X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Zakrecona! U mnie po prosty byly takie dwa tyg gdzie co drugi dzien bym musiala zapodawac :D ale meczyc sie nie ma co !

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to spróbuje:)
    Dziękuje Wam bardzo za pomoc kochane: *

lili_madlen lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana...

R nie umiał wyłączyć w moim tel swoich budzikow i w końcu się obudziłam na dobre...zrobiłam kanapki do pracy i pojechał. Malutki kotek wszedł mi do domu jak wypuściłam swojego i lata mi pp pokojach. Dzikus :D musze jechać znowu do miasta i może pogoda będzie lepsza niż ostatnio...upał nie jest wskazany :/ może wjadę do mamy bo dziś na drugą zmiane idzie...akurat rano w domu. Nie pamiętam czy pisałam ale skończyliśmy składać kabine i poza meblami wszystko zrobione :) cieszę się bo teraz tylko komin postawić i centralne zrobić i Dzidzia ma domek idealny :D jeśli teściówka nie wyskoczy z akcją że R ma jej zrobić płytki w łazience to zdążymy do października:)

Szczesliwa mamusiu atrakcje na noc??hehe dobrze że długo nie trwały:)

Mikejla współczuje sytuacji z facetem...

Cieszę się że tylko czasami zdarzają mi sie zaparcia ;)
    Ale za to wczoraj Bobo tak się wypinał że zawyłam z bólu a R myślał że skurcz :D w nocy czekałam kiedy skończy akrobacje hehe :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Paula super ze wszystko pokonczone ! Oby tesciowka dawała spokój !
    Taaak takie mam atrakcje dobrze XE to nie trwało długo :)

Ja odwiozlam mojego do pracy , mam nadzieje ze juz nie zasne bo chciałabym ogarniac dom ale spalam tylko 3h dzięki mojej bezsenności , no zobaczymy.

Miłego dzionka :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Myśmy byli u znajomych wczoraj na meczu. Myślałam, że tam padne taka duchota. Ledwo wytrzymywałam. I widzę, że dzisiejszy dzień nie będzie lepszy. Chyba do jakiejś kawiarni z klima pójdę na pół dnia :/

Mieliśmy dzisiaj wyjeżdżać o 15, ale kolega z pracy L skręcił kostkę i dupa. 2 tyg zwolnienia ma, więc dopiero po 17 wyjdziemy.

Nynusia, a nie zaklaczyla ci się ona? Moje rzygaja żółcia z pianą właśnie m.in. jak zakłaczone. Albo po prostu się przezarla czy coś w tym stylu :) ja po moich kotach widzę kiedy coś jednorazowe a kiedy trzeba do weta :).
    Jak twoja dzisiaj?

Cholera jasna z tymi suwaczkami. Czemu one się znowu nie przesunęły o jeden dzień??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 06:54

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Jacusianka gratuluję! ! Waży tyle samo co.moja królewna ;)

Dziewczyny te co mają koty. Moja mi wymiotuje piana i się pokłada cis jej chyba zaszkodziło mogę jej coś na to dac ? Macie jakieś sposoby na zatrucia?

Czy jest szczepiona regularnie? Wymioty piana, oslabienie i pokladanie sie moze swiadczyc o panleukopenii, czego nie zycze. Oby to zwykle jakies zatrucie bylo. Ja bym leciala do weta natychmiast. Nie podawalabym raczej lekow dla ludzi.

Daj znac jak kicius.

• zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green, pp tragicznie to przechodzą kocięta, a nie dorosłe. Dorosłe to najczęściej mają tylko biegunkę i na tym się kończy, bo ich organizm sam wirusa zwalcza. A jednorazowe wymioty nie świadczą jeszcze o żadnej masakrze. Ludzie też nie lecą do lekarza po wymiotach czy biegunce od razu..

ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam z pp zbyt drastyczne doswiadczenia. Dorosle niestety tez umieraja na to.

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Z kicia juz jest ok.

Moja mała mi jest regularnie szczepiona a jeśli chodzi o kklaczki to dostaje chrupki na odklaczanie.
    Wydaje mi się ze chyba jednak się przejadla.

Dziękuję za pomoc i wsparcie;*

Miłego dnia ;)

jaroszka, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Piateczek!!!! Nie powinno mi to robić różnicy, ale zawsze mi sie mordka cieszy na ten dzien tygodnia :)
    Chyba pracowe przyzwyczajenie !

Nynusia cieszę sie, ze z kotka juz dobrze.

Rowniez życzę miłego dnia!

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Nynusia uff ... :) :*
    Jaroszka Ja juz nie pracuje a cieszę się na weekend jakbym ciężko robiła w tygodniu: P ale to może dlatego , ze mój D w weekendy jest w domu a to nareszcie jakiś wspólny czas spędzony , tzn w naszym przypadku od jutra bo mis dziś na nocke jeszcze idzie :(

jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy Wy macie czasami tez tak , ze suszy Was jakbyscie kaca na MAXA miały ? :D

agania lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja w upale !
    Nynusia dobrze , ze kociak juz ma sie lepiej :)

jarszka ja jeszcze pracuje i w kazdy piatek morda mi sie cieszy ;)

Mikiejka podjelas sluszna decyzje o wyjezdzie do Pl. Ja mojego tez kiedys na samym poczatku zostawilam na miesiac i dzieki temu zmienil sie i swoje kawalerskie nawyki o 100 %

Paulla super , ze juz coraz blizej konca remontow . Teraz tylko trzymac kciuki , zeby to wredne babsko(twoja tesciowa)nie zrobila ci na zlosc i nie chciala klasc tych plytek .

zakrecna czopki mozna uzywac , ale najlepiej z umiarem - czyli ostatecznosc , a probowac innych bardziej naturalnych sposobow . Powidzenia i mam nadzieje , ze znajdziesz swoj zloty srodek :)

A ja Wam dziewczyny bardzo siekuje za porade z pokrzywo !!! Jestescie kochane <3 Wczoraj zrobilam caly dzbanek i wypilam kilka szklanek . Nawet dobrze smakuje i dzisiaj rano zero opuchlizny :)
    Tylko znowu w nocy trzy skurcze lydki -masakra jak to boli . Moj za kazdym razem jak krzycze - " boli -skurcz " to lapie mnie za brzuch i pyta czy rodze :)

jaroszka, aanaa, agania, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja tak mam od poczatku ciąży, to mój pierwszy i jedyny objaw :D

Ja się zabieram za sprzątanie dziś wyrusza my do Polski <3 a raczej dziś w nocy wiec jeszcze troszkę z wami poskrobie a później dam wam trochę odpocząć bo w pl na pewno mój czas będzie leciał jak szalony a ja na nic nie będę go mieć , jak to na urlopie :)

No nic podłogi czekają ! :D

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Zakrecona są opinie ze można i są opinie ze nie także nie wiem , pisze to co dziewczyny napisały .

U mnie za oknem krzyki jak z psychiatryka jakąś baba Sie drze tak przerazajaco ze masakra... Jak x jakiegoś horroru juz drugi raz w tym tyg , boxe co to jest boje sie tego :( :(
    U mnie w Szkocji to codzienność :D

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka ciesze sie ze pomoglo.wczoraj na SR wszystkie, naprawde wszystkie laski nogi mialy tak spuchniete ze kostek nie bylo widac:(az maz sie mnie pytal czemu one tak maja a ja nie a to przeciez ten sam etap ciazy.Moze faktycznie ta pokrzywa dziala.nie jestem tylko pewna ile jej mozna pic, dlatego ograniczam do 2 torebek dziennie.bo naprawde nie wiem czy mozna do woli...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/borayeter/videos/855380504543100/

<3 <3 <3 <3

lojkalojka, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, mója psina czasami tez wymiotuje pianą. najczęściej wtedy zeżarł coś niejadalnego albo coś dużego czego nie pogryzł. najlepiej wtedy skutkuje siemie lniane zalane ciepłą wodą lub kisozna kapusta :0 po godzince psina pozbywa się drugim otworem wszystkiego i jest jak nowo narodzony :)

wczoraj nam zalali strop nad parterem :) budowlańcy powiesili nawet symboliczny "wieniec" z kwiatów - niby taka tradycja :)
    miło patrzeć jak chalupka rośnie :) przerażają mnie tylko te okna do mycia i powierzchnia do sprzątania, hehe :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie ogranicze sie do trzech szklanek dziennie .Mi nogi zaczely puchnac jak bylaam w Pl i nie pilam tyle wody co tu . Teraz jak juz widze moje kostki i wrocilam do picia duze ilosci wody ( upal niemilosierny ) to mam nadzieje , ze problem nie wroci .

Szczesliwa_mamusia udanego pobytu i obys znowu nie wyladowala u dentysty ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    https://www.facebook.com/borayeter/videos/855380504543100/

<3 <3 <3 <3
    Trzeba sobie jakos radzic z gromadka ;)
    Jak sie nie myle to polkosia zakupila taki wynalazek ?!

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 1427 1428 1429 1430 1431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ