X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po wizycie Teściów:) prezentów co spotkanie dostaje hehe , przywieźli nam spacerowke i nosidlo od wózka:)
    Teraz lezymy i odpoczywamy bo narobilismy się dziś a mnie znów dupa boli, czyli mój kręgosłup:)

Mnie tez boli kawałek od pępka , wgle sprawdzalam swój pępek przed chwila i zawsze miałam dziure ozonowa a teraz lada chwila wyjdzie na wierzch: o jest czerwony momentami w środku i wgle rozchodzi się dziura na boki ... Może faktycznie to tak boli momentami

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa cały dzień przy wiatraku , taki skwar i duchota ze szok ! :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja to teraz współczuję tym które mają termin porodu na dniach...

atdc6iyehd9qphks.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie istny potop w majtkach ostatnio zapomniałam wkładki założyć jak wychodziłam do pracy i bieglam do sklepu pi godzinie w pracy bo czułam jakbym się zesikala miałam takie mokre majty hah

U Nas ciutke lżej juz teraz. Mała szaleje caaaaly dzień zastanawiam się kiedy ona pójdzie spać. Nawet jak ja poszłam spać po obiadku to czułam jak fikala

l22nhdgeccid541p.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 kropelki siary już naliczyłam z piersi, odkryłam ją w ciągu ostatnich 30 minut :D Łatwo było zauważyć, bo chodzę topless po domu w tym upale :D

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek Ja tez ! Makabra jakas !

Nynusia Ja to samo , potop w majtach normalnie ! Leje się mi najbardziej właśnie po tylku , wsyztsko mokre i co chwila wkładki zmieniam ... I to nie tyle co sluz u tyle a bardziej zapocone wszystko !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    4 kropelki siary już naliczyłam z piersi, odkryłam ją w ciągu ostatnich 30 minut :D Łatwo było zauważyć, bo chodzę topless po domu w tym upale :D

Ja właśnie tak siedzę i od jakiegoś czasu czuję straszne kłucie w lewej piersi więc sobie nadusiłam i też poszła kropelka.

FreshMm lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona u mnie to teraz ze zdwojoną siła hah śluz i pot w te upalne dni za niedługo paczka 20 szt wkładek wystarczy mi na 2dni :D

U mnie siary jak nie było tak ni ma. Jedna pierś mam większą od drugiej i ta większa jest juz na prawdę wielka i aż taką gorąca i nic ..

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj u rodziny gdzie jest 7 miesięczny maluch zamiast zalozyc mu jakieś luźne bawelniane cieniutenkie bodziaki to zostawili takiego golaska z pampersem od którego dostał odparzenia taki uklejony cały mokry czerwony marudzil biedaczek

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya mnie jak piers tak kluje mocno to tez zaraz patrzę a siara prychnie i nagle bol ustaje , albo sama sobie pomagam lekko i po bólu ... Tak jakby się za dużo nazbierało i chciało peknac .
    Nynusia no masakra z tymi upalami jest haha , no żebyś wiedziała ,ze i dołącze zaraz do Ciebie i będziemy obie w dwa dni zużywać paczke haha

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wypuściłam parę kropli i przeszło. Tok kłucie i szczypanie jest bardzo podobne do tego w czasie normalnej laktacji.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia , nigdy nie miałam ale tak stwierdzilam kiedyś właśnie ze upuszcze sobie i może przejdzie i pomaga za każdym razem chociaż dość często mija chwila a Ja zalana hahaha . :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę w majtkach i staniku :) Szkoda mi cycków, żeby tak bez latać - grawitacja robi swoje :P A majtki muszę mieć, bo też śluzu dużo...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też 2 dni miałam bardzo wrażliwe piersi na dotyk, a teraz przeszło o.O
    Nie wytrzymałabym w staniku, za gorąco mi było, więc cóż... uległam grawitacji, mimo że faktycznie robi swoje :) A śluz u mnie gęsty, trzyma się w środku :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie wodnistegoooooo dużo: p
    Ja chodze w takim sportowym staniku , wole swoich cyckow nie narażać na odpadnięcie juz całkowite bo na plecy w końcu będę je zarzucac: D

polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, ale wam zazdroszczę. Ja chodzę ubrana letnio po domu bo teściowa ileś razy dziennie mi tu włazi z jakąś sprawa, a ja sobie nie życzę byc ogladana przez nią w bieliźnie a tym bardziej bez niej...siedzę pod wiatrakiem, bo klime wlaczamy tylko na noc i na ew drzemki w ciagu dnia bo by nas rachunki za prąd zabiły ;)
    U nas grzmi ale chyba nic z tego nie będzie :|

iv09hdge6yql001e.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja chodzę w majtkach i staniku :) Szkoda mi cycków, żeby tak bez latać - grawitacja robi swoje :P A majtki muszę mieć, bo też śluzu dużo...

Ja tak samo gacie i stanik i z tego samego powodu gaci nie ściągam :P

Coś się średnio czuję :/ chyba zjadłam coś "nietego", nie mówię, że nieświeże (ale w taką pogodę w sumie mogło się zdarzyć), ale może jakaś skórka mi siedzi na żołądku.. no normalnie mnie muli lekko, niedobrze mi i brzuch mnie boli... zaparzyłam miętkę mam nadzieję, że mi pomoże :( jak nie urok to sraczka. - W tym wypadku wolałabym dosłownie mieć sraczkę niż to :/

polkosia lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jak tak cycek kluje to znaczy,ze siara sie zbliza ? Ja tak od kilku dni mam klucie i pieczenie .Ja to po nacisnieciu piersi to mam kilka kropel czegos , ale tak od 6 lat .
    U mnie obowiazkowo majtki i stanik . Moje cycki to juz leza sobie na brzuchu troche .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 19:29

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa a ty mieszkasz z teściową tak jak ja? Czyli jedni na górze jedni na dole?? Dobrze zrozumiałam? I mówisz ze ona przychodzi pod byle pretekstem co by tylko zajść? :((
    Zobaczysz jak urodzisz dziecko to dopiero będzie gościna,nie opędzisz się od niej!
    Moja do mnie w ogóle nie zachodzi jak mieszkam na dole 4lata to byla może ze 6 razy na urodziny córki no i ewentualnie na ur.męża:P stara jedza ma zakaz wjazdu...!
    Az sie boję co to będzie jak urodzę...bo nie chciałabym Jej wprost wygonić(bo wiadomo głupio) ale jak mi nerwy puszcza to będzie koniec...!

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na górze, oni na dole...mamy wspólne wejście i niestety strych wiec w razie co zawsze ma wymówkę żeby wleźć na gore. Moj juz jej zwróci uwagę, ale niewiele to dalo. Właśnie wlazła zapytac czy lodów nie zjem. Wiem ze chce być mila ale ja chce do cholery czuć sie jak u siebie i latać z gołym tyłkiem... A jak urodzi sie dziecko to się pewnie pochlastam...

iv09hdge6yql001e.png
‹‹ 1661 1662 1663 1664 1665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ