Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz po wizycie Teściów:) prezentów co spotkanie dostaje hehe , przywieźli nam spacerowke i nosidlo od wózka:)
Teraz lezymy i odpoczywamy bo narobilismy się dziś a mnie znów dupa boli, czyli mój kręgosłup:)
Mnie tez boli kawałek od pępka , wgle sprawdzalam swój pępek przed chwila i zawsze miałam dziure ozonowa a teraz lada chwila wyjdzie na wierzch: o jest czerwony momentami w środku i wgle rozchodzi się dziura na boki ... Może faktycznie to tak boli momentami -
U mnie istny potop w majtkach ostatnio zapomniałam wkładki założyć jak wychodziłam do pracy i bieglam do sklepu pi godzinie w pracy bo czułam jakbym się zesikala miałam takie mokre majty hah
U Nas ciutke lżej juz teraz. Mała szaleje caaaaly dzień zastanawiam się kiedy ona pójdzie spać. Nawet jak ja poszłam spać po obiadku to czułam jak fikala -
FreshMm wrote:4 kropelki siary już naliczyłam z piersi, odkryłam ją w ciągu ostatnich 30 minut
Łatwo było zauważyć, bo chodzę topless po domu w tym upale
Ja właśnie tak siedzę i od jakiegoś czasu czuję straszne kłucie w lewej piersi więc sobie nadusiłam i też poszła kropelka.FreshMm lubi tę wiadomość
-
Zakrecona u mnie to teraz ze zdwojoną siła hah śluz i pot w te upalne dni za niedługo paczka 20 szt wkładek wystarczy mi na 2dni
U mnie siary jak nie było tak ni ma. Jedna pierś mam większą od drugiej i ta większa jest juz na prawdę wielka i aż taką gorąca i nic .. -
Soraya mnie jak piers tak kluje mocno to tez zaraz patrzę a siara prychnie i nagle bol ustaje , albo sama sobie pomagam lekko i po bólu ... Tak jakby się za dużo nazbierało i chciało peknac .
Nynusia no masakra z tymi upalami jest haha , no żebyś wiedziała ,ze i dołącze zaraz do Ciebie i będziemy obie w dwa dni zużywać paczke haha
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Jezu, ale wam zazdroszczę. Ja chodzę ubrana letnio po domu bo teściowa ileś razy dziennie mi tu włazi z jakąś sprawa, a ja sobie nie życzę byc ogladana przez nią w bieliźnie a tym bardziej bez niej...siedzę pod wiatrakiem, bo klime wlaczamy tylko na noc i na ew drzemki w ciagu dnia bo by nas rachunki za prąd zabiły
U nas grzmi ale chyba nic z tego nie będzie -
polkosia wrote:Ja chodzę w majtkach i staniku
Szkoda mi cycków, żeby tak bez latać - grawitacja robi swoje
A majtki muszę mieć, bo też śluzu dużo...
Ja tak samo gacie i stanik i z tego samego powodu gaci nie ściągam
Coś się średnio czujęchyba zjadłam coś "nietego", nie mówię, że nieświeże (ale w taką pogodę w sumie mogło się zdarzyć), ale może jakaś skórka mi siedzi na żołądku.. no normalnie mnie muli lekko, niedobrze mi i brzuch mnie boli... zaparzyłam miętkę mam nadzieję, że mi pomoże
jak nie urok to sraczka. - W tym wypadku wolałabym dosłownie mieć sraczkę niż to
polkosia lubi tę wiadomość
-
A to jak tak cycek kluje to znaczy,ze siara sie zbliza ? Ja tak od kilku dni mam klucie i pieczenie .Ja to po nacisnieciu piersi to mam kilka kropel czegos , ale tak od 6 lat .
U mnie obowiazkowo majtki i stanik . Moje cycki to juz leza sobie na brzuchu troche .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 19:29
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Aanaa a ty mieszkasz z teściową tak jak ja? Czyli jedni na górze jedni na dole?? Dobrze zrozumiałam? I mówisz ze ona przychodzi pod byle pretekstem co by tylko zajść?
(
Zobaczysz jak urodzisz dziecko to dopiero będzie gościna,nie opędzisz się od niej!
Moja do mnie w ogóle nie zachodzi jak mieszkam na dole 4lata to byla może ze 6 razy na urodziny córki no i ewentualnie na ur.męża:P stara jedza ma zakaz wjazdu...!
Az sie boję co to będzie jak urodzę...bo nie chciałabym Jej wprost wygonić(bo wiadomo głupio) ale jak mi nerwy puszcza to będzie koniec...! -
My na górze, oni na dole...mamy wspólne wejście i niestety strych wiec w razie co zawsze ma wymówkę żeby wleźć na gore. Moj juz jej zwróci uwagę, ale niewiele to dalo. Właśnie wlazła zapytac czy lodów nie zjem. Wiem ze chce być mila ale ja chce do cholery czuć sie jak u siebie i latać z gołym tyłkiem... A jak urodzi sie dziecko to się pewnie pochlastam...