Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia, ten model mamy od 3 albo 4 lat. Chłodzi świetnie, ale co jakiś czas sie załącza i to mnie budzilo. Ale w dzień jest rewelacja. Nie wiem jak inne wolnostojące modele, czy tez halasuja, ale ja wole chlodek niż cisze
polkosia lubi tę wiadomość
-
Maja mam to samo i podobne obawy ...
Kurcze wysprzatalam dom i upocilam się jak prosie ..
Wykapalam się , wymalowalam i paznokcie i swa twarz delikatnie i czekam aż wyschna , potem zbieram się szybko i lece do położnej i na zakupy .
Brak pomoysłu na obiad dziś mam :o
Ja to chyba sobie machne krupniczek ale jakieś miesiwo tez muszę dla D
Boże jak mnie ten człowiek dzisiaj denerwuje , wie ze martwie się cala sytuacja wyjazdu itp , on niby tez ale zero wsparcia a wręcz ciągle mnie wkurwia , wyzywa się na mnie bo miał zly dzień najwidoczniej , porażka ! -
ola.321 wrote:A dużo macie ubranek na rozmiar 56?
hej wszystkim
Ewalika - ja tylko czytałam że coś niby się podaje ale nie wiem co, kiedy i czy faktycznie to jest niezbędne
Moja córa urodziła się 59cm wiec długa...ubranka na 56 miałam i jej ubierałam.
Uważam ze trzeba miec ciuszki na 56 bo nawet jak dziecko urodzi się dłuższe to wiadomo ze i tak ma nóżki podkurczone wiec 56 jak najbardziej.
Widzę po szafie mojej fasolki że ma dużo na 56 ale to dostałam od koleżanek...i chyba mala tego nie znosiola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z mezem tez sie czesto kochamy, brzuch mu nie przeszkadza, faceci to chyba jakos inaczej postrzegaja..
Co do wit. K i D dostaniemy w szpitalubrobke.. to sie podaje od 8 doby zycia czy jakos tak i polozna w szpitalu nam wszystko wytlumaczy i powie i wtedy sie meza wysyla do aptek
-
nick nieaktualny
-
Nenka no ja już dostałam na szkole rodzenia właśnie do podawania od 8 doby
W ogóle same korzyści z tej szkoły rodzenia witaminy dla mnie dostałam na 3mce, witaminę K i D dla małej, bepanthen, chusteczki nawilżające a teraz butelkę z NUKastokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Hej my przed ciążą mieliśmy często seks i do momentu jak się brzuszek pojawił było wszystko ok. Teraz to muszę się prosić od jakiegoś miesiąca żeby coś było. A jak już jest to krótka piłka a mi tak brakuje takiej bliskości i czuje się mało atrakcyjna.Zosia
-
nick nieaktualny
-
Witam nie dość że tak gorąco to wy tu jeszcze tym sexem od rana atmosferę podgrzewacie, dziewuszki-świntuszki
Siedzę właśnie w fotelu w bieliźnie a wentylator mi w krocze dmucha zawsze to jakaś pociecha.
Mąż mój też ostatnio czeka na inicjatywę z mojej strony nic sam z siebie
Ja po obiedzie czuję się jak wieloryb.
Jutro idę na usg III trymestru na 10:30 zważymy dzidulkę
Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Witajcie dziewczynki
nie mam weny was dzisiaj nadrabiać taki skwar ze nie idzie wytrzymać
siedze przed wentylatorem i marzę żeby ta pogoda sie już zmieniła..
Nie wiem czy zauwazyłyście ale dawno już nie było takiego gorącego lata i tyle ciepłych dni.. pogoda płata nam figle i pewnie jeszcze będzie zima stulecia
Dziewczynki a przede wszystkim doświadczone już mamusie pytanie do was czy trzeba dziecku podawać jakieś witaminy od urodzenia? np widamine D jakaś chyba jeszcze ale nie pamiętam i do tego DHA? robie ostatnie już zamowienie w aptecce gemini i tak sie nad tym zastanawiam..
Jezeli będziesz karmić piersią to podajesz witaminy d i k. Jezeli mieszanka witamina d. W szpitalu razem z ksiazeczka dziecka, dostaniesz instrukcje. Ja dha nie podawałam od urodzenia. Jak skonczyla 6 miesięcy do teraz dostaje tran -
Nynusia wrote:Nenka no ja już dostałam na szkole rodzenia właśnie do podawania od 8 doby
W ogóle same korzyści z tej szkoły rodzenia witaminy dla mnie dostałam na 3mce, witaminę K i D dla małej, bepanthen, chusteczki nawilżające a teraz butelkę z NUKa
O, super! Każdy dostaje? Na którym spotkaniu?