Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo dobrze, ze z kotem ok
ciesze sie
Fatim, my z kredytem i w dodatku koniec miesiaca, tez nie mamy kolorowo, ale jesli Ty nie masz co jesc, to daj nr konta to wysle Ci chociaz tez 20 zl na jakis chleb i wedline zebys miala,bo musisz jesc. Jabluszko to za malo. Musisz jesc, bo i tak chudziutka jestes.Nynusia lubi tę wiadomość
-
Olu,
dziękuję za rady. Może w takim razie i u mnie waga się zatrzyma. Jem często, najgorzej jednak po ciemnym chlebie. Po dwóch kromkach ma cukier ok 130. Takie naprawdę wysokie cukry ok. 170- 170 miałam dwa razy. Najczęściej jest poniżej 120. Na czczo też ok. Sama nie wiem. Może się umówię do diabetologa.
Dziś mąż mi kupił specjalny chlebek dla diabetyków. Może on będzie dla mnie dobry.
Fatim, Mikejla, trzymam kciuki za to, aby szybko się Wasze problemy skończyły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:41
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia wrote:Dzień dobry,
mam pytanie do mam z cukrzycą. Martwię się tym, że na diecie cuk. schudłam już ok. 2,5 kg. Wizytę mam dopiero 5 sierpnia. Heh ;/
Mnie diabetolog pochwalił za taka stratę, bo powiedzial, ze widzi ze stosuje sie do diety.
A ja mam do Was pytanie, z przerażeniem patrzę, ze na udach pojawił mi sie maly cellulit, czy on zniknie? Nigdy nie miałamMagnosia lubi tę wiadomość
-
Mikejla i tu masz rację - w związku potrzeba współpracy, kompromisów i dialogu. Myślę, tak jak dziewczyny, że Twój wyjazd zmusi go do zastanowienia się nad sobą i przewartościowania swojego życia. Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło, bo rozstać się jest najłatwiej, ale lepiej jest popracować nad tym co złe, tym bardziej, że tak jak mówisz, on Was kocha.
-
Mikejla słuszna decyzja ! Jakiś krok do przodu , czeka my do 16!
Ale mi was szkoda laski ...
Fatim ja tez mogę pomoc tylko wklej nam numer konta swojego
Po każdej burzy jest slonce więc na pewno tak będzie , trzeba tylko się odbić od tego dna i pójść do gory, razem damy radę !!! -
polkosia wrote:Agatka, a to ja nie w temacie - znów masz cukrzycę? To po drugim badaniu wyszło?
Jeszcze nie wiem czy mam cukrzyce, idę we wtorek na badanie, ale wydaje mi sie, ze jednak mam...jak zjem cos słodkiego od razu robi mi sie niedobrze, często tez rano mdli mnie, wiec chyba bedzie, albo mam anemię.
Co do tego cellulitu, to jestem załamana, mam nadzieje, ze jak zacznę biegasc po porodzie to zniknie -
A, OK
Bo pamiętam, że miałaś powtarzać, stąd pytanie. Mnie też ostatnio rano mdli i muszę szybko coś zjeść, ale cukry mam raczej OK.
A zapytam jeszcze z innej beczki. Nie wiesz może ile będę czekać na wypłatę zasiłku, jeśli mam L4 od połowy lipca? Znów mają 30 dni od opłacenia składki za lipiec?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa, to nam się trafiły perełki z tego męskiego rodu
Swoją drogą mężczyźni jednak później poważnieją, chociaż nie powiem, mój zawsze chciał mieć dzieci, stwierdziliśmy, że naszym wspólnym priorytetem nie są pieniądze, kariera, podróże - tylko duża, szczęśliwa rodzina, a reszta sama się znajdzie
Ciekawa jestem od czego to zależy - od charakteru, wychowania, środowiska?
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość