Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pękam ze śmiechu i z mojej dzisiejszej głupoty. Serio dziś przeginam.
Znalazłam wozek quinny 3in1, patrze 205zl ! przetarłam oczy, wchodzę a tam wozek dla lalek-> http://allegro.pl/smoby-maxi-cosi-quinny-wozek-gondola-spacerowka3w1-i5482334048.html Może, którejś z Waszych kruszynek się przyda.. Boże niech ten dzień się skończyNynusia, onka, ZakręconaOna, polkosia, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
heejka
Dziś byłam na próbnym make-up i fryzurze
Tak jak obiecałam są zdjęcia u mnie w pamiętniku :*
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/poczecie-pozytywny-test-narodziny,1898,1.html?sd=1
a suknia jeszcze jest kawałkiem pozszywanego materiału także nie było czemu robić zdjęcia
6 sierpnia będzie do odebraniaMikejla, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Nynusia, jak moj pies tak sie czyms zatrul (lub miala jelitowke- te same objawy), to niestety dostawala cos w zastrzykach, a w domu dodatkowo wegiel i smecte (w przypadku wymiocin) i nifuroksazyd (w przypadku twardego brzuszka i biegunki), do tego wode z glukoza ze strzykawki byle cos pila.
-
Agaton jest postęp ! Dwa razy byłam w WC na kupe ale z ciężkim wysiłkiem ja zrobiłam ale zawsze cos.
Mika Ja uważam jak jaroszka priorytety jak zostajesz matka się zmieniają , lepiej wyjedz , urodzisz dziecko w Pl i zobaczysz czy on cos wgle zmienił w swoim życiu bo co będzie jak taka sytuacja ze 30 euro ci zostanie na dwa tyg życia jak dziecko będzie a nie daj boże piersią karmić nie bedzieszz ? Gdzie melko, gdzie pampersy ? Ja uważam ze każda trzeba brać sytuacje pod uwagę a on na zwyczajnie j jest lekko duchem nieodpowiedzialnym a Tobie stres i płacz nie jest przydatny teraz , nie chcesz chyba juz lądować na porodowce! -
Macie rację. Od kilku godzin mój mąż pisze coś na kartkach, poszłam do niego porozmawiać i zauważyłam w ciągu tekstu "BRAT", nie wiem ale zaczynam sie martwić. Jeszcze po kilku godzinach namysłu stwierdziłam, że powiem mu o tym co postanowiłam. Nie wiem czy mam się zacząć jeszcze i o niego martwić
-
Natka dzięki ale właśnie kurcze obszukalam cały dom i nie mam nifuroksazytu ale daje jej wodę szczykawka żeby się nie odwodnila a teraz usnela wiec chyba jej lepiej a jutro rano mama poleci do weta bo ja do dentysty jadę wiec nie mam jak ale już nie miauczy wiec może juz jej lepiej ogonkiem tez juz nerwowo nie macha
-
A może on pisze na kartce od kogo może kasę pożyczyć albo komu wisi ...
Ale ile można żyć na pozyczkachkuzwa no daleko tak nie zajdzie nigdzie ...
Powiedz mu o tym i daj mu do zrozumienia ze przez swoja bezmyslnosc i lekkie życie jakie próbuje prowadzić traci dziecko i kobieteszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Jeśli pianą wymiotuje to być może coś jej tkwi w przełyku. Możesz podać trochę parafiny ze strzykawki (powolutku) albo masła (gorsza wersja dla wątroby, ale często skuteczna). Jak jeden dzień wymiotuje to jeszcze nie ma co panikować. Może nawet samo przejdzie do jutra
Nynusia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ale co myślisz , ze co to innego może być ? Co list pozegnalny ? Bo nie rozumiem aż tak durny chyba nie jest .
Mika ale zrozum ze nie możesz go wiecznie bronić , my chcemy jak najlepiej dla ciebie i dziecka i stad nasze wypowiedzi bo wydalas zgodę na nie .
Moje zdanie jest takie jak naposalam , czemu on taki wspaniałomyślny nie jest i nie myśli aż tak o tobie i ciebie nie wspiera