Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Mamusie
Ola, ja mam tyle na 56:
body krótki rękaw 56/62 + 56 5 + 3
body z dł rekaw 56 4
kaftanik 56 3
śpiochy 56 3
pajacyk 56 2
półśpiochy 56 2
spodenki 56 2
pajacyk krótki rękaw krótkie nogawki 56 1
bluza 56 1
taki mi się zestaw uzbierał, częściowo nowe, częściowo używane.
co do klimy - polecam, ja od 3 dni nie wychodzę z domu, klima na 18 st ustawiona cały czas.
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Jejku Onka ja nawet połowy nie mam tego i aż się przerazilam... chyba.musze jeszcze raz zajrzeć do szafy...
Któraś z Was mówiła o bodziakach z biedry dzięki! Dziś kupiłam 5-pak rozmiar 86 akurat jak mała podrosnie będzie miała a były slodziutkiewgl bardzo dobra bawełna jakościowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 15:50
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Jejku Onka ja nawet połowy nie mam tego i aż się przerazilam... chyba.musze jeszcze raz zajrzeć do szafy...
Któraś z Was mówiła o bodziakach z biedry dzięki! Dziś kupiłam 5-pak rozmiar 86 akurat jak mała podrosnie będzie miała a były slodziutkiewgl bardzo dobra bawełna jakościowo
wiesz co, ja to chyba mam dużo - akurat tyle mi się nazbierało. nie dążyłam do żadnej konkretnej ilości. cieszę się, że komuś się przydało info o bodziakach z Biedry - ja kupiłam na 74 body i pajacykiNynusia lubi tę wiadomość
-
onka wrote:Hej Mamusie
Ola, ja mam tyle na 56:
body krótki rękaw 56/62 + 56 5 + 3
body z dł rekaw 56 4
kaftanik 56 3
śpiochy 56 3
pajacyk 56 2
półśpiochy 56 2
spodenki 56 2
pajacyk krótki rękaw krótkie nogawki 56 1
bluza 56 1ola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Soraya jasny gwint nie pamietam. Bede w domku to zerknę na strony. Było kilka ale dokladnie nie pamietam.
My już wracamy do domku,zmęczona jestem. Mój R zjarany hehe
Ahh i wstawie później zakupki dla Synka w lumpku na wage. Dzisiaj po 20zeta kg. Dwa śpiworki upolowalam i większe pajace i bodziaki jej -
Wróciłam od ginekologa wszystko ok, ale jednak nie do końca.....moj brzuch go zaniepokoił, ze jest twady i kazał brać juz teraz cały czas nospe 3 razy dziennie, bo moze mi sie szyjka skrócić i bedzie problem, wiec dziewczynki jak Wam sie macica stawia-brzuch twardnieje to trzeba brać nospe, albo luteine - lepsze to niż ryzyko przedwczesnego porodu albo lezenia w szpitalu juz to końca ciazy.
Wracając wstapilam do pracy ze zwolnieniem i ludzie poprawili mi humor
Podobno pięknie wyglądam, mówią, ze gdyby nie brzuch to ciazy po mnie nie widać hehe....no troszkę tez sie odwalilam, nie powiem, ze nie :p a co bede jak kocmoluch szła, nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:15
aanaa, stokrotka25, Nynusia, agania, Mikejla, agaton, lili_madlen, Blondik lubią tę wiadomość
-
W kwestii ubranek to ja mam 4 wory od siostry....pierwszy jej syn urodził sie 51 cm, wiec mam tez takie maleństwa, siostra wspomina, ze był ogólnie problem zeby kupić w takim małym rozmiarze. Dlatego ja jestem przygotowana na każda ewentualność. Żadnych wiecej ciuszków nie kupuje, bo tego jest tyle, ze na bank wszystkiego mu nie założę
-
Ja właśnie pobilam rekord jezeli chodzi o cukier... Zjadłam kawałek ryby, ziemniaczki, ogórka i miałam 186! Teściowa smazyla rybę na gęsim tłuszczu, i podejrzewam ze to przez to ale trzeba będzie eksperymentować, bo tak być więcej nie może
Polkosia a co zrobiliście z rurą? Za okno?