Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie tak sobie myślę, czy być hardcorem i napisać jej:
I. że właśnie składam okres wypowiedzenia i do listopada nas tu nie będzie
II. to co wyżej i żeby za ten okres pieniądze pobierała sobie z kaucji (cholera wie, kiedy nam ją odda i czy wogóle będzie chciała z racji, że tak jakby ona nas chce wyrzucić, a będziemy potrzebować na nowe mieszkanie)
III. powiedzieć jej, że po prostu nie chcemy mebli, a i tak szukać mieszkania w tym czasie, najwyżej kupimy sobie taką kuchenkę jakby turystyczną...i jakoś uzbieramy na lodówkę, a meble no cóż trudno?
Którą opcję byście radziły? a jak żadną to jaką? -
Mikejla wrote:Właśnie tak sobie myślę, czy być hardcorem i napisać jej:
I. że właśnie składam okres wypowiedzenia i do listopada nas tu nie będzie
II. to co wyżej i żeby za ten okres pieniądze pobierała sobie z kaucji (cholera wie, kiedy nam ją odda i czy wogóle będzie chciała z racji, że tak jakby ona nas chce wyrzucić, a będziemy potrzebować na nowe mieszkanie)
III. powiedzieć jej, że po prostu nie chcemy mebli, a i tak szukać mieszkania w tym czasie, najwyżej kupimy sobie taką kuchenkę jakby turystyczną...i jakoś uzbieramy na lodówkę, a meble no cóż trudno?
Którą opcję byście radziły? a jak żadną to jaką?Bąbelek, polkosia, agania lubią tę wiadomość
-
ja pijam primavera
-
ja tez bym napisala dwa pierwsze a watpie ze przyjdzie do mieszkania i ci zabierze meble , napisz jej ze ich nie potrzebujesz chce niech zabiera , ciekawe czy przyjdzie i bedzie je targac ... i zmykajcie od niej a do listopada na pewno cos znajdziecie w necie duzo ofert jest ! trzymam kciuki
-
mikejla mysle ze dwie pierwsze opcje, bo to jakas wariatka, jak teraz napiszecie ze mebli nie chcecie ,to znowu wymysli co innego.a po co macie wydawac na lodowke i kuchenke jak zaraz sie moze okazac ze za co innego tez wam kaze plkacic albo ona wam wypowie umowe i co?pojdziecie z lodowka i kuchenka szukac mieszkania gdzie lodowka i kuchenka zapewne bedzie...
-
zgadzam sie z SS , mikejla odpalaj strony i szukaj mieszkan zeby juz pokazac mezowi i spadajcie od tej babki ...
moze akurat cos sie trafi a ona niech sobie bierze za czynsz z kaucji bo pozniej jeszcze wam nie odda bo powie ze odjela za cos ..
Czemu w okolicach porodu jak sama Ci mowi ze macie sie wynosic ? Czyli ma gdzies ten okres wypowiedzenia , ja bym nawet poswiecila jedna miete i spadala jak najdalej przed narodzinami , nawet teraz !!!! Pisz jej kochana nie czekaj na nic !Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 16:25