Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy któraś z Was kupiła/ma w planach kupić wózek TUTEK GRANDER? Przymierzam się do niego, ale opinie w internecie krążą, że ma małą gondolę, w sensie krótką i dziecko ma w nim mało miejsca... czy któraś może się wypowiedzieć na jego temat? Mi odpowiada jego wysokość, bo jestem niewysoka, mam 165cm i byłby idealny dla mojego wzrostu, ale jakoś kurcze się nie przyjrzałam tej gondoli...
-
Laski Ja tak samo jak stokrotka stwierdzam iz mam ideał w domu , czasem wkurwi ale to normalne w każdym uważam związku , ze czasem jakas sprzeczka albo złość pójdzie ...
Mika Ja juz wczoraj Ci mowilam i pełno dziewczyn tez , na Twoim miejscu nie wachalabym się bo jak ustępuje się właśnie w ten sposób za każdym razem to potem facet juz nie wierzy ,ze kobieta może moc odejść od niego i zachowuje się jakby nic nie groziło związkowi mimo kłopotów , no niestety jest wtedy jeszcze gorzej ... Na jakiś czas uważam powinnas wyjechać , niech on zastanowi się nad sobą i cos próbuje zmienić bo to ze cie kocha i dziecko to nie wykarmi was miłością ...
Decydując się na dziecko i na związek z toba niestety ale życie kawalerskie powinno iść na daaaaaalszy daleki plan .
Fatim gdybyś miała znów kłopot pisz , po możemy Ci jakoś finansowo jeżeli nie masz skąd pożyczyć a Mamie nie chcesz opowiadać , bynajmniej Ja pomoge . Strasznie mi Was szkoda: (
Zakocona jak Ty pięknie rosniesz
To widzę ze chyba tylko Ja jakas dziwna , brzuch rośnie ale tak jakby chciał a mnie mógł :>
Jaroszka My mamy antywirusa na wszelki i w telefonach i w tabletach i komputerach dodatkowy ale jaki nie powiem Ci bo to mój D tym wszystkim się zajmuje -
aagatkaa1984 tak jak napisała jaroszka to cellulit wodny i w dużym stopniu zejdzie po porodzie kiedy zejdzie z Nas i woda , moje nogi wygladaja aktualnie jakbym falisty tynk strukturalny na nie nałożyła
Mikejla myśle ze decyzja o powrocie to dobry kierunek na który powinnas sie zdecydowac ..i nie daj się szantażować tekstami typu że coś sobie zrobi, bo taki szantaż emocjonalny nie pozwoli Ci nigdy sie uwolnic:(
Fatim kiedy zaczynają sie poważne problemy myślę ze warto mówić bliskim o swoich problemach, zmaganiach i wątpliwościah .. łatwiej jest wtedy uzyskać pomoc i nie jest głupio o nią prosic
zakocona fajnie ze robisz sobie takie fotki - ekstra porównanieJa mam brzuszek tak jak Twój 24ti2d , tylko waga troche inna
wiedźma super to wygląda aczkolwiek taka ilość maluszków działa na mnie przerażająco
lojka skorzystam w takim razie obowiazkowo z tej pokrzywy jak Dziewczyny tak polecacie bo moje nogi nie dość że pofalowane to jeszcze wyglądają jak słupy od jakiegoś mostuwstaje -są prawie ok , dwie godziny na nogach i bańki że aż skóry brakuje
Ale mierze cisnienie i jest w normie a nawet za niskie wiec chyba juz mi tak do konca zostanie ;/
-
Byłam na zakupach i kupiłam też sobie "herbatkę dla kobiet w ciąży" z serii herbapolu. Zobaczymy czy też dobra
Patrzyłam czy jest na zatwardzenia, ale jest tylko na perystaltykę jelit, na jelita, na żołądek, na trawienie i na zgagę, jeśli chodzi o problemy brzuchowe. W necie są składy podane -
U mnie wczoraj w nocy sąsiedzi okropnie krzyczeli, a myślałam, że mieszkamy w spokojnym bloku.
Zaczynam dziś trzeci trymestr wg belly, aż sobie zdjęcie zrobiłam z tego powodu! Miałam robić na pamiątkę co miesiąc i nie wyszło
Blondik, Nynusia, lojkalojka, paula1, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
No meilowałam z mamą, ona to jest cudowna.
"Przyjedziesz do domu to pogadamy. Jak ktoś się będzie pytał czego jesteś u nas powiemy prawde- że musisz być pod kontrolą lekarską ze względu u na dziecko - a najlepiej jest jak obok są bliskie osoby. Tatowi też tak powiemy, bo będzie ględził. A zresztą to jest prawda. Darek jak będzie mógł to będzie przyjeżdżał. Może za kilka miesięcy wszystko będzie lepiej.
Pozdrawiam. Pa"
Właśnie skończyłam rozmawiać z mężem, musiałam go przytulić, bo serce mi pękało. Damy radę, pojadę do Polski, chociaż będę się martwić za co on tu będzie żył. Do jego przyjazdu do Polski dam mu wskazówki co ma zrobić do tej pory i przede wszystkim postukałam mu po głowie, że tam w środku musi coś zmienić, bo bez tego ani rusz. Nie mogę go zostawić, bo my najważniejsze, on też jest cegiełką w naszej rodzinie i wychodząc za niego za mąż decydowałam się dawać mu wsparcie. Może w te 3 tygodnie zmieni to, o co proszę. Jeśli nie, to niestety tak jak pisze mama, może za kilka miesięcy...
Lexie lubi tę wiadomość
-
Wredotka, ale Ty masz malutki ten brzuszek!
Chyba niewiele przytyłaś?
Zakocona, a czemu dwa foteliki?
Mój wózek będzie dopiero za 2 tygodnie, bo czekamy też na inne rzeczy z zamówienia, ale to akurat. Może uda nam się już pokój dla dziecka zrobić.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kochana bardzo dobrze Mama Ci napisała i uważam ze dotarło do Ciebie tez ze tak będzie lepiej. Nie ma co się rozstawac na zawsze , pewnie .. Tu chodzi o jakiś czas rozłąki dla lepszego bytu waszego !
Będzie dobrze , on da rade , pozbierać się musi i będzie dobrze a przeżyć przeżyje , troszkę lepiej pójdzie mu przez chwile finansowo w pojedynke niż w dwójkę nie oszukujmy się . Będzie dobrze ,wierze w Was -
Mika i niech wypowie ! Babsko nie będzie z was debili robilo
Wredotka jak na 8 miesiąca brzusio mały ! ja mam mniej pokaźny jeszcze od ciebie narazie albo w podobie chcoaiz ja brzuch mam jakiś dziwny w ubraniach wyglądał na ciazarowke a bez juz słabo i ledwo co ... zastanawiam się gdzie te maluchy chowają się -
polkosia wrote:Wredotka, ale Ty masz malutki ten brzuszek!
Chyba niewiele przytyłaś?
Zakocona, a czemu dwa foteliki?
Mój wózek będzie dopiero za 2 tygodnie, bo czekamy też na inne rzeczy z zamówienia, ale to akurat. Może uda nam się już pokój dla dziecka zrobić.
Dzięki dziewczyny! Trochę się martwię, że taki mały, ale podobno to zależy od budowy więc mam nadzieję, że jest ok. Przytyłam 9 kg, nie wiem, gdzie to poszło
Mikejla, dobrze, że masz oparcie w mamie, ułoży się!
-
Ułoży ułoży, na pewno. W końcu nie bez powodu trafiliśmy na siebie! A to, że ja muszę być tą silniejszą? no trudno, nie zawsze to facet trzyma wszystko w garści - wystarczy spojrzeć na moją mame hehe. Dzięki kobitki. Idę naklepie mu tych krokietów, z samą kapuchą bo pieczarek nie mam niestety ale trudno
-
ZakręconaOna wrote:Wredotka Ja jestem kolos baba haha 176 i dużo wagi bo w ciąży przytylam juz 17 kg: (
A brzuch znikomy , chowa się Oskarek gdzieś no .
A mnie ciąża poszła w nogi jedynie i odrobinę brzuch mowie rośnie:)
Ja też mała nie jestem, 170 cm. Może u wysokich to się inaczej rozkłada
Mikejla - Wasz "przypadek" bardzo mi przypomina moich rodziców - też się borykali z różnymi problemami, mama musiała być tą silniejszą, ale dali radę i teraz jest lepiej. Także trzymam kciuki :*
-
Wredotka wrote:Ja też mała nie jestem, 170 cm. Może u wysokich to się inaczej rozkłada
Mikejla - Wasz "przypadek" bardzo mi przypomina moich rodziców - też się borykali z różnymi problemami, mama musiała być tą silniejszą, ale dali radę i teraz jest lepiej. Także trzymam kciuki :*Wredotka lubi tę wiadomość