsze a watpie ze przyjdzie do mieszkania i ci zabierze meble , napisz jej ze ich nie potrzebujesz chce niech zabiera , ciekawe czy przyjdzie i bedzie je targac ... i zmykajcie od niej a do listopada na pewno cos znajdziecie w necie duzo ofert jest ! trzymam kciuki

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak myślę - powiem : kochanie bądźmy hardcorami może coś znajdziemy :D

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo nawet jeśli napiszę jej, że nie chcemy mebli, to mamy zapłacić za sierpień 1 sierpnia, a mąż ma wypłate 10, więc znowu sie bedzie rzucać piczka

• ss Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikejla mysle ze dwie pierwsze opcje, bo to jakas wariatka, jak teraz napiszecie ze mebli nie chcecie ,to znowu wymysli co innego.a po co macie wydawac na lodowke i kuchenke jak zaraz sie moze okazac ze za co innego tez wam kaze plkacic albo ona wam wypowie umowe i co?pojdziecie z lodowka i kuchenka szukac mieszkania gdzie lodowka i kuchenka zapewne bedzie...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moim zdanie lepiej teraz spierdzielać i szukać czegos niz jak już dzidzia będzie na świecie...

nat_alia, polkosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście, że tak tylko wyprowadzka akurat wypada w okolicach porodu jeśli teraz wypowiemy umowe :D dodajcie mi jakoś powera i otuchy żeby faktycznie się odważyła

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam sie z SS , mikejla odpalaj strony i szukaj mieszkan zeby juz pokazac mezowi i spadajcie od tej babki ...
    moze akurat cos sie trafi a ona niech sobie bierze za czynsz z kaucji bo pozniej jeszcze wam nie odda bo powie ze odjela za cos ..

Czemu w okolicach porodu jak sama Ci mowi ze macie sie wynosic ? Czyli ma gdzies ten okres wypowiedzenia , ja bym nawet poswiecila jedna miete i spadala jak najdalej przed narodzinami , nawet teraz !!!! Pisz jej kochana nie czekaj na nic !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:25

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtedy kaucji na pewno nie odda...

kolejna zajebista wiadomość:) mój mąż wrócił z pracy z nietęgą miną - pytam "co się stało?" - "wykąpie się i pogadamy".

KURWA MAĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj mikejla ... niech te problemy od was uciekaja !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide stąd robić obiad, jak już będę wiedzieć o co chodzi i nie padnę na zawał albo palpitacji serca nie dostane to sie odezwe

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Mikejla :(
    Zbieram sie na usg...trzymacie kciuki! :)

Bąbelek, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota, lili_madlen, stokrotka25, nick nieaktualny, Nynusia, nick nieaktualny, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
‹‹ 1421 1422 1423 1424 1425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ