X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was kupiła/ma w planach kupić wózek TUTEK GRANDER? Przymierzam się do niego, ale opinie w internecie krążą, że ma małą gondolę, w sensie krótką i dziecko ma w nim mało miejsca... czy któraś może się wypowiedzieć na jego temat? Mi odpowiada jego wysokość, bo jestem niewysoka, mam 165cm i byłby idealny dla mojego wzrostu, ale jakoś kurcze się nie przyjrzałam tej gondoli...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L zamówił właśnie wózek, bazę i dwa foteliki :D :D :D!!! Nie mogę się doczekać aż przyjdą :D :D !!

agania, polkosia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski Ja tak samo jak stokrotka stwierdzam iz mam ideał w domu , czasem wkurwi ale to normalne w każdym uważam związku , ze czasem jakas sprzeczka albo złość pójdzie ...
    Mika Ja juz wczoraj Ci mowilam i pełno dziewczyn tez , na Twoim miejscu nie wachalabym się bo jak ustępuje się właśnie w ten sposób za każdym razem to potem facet juz nie wierzy ,ze kobieta może moc odejść od niego i zachowuje się jakby nic nie groziło związkowi mimo kłopotów , no niestety jest wtedy jeszcze gorzej ... Na jakiś czas uważam powinnas wyjechać , niech on zastanowi się nad sobą i cos próbuje zmienić bo to ze cie kocha i dziecko to nie wykarmi was miłością ...
    Decydując się na dziecko i na związek z toba niestety ale życie kawalerskie powinno iść na daaaaaalszy daleki plan .
    Fatim gdybyś miała znów kłopot pisz , po możemy Ci jakoś finansowo jeżeli nie masz skąd pożyczyć a Mamie nie chcesz opowiadać , bynajmniej Ja pomoge . Strasznie mi Was szkoda: (
    Zakocona jak Ty pięknie rosniesz <3
    To widzę ze chyba tylko Ja jakas dziwna , brzuch rośnie ale tak jakby chciał a mnie mógł :>
    Jaroszka My mamy antywirusa na wszelki i w telefonach i w tabletach i komputerach dodatkowy ale jaki nie powiem Ci bo to mój D tym wszystkim się zajmuje

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 tak jak napisała jaroszka to cellulit wodny i w dużym stopniu zejdzie po porodzie kiedy zejdzie z Nas i woda , moje nogi wygladaja aktualnie jakbym falisty tynk strukturalny na nie nałożyła :D

Mikejla myśle ze decyzja o powrocie to dobry kierunek na który powinnas sie zdecydowac ..i nie daj się szantażować tekstami typu że coś sobie zrobi, bo taki szantaż emocjonalny nie pozwoli Ci nigdy sie uwolnic:(

Fatim kiedy zaczynają sie poważne problemy myślę ze warto mówić bliskim o swoich problemach, zmaganiach i wątpliwościah .. łatwiej jest wtedy uzyskać pomoc i nie jest głupio o nią prosic :)

zakocona fajnie ze robisz sobie takie fotki - ekstra porównanie :) Ja mam brzuszek tak jak Twój 24ti2d , tylko waga troche inna :P

wiedźma super to wygląda aczkolwiek taka ilość maluszków działa na mnie przerażająco :D

lojka skorzystam w takim razie obowiazkowo z tej pokrzywy jak Dziewczyny tak polecacie bo moje nogi nie dość że pofalowane to jeszcze wyglądają jak słupy od jakiegoś mostu :( wstaje -są prawie ok , dwie godziny na nogach i bańki że aż skóry brakuje :( Ale mierze cisnienie i jest w normie a nawet za niskie wiec chyba juz mi tak do konca zostanie ;/

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona My tez mamy juz zamówiony wózek , za 4 dni ma być ale do PL do mamy mojej bo zrozumiałe , tam rodze i doczekać się aż nie mogę jak go zobacze ! <3

zakocona lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na zakupach i kupiłam też sobie "herbatkę dla kobiet w ciąży" z serii herbapolu. Zobaczymy czy też dobra :)

Patrzyłam czy jest na zatwardzenia, ale jest tylko na perystaltykę jelit, na jelita, na żołądek, na trawienie i na zgagę, jeśli chodzi o problemy brzuchowe. W necie są składy podane :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo darcia się ludzi na dworzu właśnie jakas pojebana cyganicha drze pape na faceta pod moimi oknami ... Za grosz wstydu maja Ci ludzie !
    Ja dziś zakocona lece na zakupki większe bo większej ilości sklepów i popatrze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj w nocy sąsiedzi okropnie krzyczeli, a myślałam, że mieszkamy w spokojnym bloku.

Zaczynam dziś trzeci trymestr wg belly, aż sobie zdjęcie zrobiłam z tego powodu! Miałam robić na pamiątkę co miesiąc i nie wyszło :P

302cewy.jpg
    103hmpw.jpg

Blondik, Nynusia, lojkalojka, paula1, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No meilowałam z mamą, ona to jest cudowna.

"Przyjedziesz do domu to pogadamy. Jak ktoś się będzie pytał czego jesteś u nas powiemy prawde- że musisz być pod kontrolą lekarską ze względu u na dziecko - a najlepiej jest jak obok są bliskie osoby. Tatowi też tak powiemy, bo będzie ględził. A zresztą to jest prawda. Darek jak będzie mógł to będzie przyjeżdżał. Może za kilka miesięcy wszystko będzie lepiej.
    Pozdrawiam. Pa"

Właśnie skończyłam rozmawiać z mężem, musiałam go przytulić, bo serce mi pękało. Damy radę, pojadę do Polski, chociaż będę się martwić za co on tu będzie żył. Do jego przyjazdu do Polski dam mu wskazówki co ma zrobić do tej pory i przede wszystkim postukałam mu po głowie, że tam w środku musi coś zmienić, bo bez tego ani rusz. Nie mogę go zostawić, bo my najważniejsze, on też jest cegiełką w naszej rodzinie i wychodząc za niego za mąż decydowałam się dawać mu wsparcie. Może w te 3 tygodnie zmieni to, o co proszę. Jeśli nie, to niestety tak jak pisze mama, może za kilka miesięcy...

Lexie lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, ale Ty masz malutki ten brzuszek! :) Chyba niewiele przytyłaś?

Zakocona, a czemu dwa foteliki?

Mój wózek będzie dopiero za 2 tygodnie, bo czekamy też na inne rzeczy z zamówienia, ale to akurat. Może uda nam się już pokój dla dziecka zrobić.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwsza rzecz, ta sucz napisała meila znowu - kazałam mu wypowiedzieć umowę - kto wie, może to będzie początek dobrego :)

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, Ty masz jeszcze mniejszy brzunio od mojego, ślicznie wyglądasz :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana bardzo dobrze Mama Ci napisała i uważam ze dotarło do Ciebie tez ze tak będzie lepiej. Nie ma co się rozstawac na zawsze , pewnie .. Tu chodzi o jakiś czas rozłąki dla lepszego bytu waszego ! :)
    Będzie dobrze , on da rade , pozbierać się musi i będzie dobrze a przeżyć przeżyje , troszkę lepiej pójdzie mu przez chwile finansowo w pojedynke niż w dwójkę nie oszukujmy się . Będzie dobrze ,wierze w Was

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika i niech wypowie ! Babsko nie będzie z was debili robilo
    Wredotka jak na 8 miesiąca brzusio mały ! ja mam mniej pokaźny jeszcze od ciebie narazie albo w podobie chcoaiz ja brzuch mam jakiś dziwny w ubraniach wyglądał na ciazarowke a bez juz słabo i ledwo co ... zastanawiam się gdzie te maluchy chowają się

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Wredotka, ale Ty masz malutki ten brzuszek! :) Chyba niewiele przytyłaś?

Zakocona, a czemu dwa foteliki?

Mój wózek będzie dopiero za 2 tygodnie, bo czekamy też na inne rzeczy z zamówienia, ale to akurat. Może uda nam się już pokój dla dziecka zrobić.

Dzięki dziewczyny! Trochę się martwię, że taki mały, ale podobno to zależy od budowy więc mam nadzieję, że jest ok. Przytyłam 9 kg, nie wiem, gdzie to poszło :P

Mikejla, dobrze, że masz oparcie w mamie, ułoży się!

lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka Ja jestem kolos baba haha 176 i dużo wagi bo w ciąży przytylam juz 17 kg: (
    A brzuch znikomy , chowa się Oskarek gdzieś no .
    A mnie ciąża poszła w nogi jedynie i odrobinę brzuch mowie rośnie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ułoży ułoży, na pewno. W końcu nie bez powodu trafiliśmy na siebie! A to, że ja muszę być tą silniejszą? no trudno, nie zawsze to facet trzyma wszystko w garści - wystarczy spojrzeć na moją mame hehe. Dzięki kobitki. Idę naklepie mu tych krokietów, z samą kapuchą bo pieczarek nie mam niestety ale trudno

• Wredotka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wredotka Ja jestem kolos baba haha 176 i dużo wagi bo w ciąży przytylam juz 17 kg: (
    A brzuch znikomy , chowa się Oskarek gdzieś no .
    A mnie ciąża poszła w nogi jedynie i odrobinę brzuch mowie rośnie:)

Ja też mała nie jestem, 170 cm. Może u wysokich to się inaczej rozkłada :P

Mikejla - Wasz "przypadek" bardzo mi przypomina moich rodziców - też się borykali z różnymi problemami, mama musiała być tą silniejszą, ale dali radę i teraz jest lepiej. Także trzymam kciuki :*

lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze doprawisz i sama kapusta wystarczy kochana:)
    Będzie dobrze. Tak jak mówisz czasami kobieta musi być ta silniejsza w związku :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka wrote:
    Ja też mała nie jestem, 170 cm. Może u wysokich to się inaczej rozkłada :P

Mikejla - Wasz "przypadek" bardzo mi przypomina moich rodziców - też się borykali z różnymi problemami, mama musiała być tą silniejszą, ale dali radę i teraz jest lepiej. Także trzymam kciuki :*
    Haha być może , ciąża w całym ciele :p

Wredotka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1432 1433 1434 1435 1436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ