Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
oj jeszcze z 5 lat temu bylo bardzo ciezko kupic ciuszki na 50 a teraz w kazdym sklepie sa praktycznie...
ja luteiny juz dawno nie biore ale magnez mam brac wlasnie przez brzuszek i w ekstremalnych sytuacjach zwiekszac dawke do 6 dziennie i nospe,no i jak to gin powiedziala duzo odpoczywać i coś co sie robi normalnie pol godz to robić 2,5godz:P -
Kupiłam flaszki z aventa i bepanthen
No i kilka ciuszków ;p
Teraz chcę wózekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:53
Mikejla, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Bąbelek, agaton, lili_madlen, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
ja malutkie widzialam w smyku, h&m, tesco,pepco,w sklepach czy hurtowniach dzieciecych a widzialam ze kiedyś misiowej na fb dziewczyny podpowiadaly w jakich jeszcze sklepach są.Takze teraz napewno nie ma tragedii ze znalezieniem,ale faktem jest to ze w wiekszosci są to takie zwykłe ciuszki,bez "szału"
-
jaroszka wrote:Mika, Szczesliwa dziękuje :*, ale akurat z Wami to ja konkurować nie moge, bo obie jesteście prześliczne !
Nikt nie każe konkurować, ja nie lubię jak ktoś tak mówi, bo nie wiem co powiedzieć i czuje ze przesadza. Wogole tu są same śliczne mamusie, bynajmniej moim zdaniem.szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość