Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak juz wam kiedys pisalam macica to miesien gladki tak jak serce i zaden magnez wam nic nie da.. to tylko placebo dla waszego spokoju... rozmawialam z moim lekarzem o tym... dlatego mkmo moich silnych i wielokrotnych stawian nie biore nic! Szyjka trzyma a stawianiania mam juz 2 miesiace, lekarz powiedzial ze jakby mial byc prsedwcsesny porod to by byl po tygodniu, i nic sie nie jest w stanie zrobic, ze widzi to z doswiadczenia.. a jak nie ma byc to nie bedzie i juz.
Bo pomyslcie, skurcze serca? Z braku magnezu? Niemozliwe.. wiec macica tak samo..
-
Ja w ogóle nie bardzo rozumiem czemu tylu ginów przepisuje luteiny, nospy i magnez. Widzę, że jest tutaj niewiele dziewczyn, które nic nie biorą, i mają w pełni fizjologiczne ciąże (w sensie bez brania "wspomagaczy" antyskurczowych).. Jak się szyjka nie skraca i nie rozwiera, to czemu macie tyle rzeczy brać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:00
nenka2 lubi tę wiadomość
-
https://parenting.pl/portal/magnez-w-ciazy
Wiem że to nie artykuł naukowy ale w prosty i bezpośredni sposób przytoczony.
Nenka no nie do końca placebo zresztą magnez przy przedwczesnym porodzie podawany jest także w kroplówkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:02
-
Placebo nie placebo u mnie dziala:p jak przestalam brac magnez to po jakims czasie wrocily skurcze lydek,szarpanie powieką i nadmierne stawianie macicy,teraz od paru dni znow biore i juz jest lepiej.po to to jest.
Bąbelek, ZakręconaOna, Blondik lubią tę wiadomość
-
ss wrote:Placebo nie placebo u mnie dziala:p jak przestalam brac magnez to po jakims czasie wrocily skurcze lydek,szarpanie powieką i nadmierne stawianie macicy,teraz od paru dni znow biore i juz jest lepiej.po to to jest.
No ja też. Zawsze miałam problem ze skurcze lydek i szarpaniem powiekami a teraz jest ok
-
Mikejla wrote:No to stokrotka super
a jaka wanienka? Ja z zamówieniem się wytrzymam, bo wolę mieć tą kasę w.ręce niż później się denerelwowac, no i zamawiać do de będę więc muszę do nich napisać wcześniej.
Wanienka ta:
http://allegro.pl/wanienka-wanna-ikea-lattsam-antyposlizgowa-tanio-i4991232833.html
Też któraś z dziewczyn polecała, Szczęśliwa? -
Mikejla wrote:Nikt nie każe konkurować, ja nie lubię jak ktoś tak mówi, bo nie wiem co powiedzieć i czuje ze przesadza. Wogole tu są same śliczne mamusie, bynajmniej moim zdaniem.
Czy ty mnie wlasnie zbesztalas? Ty niedobra istoto!!!
A ja tak nie uważam każdy ma inny gust jednym sie podobasz Ty innym szczęśliwa, a mi wy obydwie szczególnie i co ja na to poradzę??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:29
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nenka2 wrote:Jak juz wam kiedys pisalam macica to miesien gladki tak jak serce i zaden magnez wam nic nie da.. to tylko placebo dla waszego spokoju... rozmawialam z moim lekarzem o tym... dlatego mkmo moich silnych i wielokrotnych stawian nie biore nic! Szyjka trzyma a stawianiania mam juz 2 miesiace, lekarz powiedzial ze jakby mial byc prsedwcsesny porod to by byl po tygodniu, i nic sie nie jest w stanie zrobic, ze widzi to z doswiadczenia.. a jak nie ma byc to nie bedzie i juz.
Bo pomyslcie, skurcze serca? Z braku magnezu? Niemozliwe.. wiec macica tak samo..
Nospa i Luteina to tez placebo dla spokoju? -
jaroszka wrote:Czy ty mnie wlasnie zbesztalas? Ty niedobra istoto!!!
A ja tak nie uważam każdy ma inny gust jednym sie podobasz Ty innym szczęśliwa, a mi wy obydwie szczególnie i co ja na to poradzę??
Hahahaha sory ale roześmiałam się w głos - podobacue mi się obie idź ty niezdecydowanych istotom hahaa
-
polkosia wrote:Ja od 16tc nie biorę nic oprócz witamin, ale myślałam o tym magnezie od paru dni, bo takie upały, że mi twardnieje mocno brzuch i teraz nie wiem. Warto czy nie?
-
Macał ostatnio i mówił, że trochę twardnieje, ale szyjka trzyma i wysoko i nie trzeba. Teraz mam w przyszłym tygodniu wizytę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:56
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mikejla wrote:I nie besztam Cie!!!! małpo ruda
ale mała i przeseksowna
Malutcy górą!
Ooooo, a z tym to trafiłaś w sedno!!!! Jestem ruda małpa do tego wredna hihi
A pewnie małe jest pięknewlasnie apropos bycia małym i drobnym to dzisiaj koleżanka wysnula teorie, ze moze ten brzuch mi tak twardnieje, bo jestem taka mała i tam wszystko takie ściśnięte, dziwila sie, ze mi brzuch wyskoczył do przodu i ze nie mam takiego rozlanego na boki tylko ładna talia i mięśnie po bokach, wiec to napewno dlatego mi twardnieje......ale ja obsmialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 18:59
Nynusia lubi tę wiadomość