Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia to dobrze , moja mała psinka kiedyś tez zwymiotowala piana ale z raz , wody jej podalam u weta byłam i powiedział ze za malo zjadła i tak się to obtegowalo . A jedzenie miała , ja jej przecież nie wepchne do pyszczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 22:30
-
Powiem Wam, że kiedyś mi sunia ostro wymiotowała właśnie pianą (to było zanim zrobiłam technika wet.) i pojechałam do kliniki 24h, bo to jakoś w nocy było. Jezu, jak oni ją wymęczyli. Kontrast, głupi Jaś, prześwietlenie, a na koniec umówili już na zabieg, bo coś jej utkwiło. Pies i tak ciągle rzygał, więc z rana pojechałam do mojego "wiejskiego" weta. Dał jej strzykawkę parafiny, a za godzinę pies zdrowy jak gdyby nigdy nic wysrał kawałek folii aluminiowej
U tego lekarza zrobiłam praktyki i wiem, że często najbardziej banalne rzeczy pomagają... A w tych klinikach różnych to panika i wyciąganie kasy...
Blondik lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No u Nas jak idziesz tutaj do kliniki to pierwsze co to badania krwi no kurcze a moja mama poszła bo pies się zatrul to zamiast dać coś jakaś kroplowke zastrzyk czy coś to oni badania najpierw chcą robić.
Zakrecona moja kotka nie jada za mało uwierz my czasami to się zastanawiamy czy ona przypadkiem nie ma tasiemca ale podsunelaas mi pomysł moze ona się przejadla bo to zachlannne takie aby tylko pies jej nie zjadł hah no nic oby juz nie wymiotowala.
Dzięki dziewczynki za wsparcie;* -
Nynusia wrote:No u Nas jak idziesz tutaj do kliniki to pierwsze co to badania krwi no kurcze a moja mama poszła bo pies się zatrul to zamiast dać coś jakaś kroplowke zastrzyk czy coś to oni badania najpierw chcą robić.
Zakrecona moja kotka nie jada za mało uwierz my czasami to się zastanawiamy czy ona przypadkiem nie ma tasiemca ale podsunelaas mi pomysł moze ona się przejadla bo to zachlannne takie aby tylko pies jej nie zjadł hah no nic oby juz nie wymiotowala.
Dzięki dziewczynki za wsparcie;* -
Ale mam dziwne uczucie w brzuchu , nie w podbrzuszu a bardziej pod żebrami kawałek po bokach jakby właśnie jelita tak poklowa cos , ciągnie lekko ... Nie przyjemnie bardzo , muszę jutro zażyć Łowicz sok ! Trudno spróbuje tak . To , ze się udało dwa razy zaliczyć na sekundę WC to za dużo nie pomogło tez , chwilowa ulga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 22:45
-
Zakrecona są opinie ze można i są opinie ze nie także nie wiem , pisze to co dziewczyny napisały .
U mnie za oknem krzyki jak z psychiatryka jakąś baba Sie drze tak przerazajaco ze masakra... Jak x jakiegoś horroru juz drugi raz w tym tyg , boxe co to jest boje sie tego -
Ja bralam te czopki lekarz mi zalecil skuteczne jednak dla mnie to ostatecznosc bo nie chce rozleniwiac tak jelit,ale mozna je stosowac w ciazy spokojnie
A co do kota to ja jak moje psy mialy tego typu rewolucje zawsze mierze im temp jak nie ma goraczki to znaczy ze jednorazowa akcja a jakby byla temp to do weta. A z domowych sposobow to smecta i nospa jak brzuch twardy u psowWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 23:07