Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla, http://portalwiedzy.onet.pl/140089,,,,bynajmniej_a_przynajmniej,haslo.html
agania, ja tam nie rozróżniam śpięć macicy od ruchu dziecka od wzdęcia. Przy wzdęciu brzuch jest twardy i długo napięty, póki gazy nie zejdą, więc jak tak długo cię trzyma, to ja bym to obstawiała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:12
-
zakocona wrote:Mikejla, http://portalwiedzy.onet.pl/140089,,,,bynajmniej_a_przynajmniej,haslo.html
agania, ja tam nie rozróżniam śpięć macicy od ruchu dziecka od wzdęcia. Przy wzdęciu brzuch jest twardy i długo napięty, póki gazy nie zejdą, więc jak tak długo cię trzyma, to ja bym to obstawiała.
Dzięki za upomnienie, ale nawet taka zeswirowana jak ja na punkcie poprawnej polszczyzny lubi czasem walnąć jakiś błąd i jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:18
-
Ja bardzo dużo ubranek dostałam rozmiarówka i na cm i wagowo mam od 44 rozm. lub od 2,5 kg. Nie jestem w stanie powiedzieć ile tego ale tak około 15 sztuk każdej części garderoby. Pewnie i tak połowy na nią nie założę
Lekarz powiedział że z reguły 2 dziecko jest większe od pierwszego a mój synio kurczaczek ważył 4180g i miał 57 cm -
nick nieaktualnyAgania, ja mialam takie wielogodzinne twardnienia jeszcze na poczatku II trym i lekarzom sie to nie podobalo. najpierw lezalam, ale to niezbyt pomagalo, ostatecznie po paru dniach brania no-spy i dwóch tygodniach brania magnezu wycofały się. chyba miałam braki w magnezie. biore aspargin 3x2
btw myslicie ze warto kupowac w ogole ubranka na rozmiar 44? ja nawet na 50 mam chyba tylko 3 zestawy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:33
-
onka wrote:Agania, ja mialam takie wielogodzinne twardnienia jeszcze na poczatku II trym i lekarzom sie to nie podobalo. najpierw lezalam, ale to niezbyt pomagalo, ostatecznie po paru dniach brania no-spy i dwóch tygodniach brania magnezu wycofały się. chyba miałam braki w magnezie. biore aspargin 3x2
Mi się to b. rzadko zdarza, ale jak sobie teraz przemyślę to zawsze po jakimś jedzeniu, więc to są chyba wzdęcia i aż właśnie czuję taką napiętą skórę na brzuchu. -
onka wrote:btw myslicie ze warto kupowac w ogole ubranka na rozmiar 44? ja nawet na 50 mam chyba tylko 3 zestawy...
onka, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Ja mam najmniejsze ubranka na 56 i później już 62. I tych na 56 mam niewiele. Lekarz niby mówił, że Mała ma długą kość udową i powinna być duża, ale się okaże. W razie czego się dokupi
a koleżanka też ma mi oddać ubranka po swojej córeczce, więc tam pewnie będzie trochę tych 56, bo jej w ogóle nie zakładała tego rozmiaru tylko od razu 62.
onka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość