X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, ale to dziwne....ja zawsze mam wyniki pokazane online, nawet jak lekarz nie opisze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:08

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, ale mój gin przyjmuje tylko we wt i w śr, i nie mam możliwości wcześniej wyników uzyskać online, jeśli będzie je musiał zaakceptować niestety. Tak było też ostatnim razem :/ Na maile też mi tylko w swoje dni robocze odpowiada.

Jestem w szoku jak to brzucho rośnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:10

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, ale późno, zazwyczaj wieczorami. Ale zależy które w sumie. A że ja niecierpliwa, to piszę przez czat :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, każdy lekarz może udostępnić Ci wyniki. Tylko komentarz Twój gin zrobi sam. Ja mam badania ze skierowania od gin, a internista mi na czacie udostępniał. Czy to morfo czy hormony czy HIV.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, miałaś HIV online? Ja mogłam tylko odebrać w placówce.. Czyli piszesz na czacie do byle kogo, żeby udostępnił wyniki? A skąd wiesz, że synevo już je wysłało i są w systemie?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • lojkalojka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona masz sliczna pileczke :)
    polkosia ja tez mam wrazenie , ze moj brzuch z dnia na dzien robi sie coraz wiekszy . Po tygodniowym pobycie u mamy wszyscy mi mowia , ze uroslam :(
    Mialam sie dzis wazyc , ale sie boje rrr...
    Ja w II trymestrze praktycznie tygodniowo roslam o 1 kg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:15

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, skoro obiecywał i nie ma nadal, to może zamiast siedzieć bezczynnie i płakać po prostu pożycz od kogoś, bo jak znów nie przyniesie, to co jutro będziesz jadła? Gdyby mnie tak mąż zwodził, to raczej bym na niego już nie liczyła. Przynajmniej dopóki się nie ogarnie.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    polkosia, miałaś HIV online? Ja mogłam tylko odebrać w placówce.. Czyli piszesz na czacie do byle kogo, żeby udostępnił wyniki? A skąd wiesz, że synevo już je wysłało i są w systemie?

Tak, HIV podali mi online, bo mój gin był na urlopie, a ja czekałam od czwartku (dzień badania) aż do wtorku i nie było. Wk... się i napisałam na czacie, że to takie badanie, że się stresuję i mają mi jak najszybciej udostępnić i babeczka bez problemu mi podała ;) Okazało się, że już w czwartek były wyniki, a ja tylko niepotrzebnie schizowałam.

Tak, piszę do byle kogo :) Pani sprawdza czy są i jeśli tak, to podaje. Jak robię krew do 10, to zawsze o 15 wyniki już są, a jak po 10, to czasem około 16. Napisać nie zaszkodzi, spróbuj :)

zakocona lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim kochana współczuję i rozumiem przez co przechodzisz, my co prawda mieliśmy trochę inną sytuację na początku ciąży ale też nie miałam za co jedzenia kupić :( tak się wtedy bałam o maleństwo... B. pracował po 2-3 dni w tygodniu a szukać innej pracy jakoś mu się nie za bardzo chciało. Ja nie mogłam nic znaleźć bo wiadomo musiałam uważać żeby praca nie była ciężka... I przez jeden taki ciulowy miesiąc (przełom luty/marzec) odbijamy się do teraz :( z doświadczenia wiem, że wszystko kiedyś się układa ale trzeba o to walczyć... musisz jakoś swojego męża zmotywować do działania bo inaczej będzie kiepsko. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Córcię :*

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak , dlatego leże i do 11 juz nic nie robię ! :)
    Oglądane cos i lece na miasto a później po D . trzymajcie się miłego dnia :*

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Zakocona masz sliczna pileczke :)
    polkosia ja tez mam wrazenie , ze moj brzuch z dnia na dzien robi sie coraz wiekszy . Po tygodniowym pobycie u mamy wszyscy mi mowia , ze uroslam :(
    Mialam sie dzis wazyc , ale sie boje rrr...
    Ja w II trymestrze praktycznie tygodniowo roslam o 1 kg
    A ja mam wrażenie, że czasem jest wielki jak balon a czasem taki zwyczajny mały krągły ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, ok, to spróbuję w takim razie :)

polkosia lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta. Nie ma sensu opisywać co się działo u mnie w nocy, bo raczej albo byście wyśmiały mnie i tego durnia albo nie uwierzyły. Co do mojego wyjazdu powiem Wam tylko tyle - mam 30 euro jak już wspominałam, żeby dojechać do znajomego potrzebujemy 60 na paliwo. On powiedział, że mnie nie zawiezie, bo jak tu sam zostanie to...że bez nas nie chce mu się żyć. Zabrałam dokumenty, kluczyki i kasę, czekam do 16, jeśli nie szukam trasy na google maps i jadę sama do znajomego, a auto tam zostanie. Po tym co się działo wczoraj stwierdziłam, że przeprowadzam się do PL całkowicie, łatwiej będzie jak będzie wysyłał mi te 400 euro miesięcznie a ja przynajmniej będę wiedzieć ile i na co mam.

Fatim, tak jak pisała Polkosia, ja mam na koncie pl 30 zł, niewiele, ale mnie i tak one nie są potrzebne, podaj nr konta to Ci wyśle, bo aż mi się nóż w kieszeni kurwa otwiera jak widzę nieodpowiedzialność naszych facetów.

• Fatim Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, już przyniósł jedzenie. Zawsze się ogarnia dopiero kiedy mnie do płaczu doprowadzi :/
    Nie mam do niego żadnego zaufania, bez przerwy czuję się okłamywana. Gdyby nie wiązałoby nas tyle wspólnych spraw byłoby łatwiej odejść a tak to większości spraw nie mogę załatwić bez jego chęci.
    Mikejla dziękuję, ale dam sobie radę. Ja swoje jakieś drobne pieniądze jeszcze mam tyle, że czekam aż mi konto odmrożą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:26

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki :-)

Fatim, Mikejla współczuję Wam trudnej sytuacji, nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak się czujecie... Widzę jakiego ja mam cudownego męża, na kolanach do Częstochowy powinnam lecieć. A tak swoją drogą, to cała rodzina się ze mnie śmieje, że jestem księgowa, bo już w styczniu miałam oszacowane przychody i wydatki aż do sierpnia na każdy miesiąc :-D Mąż mi się spowiada ile dostał, kiedy i jaka premia mu przypadła, dużo pomagają nam też rodzice i dziadkowie - wszystkie przychody i wydatki zapisuję i wtedy wiem, że choćby nie wiem jak było mi coś potrzebne, choćby się waliło i paliło to nie mogę więcej wydać i koniec. Odkąd zaczęłam tak robić, to nie dość, że nie musimy pożyczać pieniędzy, to jeszcze udało nam się zaoszczędzić na powolne szykowanie mieszkania i wyprawkę dla Nastki.

Dokonałam dziś większego zakupu - zamówiłam na allegro takie łóżeczko: http://allegro.pl/show_item.php?item=5482149509 <3 Wydaje mi się, że w bardzo dobrej cenie, do tego już z materacem, szufladą i ma 3 wyjmowane szczebelki :-)

polkosia, soraya lubią tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dziękuję Ci!!!! :)
    nie miałam wyniku hemoglobiny glikowanej i już się martwiłam że pewnie jest lipa... i napisałam jak radziłaś na czat i co??? i wynik jest i jest w normie bo 4,8 :):):)

Dziękuję Ci bo dzięki Tobie się nie martwię a zawsze czekałam na wyniki aż się pojawią!! :*

polkosia lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla brawo za podjęcie decyzji ! Czekamy, wiec do 16!

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co! Fajnie, że mogłam pomóc ;)

ola.321 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra90 ja też właśnie tylko tyle chciałam, wiedzieć ile mamy i na co możemy sobie pozwolić, nie doczekałam się. To nie jest tak, że on jest tragiczny, kocha mnie i dziecko to na pewno, każdy dookoła mi mówi, że widać jaki jest zakochany. Niestety tak jak wspominałam będę mamą małej Kruszynki, a jej nie wytłumaczę, że nie mam kasy na mleko lub pampersy.

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie z dupy:

Czy Wasze tablety maja fabrycznie zainstalowanego antywirusa? Ja mam iPada Air i sie zastanawiam czy powinnam zainstalować Nortona?

agania lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 1429 1430 1431 1432 1433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ