Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
SS dobrze, ze zwróciłaś na to uwagę, generalnie ziół nie mozna pic jak herbatę. Maksymalnie 2 szklanki dziennie!
Wiem, bo kiedyś mnie ostro pogonilo i brzuch bolał....wypiłam chyba z 4, ale to jeszcze przed ciaza,szczesliwa_mamusia21, ss lubią tę wiadomość
-
Kurwa a ja leżę i płaczę, pokłóciłam się z mężem i mam już wszystkiego dość. Nie mam co zjeść na śniadanie ani za co je kupić. Mąż ma 2zł w portfelu i kazał mi za nie zorganizować sobie śniadanie. Mam go w dupie i dylemat typu kupić jabłko czy bułkę, bo na bułkę też nie mam co położyć. Przyszła paczka z gemini, sle już nawet to mnie nie cieszy. Mama się mnie wczoraj spytała czy nie stać mnie żeby sobie jabłko kupić, bo poprosiłam ją o 1 na wynos to ją okłamalam, że u mnie w okolicy nie ma, w końcu mąż siedział obok i zrobilby mi awanturę. Cały czas powtarza mi, że pieniądze będą na dniach, jutro i w ogóle. Czuję się upokorzona, kłóciliśmy się już nawet o to co jest ważniejsze do kupienia jedzenie czy moje leki, które muszę brać w ciąży. No kurwa już wysiadam
-
Fajny ten Bujak, ale jak dla mnie za drogi, ja inwestuje w fotel bujany do karmienia - mam na niego chrapkę od dawna!
Po za tym chce, aby mi sie wygodnie karmilo, bo nie chce karmić na leżąco w łóżku, gdyż przez taki sposób karmienia cycuszki sie nam psują kochane! Potem sa takie wiszące skarpety.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Wiedźma u mnie taka spokojna okolica a ty takie cos, jestem tylko ciekawa kto to taki ...
Lojka dziękuje kochana :* niestety dentysta juz umówiony i bez tego się nie obeszło , jedno lekarstwo wypadło dwa żeby bola , normalka u mnie ... To jakas masakra ! Za ta kasę co u niego zostawiam juz bym miała ekstra szczene ...
Wiecie co ? Odkurzylam i tyle... Masakra jakas tak mnie zaczął brzuszek kloc na dole ze nie mogłam się wyprostować, postanowilam przystopowac w końcu mam cały dzień na to a nie chce zawalic wyjazdu -
Ja mam super fotel w salonie i na nim chyba będę karmić
A jaki ten bujany, Jaroszka?
Fatim, nie możesz po prostu od kogoś pożyczyć? Nawet od którejś z nas, jeśli nikt z rodziny nie może pomóc (w co chyba nie wierzę). To nie wstyd żaden.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
mi tam i tak nie ma za bardzo co zwisać
też marzy mi sie fotel bujany, ale to dopiero jak sie do domu wprowadzimy, narazie nie mamy miejsca
Fatim, soryy, ale jakbym wiedziała, ze nia mam za co kupić jedzenia wstrzymałabym się z zakupami przez internet... ważniejszy teraz jets rozwój maluszka niż wyprawka, choć wiem, że takie zakupy cieszą... jak nie chcesz prosić rodziny znajomych o kasę sprzedaj może jakas biżuterię albo coś w tym styluWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:46
-
Fatim tak mi Cie szkoda jak to czytam ...
Ja w takiej sytuacji poszlabym do rodziców , dzieciątko najważniejsze a ty nie możesz nie jeść ... Nie płacz tylko kochana maszeruj do rodziców , facet jak taki jest to raczej się nie zmieni a jak mozna powiedzieć tak kobiecie w ciąży o tum śniadaniu matko serce mi się kraja na prawdę , nie wyobrazam sobie takiej sytuacji ... -
polkosia wrote:Ja mam super fotel w salonie i na nim chyba będę karmić
A jaki ten bujany, Jaroszka?
Fatim, nie możesz po prostu od kogoś pożyczyć? Nawet od którejś z nas, jeśli nikt z rodziny nie może pomóc (w co chyba nie wierzę). To nie wstyd żaden.
Polkosia ja mam wygodna kanapę, ale na dole, na gorze tam gdzie sypialnia nie mam nic.
Fotel o taki: http://www.fabrykawafelkow.pl/meble-i-fotele/9892-plywajacy-fotel-zaokraglony-white.html
Szukam gdzieś taniej.... -
jaroszka, byłam pobrać krew na żelazo. Płatne niestety było bez skierowania, wyszło w 21zł, ale witaminy nie zrobiłam, bo ona już 79zł.. Wyniki niby dzisiaj po 20, ale nie wiem czy znowu gin nie będzie musiał komentarza do tego zrobić, więc nie wiem czy dopiero we wt mi się nie pokażą
A to my dzisiaj:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69997faf534b.jpg
W zeszły pt 60,9kg a dzisiaj 60,7kg. Po raz pierwszy nic nie przybrałam od czasu 1. trymestru
A tu takie porównanie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/940f5ff5cec1.jpgss, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, lojkalojka, Bąbelek, Blondik, Lexie, stokrotka25, miska2503, agania, agaton, paula1, lili_madlen, Nynusia, madu lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Dzień dobry,
mam pytanie do mam z cukrzycą. Martwię się tym, że na diecie cuk. schudłam już ok. 2,5 kg. Wizytę mam dopiero 5 sierpnia. Heh ;/
Ja schudłam ok 1-1,5 kg i to w pierwszych ok 3 tyg diety a teraz już waga stoi w miejscu.
Może za mało jesz? proponuję jeść między posiłkami (ja np. jem najczęściej nektarynki, ucieram marchewkę z jabłkiem).
A jakie masz cukry z glukometru? jeżeli mało jesz a cukry masz duże to może diabetolog coś zaradzi?
Fatim - to przykre, jak masz blisko rodziców to idź na jedzonko przecież to nic złego zjeść u rodziców, a nie musisz im mówić o Waszych problemach jak nie chcesz...
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Jak zamawiałam tą wyprawkę to pieniądze były, miały być tak samo na dniach. Dzisiaj miał przynieść wypłatę wieczorem, ale wkurza mnie jego nieodpowiedzialność i to, że dopuszcza do takich sytuacji, to że się na mnie drze i tysiąc razy muszę go o coś prosić, obiecuje że coś załatwi do tego czasu a potem robi awantury, że nie będzie tego załatwiał w terminie jakim obiecał, bo on musi odpocząć psychicznie i leży nic nie robiąc a problemy się nawarstwiają.
-
Jaroszka, a jakoś chcialam tak wysprzatac żeby wrócić do czystego , bo już taki syf tutaj, ale rozloze to na cały dzień a o 11 chciałam juz jechać na zakupy bo wiadomo jak to później z facetem , w sumie jade dwa razy teraz sama na spokojnie a później z D
Ale narazie leże bo krew z nosa poleciała ...
Zakocona ale pięknie rosniesz !
Fatim nawet nie wiem co napisać ... -
Zakocona dobrze, ze tylko 21 zeta, bo byś mi dała przez łeb :p
Czekam razem z Toba na wynik, a na B12 niech ci lekarz przy okazji da skierowanie, oczywiscie jeżeli chcesz.
Piękny brzuszek, dokładnie widać jak wzrost sie przyspieszył od 26 tygodnia! -
A propos przyspieszania rośnięcia brzuszka, to ja mam wrażenie, że u mnie każdego dnia kilo większy, masakra. Mam już kłopoty ze schylaniem...
No i przytyłam trochę, bo już 98 kg, a od paru tygodni 96,5 stało jak zaczarowane.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn