Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręcona koniecznie skonsultuj to z lekarzem.
Zakocona, skoro Ciebie tak meczy dalej to serducho to może isoptin powinnaś dostać? Gin mi mówiła ze jak jest juz tak ciężko od tego tętna to trzeba brać. U mnie na szczęście nie jest tak często więc na razie nie biorę tylko chronie się przed upalami bo jak tylko wyjdę na gorąc to serce wali.
Dziewczyny, jakiej marki i z jakimi smoczki kupilyscie butelki? -
Onka ja kupiłam z Canpolu wszystkie, bo zauważyłam ze najlatwiej dostepne wszedzie. Nie bd potem problemu ze znalezieniem kolejnego smoczka do nich. I cenowo super canpol wypada. Jedna butle wzielam antykolkowa z jakims specjalnym mechanizmem
hehe
U mnie noc dzis suuuper chlodek taki a teraz zaczgna sie skwar ...
A my na impreze urodzinowa- bedziemy sie smazyc...onka lubi tę wiadomość
-
no a przed ciążą czytałam, że to końcówka się podobno najbardziej ciągnie a mi się też pierwszy trymestr bo się tak czekało do każdego usg i ja miałam co dwa tygodnie i te dwa tygodnie to za każdym razem była wieczność. najpierw się czekało na zarodek i bijące serduszko, potem na prenatalne czy wszystko ok czy dzidziol zdrowy, potem na połówkowe bo poznamy płeć
teraz to nagle sobie zdaje sprawę " o matko jutro usg!juz? przecież dopiero co byłam"
no i fakt, że nie mam jeszcze wszystkiego a tu zostało tylko niecałe dwa miesiące
-
Mika chodze do położnej ale ona zawsze mówi ze jak cos się dzieje w ciąży to ok bo ciąża wiele dolegliwości potęguje
Także zaczekam juz i pójdę do swojej ginekolog i lekarza zwykłego 19.08 w Pl
Onka my mamy Aventa z tymi skoczkami z dziurkami co niby powietrze nie wpuszczaja cos tam anty jakiś tam: p
Ja zachwalilam za mocno pogodę , skwar !!! Juz mi duszno
Babelek on to wgle nie zniszczalny jest hahaha
Mnie się najbardziej ciągnął drugi trymestr hehe na ta chwile patrząc: p ale ogólnie ciąża w mgnieniu oka leci
Agania mam to samo , tylko nie tyle co pępek sam kluje a obok niego z prawej strony i ciągle zastanawiam się co to , kiedyś mowilam wam ze lekarz mi mówił ze dziecko pępowina się bawi i takie mamy odczucie mimo ze przecież nie jesteśmy połączeni miedzy pępowina a pępkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 12:06
onka lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki.
A ja dziś witam się w 33 tyg
Tak to szybko leci
A podobno ostatni miesiąc się dłuży..
Zakrecona uważaj słonko na siebie ! Podobno na bezdech jest dobry lód przyłożony do szyi
Ha mam ostatnio problem z oddychaniem w pozycji wznak i takiej pół leżącej kładę sobie butelkę z wodą na szyję i mi trochę lepiej się oddycha..
A dziś nie wiem jak przeżyje kolejny gorący dzień. ..
Miłej niedzieli mamusieBąbelek, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
jaroszka - właśnie opowiadam mamie i pokazuję, w którym miejscu mnie boli i pali, na co ona odsłania swój brzuch i mi pokazuje, że po ciąży ze mną jej zostały 2 rozstępy wokół pępka, miała pępek aż siny i ją bolał, miała wrażenie, że pęknie i mówi, że ja pewnie będę miała to samo, bo widzi już po skórze... więc to zwykłe rozciąganie skóry.
-
agania wrote:jaroszka - właśnie opowiadam mamie i pokazuję, w którym miejscu mnie boli i pali, na co ona odsłania swój brzuch i mi pokazuje, że po ciąży ze mną jej zostały 2 rozstępy wokół pępka, miała pępek aż siny i ją bolał, miała wrażenie, że pęknie i mówi, że ja pewnie będę miała to samo, bo widzi już po skórze... więc to zwykłe rozciąganie skóry.
-
annggela wrote:Mi teraz sie ciagnie bo nie mam nic do roboty, nudze sie w domu... Z checia bym poszla do pracy ale po 30 min chodzenia odpadam a u mnie jest zapierdziel na maxa..
-
Nynusia wrote:Agania u mnie też takie odczucie ale to chyba mogą tak rozciaga bo widzę czasami jak mi ten pępek się uwypukla a już jest cały aż krwisto czerwony w środku jakby zaraz miał peknac
Mój pępek zawsze był bardzo głęboki, taka dziura, teraz na razie się rozciąga na boki, jeszcze nie jest wypukły, ale już całkiem inny, ale wokół niego pojawiło się coś brązowego, taki kolor jak ma linia biegnąca wzdłuż brzucha, a ja tą linię mam przez cały brzuch nad pępkiem i pod pępkiem.