Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana...
R nie umiał wyłączyć w moim tel swoich budzikow i w końcu się obudziłam na dobre...zrobiłam kanapki do pracy i pojechał. Malutki kotek wszedł mi do domu jak wypuściłam swojego i lata mi pp pokojach. Dzikusmusze jechać znowu do miasta i może pogoda będzie lepsza niż ostatnio...upał nie jest wskazany
może wjadę do mamy bo dziś na drugą zmiane idzie...akurat rano w domu. Nie pamiętam czy pisałam ale skończyliśmy składać kabine i poza meblami wszystko zrobione
cieszę się bo teraz tylko komin postawić i centralne zrobić i Dzidzia ma domek idealny
jeśli teściówka nie wyskoczy z akcją że R ma jej zrobić płytki w łazience to zdążymy do października:)
Szczesliwa mamusiu atrakcje na noc??hehe dobrze że długo nie trwały:)
Mikejla współczuje sytuacji z facetem...
Cieszę się że tylko czasami zdarzają mi sie zaparcia
Ale za to wczoraj Bobo tak się wypinał że zawyłam z bólu a R myślał że skurczw nocy czekałam kiedy skończy akrobacje hehe
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Paula super ze wszystko pokonczone ! Oby tesciowka dawała spokój !
Taaak takie mam atrakcje dobrze XE to nie trwało długo
Ja odwiozlam mojego do pracy , mam nadzieje ze juz nie zasne bo chciałabym ogarniac dom ale spalam tylko 3h dzięki mojej bezsenności , no zobaczymy.
Miłego dzionka :* -
Cześć dziewczyny.
Myśmy byli u znajomych wczoraj na meczu. Myślałam, że tam padne taka duchota. Ledwo wytrzymywałam. I widzę, że dzisiejszy dzień nie będzie lepszy. Chyba do jakiejś kawiarni z klima pójdę na pół dnia
Mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać o 15, ale kolega z pracy L skręcił kostkę i dupa. 2 tyg zwolnienia ma, więc dopiero po 17 wyjdziemy.
Nynusia, a nie zaklaczyla ci się ona? Moje rzygaja żółcia z pianą właśnie m.in. jak zakłaczone. Albo po prostu się przezarla czy coś w tym styluja po moich kotach widzę kiedy coś jednorazowe a kiedy trzeba do weta
.
Jak twoja dzisiaj?
Cholera jasna z tymi suwaczkami. Czemu one się znowu nie przesunęły o jeden dzień??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 06:54
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Jacusianka gratuluję! ! Waży tyle samo co.moja królewna
Dziewczyny te co mają koty. Moja mi wymiotuje piana i się pokłada cis jej chyba zaszkodziło mogę jej coś na to dac ? Macie jakieś sposoby na zatrucia?
Czy jest szczepiona regularnie? Wymioty piana, oslabienie i pokladanie sie moze swiadczyc o panleukopenii, czego nie zycze. Oby to zwykle jakies zatrucie bylo. Ja bym leciala do weta natychmiast. Nie podawalabym raczej lekow dla ludzi.
Daj znac jak kicius.
-
Green, pp tragicznie to przechodzą kocięta, a nie dorosłe. Dorosłe to najczęściej mają tylko biegunkę i na tym się kończy, bo ich organizm sam wirusa zwalcza. A jednorazowe wymioty nie świadczą jeszcze o żadnej masakrze. Ludzie też nie lecą do lekarza po wymiotach czy biegunce od razu..
ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Z kicia juz jest ok.
Moja mała mi jest regularnie szczepiona a jeśli chodzi o kklaczki to dostaje chrupki na odklaczanie.
Wydaje mi się ze chyba jednak się przejadla.
Dziękuję za pomoc i wsparcie;*
Miłego dniajaroszka, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Piateczek!!!! Nie powinno mi to robić różnicy, ale zawsze mi sie mordka cieszy na ten dzien tygodnia
Chyba pracowe przyzwyczajenie !
Nynusia cieszę sie, ze z kotka juz dobrze.
Rowniez życzę miłego dnia!szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Nynusia uff ...:*
Jaroszka Ja juz nie pracuje a cieszę się na weekend jakbym ciężko robiła w tygodniu: P ale to może dlatego , ze mój D w weekendy jest w domu a to nareszcie jakiś wspólny czas spędzony , tzn w naszym przypadku od jutra bo mis dziś na nocke jeszcze idziejaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja w upale !
Nynusia dobrze , ze kociak juz ma sie lepiej
jarszka ja jeszcze pracuje i w kazdy piatek morda mi sie cieszy
Mikiejka podjelas sluszna decyzje o wyjezdzie do Pl. Ja mojego tez kiedys na samym poczatku zostawilam na miesiac i dzieki temu zmienil sie i swoje kawalerskie nawyki o 100 %
Paulla super , ze juz coraz blizej konca remontow . Teraz tylko trzymac kciuki , zeby to wredne babsko(twoja tesciowa)nie zrobila ci na zlosc i nie chciala klasc tych plytek .
zakrecna czopki mozna uzywac , ale najlepiej z umiarem - czyli ostatecznosc , a probowac innych bardziej naturalnych sposobow . Powidzenia i mam nadzieje , ze znajdziesz swoj zloty srodek
A ja Wam dziewczyny bardzo siekuje za porade z pokrzywo !!! Jestescie kochaneWczoraj zrobilam caly dzbanek i wypilam kilka szklanek . Nawet dobrze smakuje i dzisiaj rano zero opuchlizny
Tylko znowu w nocy trzy skurcze lydki -masakra jak to boli . Moj za kazdym razem jak krzycze - " boli -skurcz " to lapie mnie za brzuch i pyta czy rodze
jaroszka, aanaa, agania, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakręcona ja tak mam od poczatku ciąży, to mój pierwszy i jedyny objaw
Ja się zabieram za sprzątanie dziś wyrusza my do Polskia raczej dziś w nocy wiec jeszcze troszkę z wami poskrobie a później dam wam trochę odpocząć bo w pl na pewno mój czas będzie leciał jak szalony a ja na nic nie będę go mieć , jak to na urlopie
No nic podłogi czekają !jaroszka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Zakrecona są opinie ze można i są opinie ze nie także nie wiem , pisze to co dziewczyny napisały .
U mnie za oknem krzyki jak z psychiatryka jakąś baba Sie drze tak przerazajaco ze masakra... Jak x jakiegoś horroru juz drugi raz w tym tyg , boxe co to jest boje sie tegoszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Lojka ciesze sie ze pomoglo.wczoraj na SR wszystkie, naprawde wszystkie laski nogi mialy tak spuchniete ze kostek nie bylo widac:(az maz sie mnie pytal czemu one tak maja a ja nie a to przeciez ten sam etap ciazy.Moze faktycznie ta pokrzywa dziala.nie jestem tylko pewna ile jej mozna pic, dlatego ograniczam do 2 torebek dziennie.bo naprawde nie wiem czy mozna do woli...
-
witam, mója psina czasami tez wymiotuje pianą. najczęściej wtedy zeżarł coś niejadalnego albo coś dużego czego nie pogryzł. najlepiej wtedy skutkuje siemie lniane zalane ciepłą wodą lub kisozna kapusta :0 po godzince psina pozbywa się drugim otworem wszystkiego i jest jak nowo narodzony
wczoraj nam zalali strop nad parterembudowlańcy powiesili nawet symboliczny "wieniec" z kwiatów - niby taka tradycja
miło patrzeć jak chalupka rośnieprzerażają mnie tylko te okna do mycia i powierzchnia do sprzątania, hehe
-
Ja narazie ogranicze sie do trzech szklanek dziennie .Mi nogi zaczely puchnac jak bylaam w Pl i nie pilam tyle wody co tu . Teraz jak juz widze moje kostki i wrocilam do picia duze ilosci wody ( upal niemilosierny ) to mam nadzieje , ze problem nie wroci .
Szczesliwa_mamusia udanego pobytu i obys znowu nie wyladowala u dentysty
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
WiedźmaMaKota wrote:https://www.facebook.com/borayeter/videos/855380504543100/
Jak sie nie myle to polkosia zakupila taki wynalazek ?!
[*] 6tc 07.01.2015