X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Zakrecona! U mnie po prosty byly takie dwa tyg gdzie co drugi dzien bym musiala zapodawac :D ale meczyc sie nie ma co !

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to spróbuje:)
    Dziękuje Wam bardzo za pomoc kochane: *

lili_madlen lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana...

R nie umiał wyłączyć w moim tel swoich budzikow i w końcu się obudziłam na dobre...zrobiłam kanapki do pracy i pojechał. Malutki kotek wszedł mi do domu jak wypuściłam swojego i lata mi pp pokojach. Dzikus :D musze jechać znowu do miasta i może pogoda będzie lepsza niż ostatnio...upał nie jest wskazany :/ może wjadę do mamy bo dziś na drugą zmiane idzie...akurat rano w domu. Nie pamiętam czy pisałam ale skończyliśmy składać kabine i poza meblami wszystko zrobione :) cieszę się bo teraz tylko komin postawić i centralne zrobić i Dzidzia ma domek idealny :D jeśli teściówka nie wyskoczy z akcją że R ma jej zrobić płytki w łazience to zdążymy do października:)

Szczesliwa mamusiu atrakcje na noc??hehe dobrze że długo nie trwały:)

Mikejla współczuje sytuacji z facetem...

Cieszę się że tylko czasami zdarzają mi sie zaparcia ;)
    Ale za to wczoraj Bobo tak się wypinał że zawyłam z bólu a R myślał że skurcz :D w nocy czekałam kiedy skończy akrobacje hehe :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Paula super ze wszystko pokonczone ! Oby tesciowka dawała spokój !
    Taaak takie mam atrakcje dobrze XE to nie trwało długo :)

Ja odwiozlam mojego do pracy , mam nadzieje ze juz nie zasne bo chciałabym ogarniac dom ale spalam tylko 3h dzięki mojej bezsenności , no zobaczymy.

Miłego dzionka :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Myśmy byli u znajomych wczoraj na meczu. Myślałam, że tam padne taka duchota. Ledwo wytrzymywałam. I widzę, że dzisiejszy dzień nie będzie lepszy. Chyba do jakiejś kawiarni z klima pójdę na pół dnia :/

Mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać o 15, ale kolega z pracy L skręcił kostkę i dupa. 2 tyg zwolnienia ma, więc dopiero po 17 wyjdziemy.

Nynusia, a nie zaklaczyla ci się ona? Moje rzygaja żółcia z pianą właśnie m.in. jak zakłaczone. Albo po prostu się przezarla czy coś w tym stylu :) ja po moich kotach widzę kiedy coś jednorazowe a kiedy trzeba do weta :).
    Jak twoja dzisiaj?

Cholera jasna z tymi suwaczkami. Czemu one się znowu nie przesunęły o jeden dzień??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 06:54

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Jacusianka gratuluję! ! Waży tyle samo co.moja królewna ;)

Dziewczyny te co mają koty. Moja mi wymiotuje piana i się pokłada cis jej chyba zaszkodziło mogę jej coś na to dac ? Macie jakieś sposoby na zatrucia?

Czy jest szczepiona regularnie? Wymioty piana, oslabienie i pokladanie sie moze swiadczyc o panleukopenii, czego nie zycze. Oby to zwykle jakies zatrucie bylo. Ja bym leciala do weta natychmiast. Nie podawalabym raczej lekow dla ludzi.

Daj znac jak kicius.

• zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green, pp tragicznie to przechodzą kocięta, a nie dorosłe. Dorosłe to najczęściej mają tylko biegunkę i na tym się kończy, bo ich organizm sam wirusa zwalcza. A jednorazowe wymioty nie świadczą jeszcze o żadnej masakrze. Ludzie też nie lecą do lekarza po wymiotach czy biegunce od razu..

ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam z pp zbyt drastyczne doswiadczenia. Dorosle niestety tez umieraja na to.

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Z kicia juz jest ok.

Moja mała mi jest regularnie szczepiona a jeśli chodzi o kklaczki to dostaje chrupki na odklaczanie.
    Wydaje mi się ze chyba jednak się przejadla.

Dziękuję za pomoc i wsparcie;*

Miłego dnia ;)

jaroszka, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Piateczek!!!! Nie powinno mi to robić różnicy, ale zawsze mi sie mordka cieszy na ten dzien tygodnia :)
    Chyba pracowe przyzwyczajenie !

Nynusia cieszę sie, ze z kotka juz dobrze.

Rowniez życzę miłego dnia!

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Nynusia uff ... :) :*
    Jaroszka Ja juz nie pracuje a cieszę się na weekend jakbym ciężko robiła w tygodniu: P ale to może dlatego , ze mój D w weekendy jest w domu a to nareszcie jakiś wspólny czas spędzony , tzn w naszym przypadku od jutra bo mis dziś na nocke jeszcze idzie :(

jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy Wy macie czasami tez tak , ze suszy Was jakbyscie kaca na MAXA miały ? :D

agania lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja w upale !
    Nynusia dobrze , ze kociak juz ma sie lepiej :)

jarszka ja jeszcze pracuje i w kazdy piatek morda mi sie cieszy ;)

Mikiejka podjelas sluszna decyzje o wyjezdzie do Pl. Ja mojego tez kiedys na samym poczatku zostawilam na miesiac i dzieki temu zmienil sie i swoje kawalerskie nawyki o 100 %

Paulla super , ze juz coraz blizej konca remontow . Teraz tylko trzymac kciuki , zeby to wredne babsko(twoja tesciowa)nie zrobila ci na zlosc i nie chciala klasc tych plytek .

zakrecna czopki mozna uzywac , ale najlepiej z umiarem - czyli ostatecznosc , a probowac innych bardziej naturalnych sposobow . Powidzenia i mam nadzieje , ze znajdziesz swoj zloty srodek :)

A ja Wam dziewczyny bardzo siekuje za porade z pokrzywo !!! Jestescie kochane <3 Wczoraj zrobilam caly dzbanek i wypilam kilka szklanek . Nawet dobrze smakuje i dzisiaj rano zero opuchlizny :)
    Tylko znowu w nocy trzy skurcze lydki -masakra jak to boli . Moj za kazdym razem jak krzycze - " boli -skurcz " to lapie mnie za brzuch i pyta czy rodze :)

jaroszka, aanaa, agania, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja tak mam od poczatku ciąży, to mój pierwszy i jedyny objaw :D

Ja się zabieram za sprzątanie dziś wyrusza my do Polski <3 a raczej dziś w nocy wiec jeszcze troszkę z wami poskrobie a później dam wam trochę odpocząć bo w pl na pewno mój czas będzie leciał jak szalony a ja na nic nie będę go mieć , jak to na urlopie :)

No nic podłogi czekają ! :D

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Zakrecona są opinie ze można i są opinie ze nie także nie wiem , pisze to co dziewczyny napisały .

U mnie za oknem krzyki jak z psychiatryka jakąś baba Sie drze tak przerazajaco ze masakra... Jak x jakiegoś horroru juz drugi raz w tym tyg , boxe co to jest boje sie tego :( :(
    U mnie w Szkocji to codzienność :D

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka ciesze sie ze pomoglo.wczoraj na SR wszystkie, naprawde wszystkie laski nogi mialy tak spuchniete ze kostek nie bylo widac:(az maz sie mnie pytal czemu one tak maja a ja nie a to przeciez ten sam etap ciazy.Moze faktycznie ta pokrzywa dziala.nie jestem tylko pewna ile jej mozna pic, dlatego ograniczam do 2 torebek dziennie.bo naprawde nie wiem czy mozna do woli...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/borayeter/videos/855380504543100/

<3 <3 <3 <3

lojkalojka, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, mója psina czasami tez wymiotuje pianą. najczęściej wtedy zeżarł coś niejadalnego albo coś dużego czego nie pogryzł. najlepiej wtedy skutkuje siemie lniane zalane ciepłą wodą lub kisozna kapusta :0 po godzince psina pozbywa się drugim otworem wszystkiego i jest jak nowo narodzony :)

wczoraj nam zalali strop nad parterem :) budowlańcy powiesili nawet symboliczny "wieniec" z kwiatów - niby taka tradycja :)
    miło patrzeć jak chalupka rośnie :) przerażają mnie tylko te okna do mycia i powierzchnia do sprzątania, hehe :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie ogranicze sie do trzech szklanek dziennie .Mi nogi zaczely puchnac jak bylaam w Pl i nie pilam tyle wody co tu . Teraz jak juz widze moje kostki i wrocilam do picia duze ilosci wody ( upal niemilosierny ) to mam nadzieje , ze problem nie wroci .

Szczesliwa_mamusia udanego pobytu i obys znowu nie wyladowala u dentysty ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    https://www.facebook.com/borayeter/videos/855380504543100/

<3 <3 <3 <3
    Trzeba sobie jakos radzic z gromadka ;)
    Jak sie nie myle to polkosia zakupila taki wynalazek ?!

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 1427 1428 1429 1430 1431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ