Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojka a Ty nie mialas problemu z prolaktyna przed ciąża ? Bo takie rzeczy nie są bez ciąży normalne
No Ja jak mnie kluje mam ze tak powiem przepełniony kanalik i puszcza siara
Agania Ja miałam tak ostatnio po golabkach , niby wszystko świeże a kapustka mi usiadła na żołądku , bez pawia w nocy się nie obyło a pilam i mietke i źle się czulam właśnie tak dziwnie jak Ty teraz . Może po prostu idź rzygnij sobie , ulzy ci -
aanaa wrote:My na górze, oni na dole...mamy wspólne wejście i niestety strych wiec w razie co zawsze ma wymówkę żeby wleźć na gore. Moj juz jej zwróci uwagę, ale niewiele to dalo. Właśnie wlazła zapytac czy lodów nie zjem. Wiem ze chce być mila ale ja chce do cholery czuć sie jak u siebie i latać z gołym tyłkiem... A jak urodzi sie dziecko to się pewnie pochlastam...
agaton lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Moja przyjaciółka urodziła dzis w nocy o 1.56 synka,waży 4,270 i mierzy 60 cm!
Wzieli Ja na porodówke o 22 bo dostała skurczy ale szyjka nadal była zamknięta.. Kazali rodzic naturalnie ale tętno dziecka coraz częściej zanikało,więc w końcu zdecydowali się na cc. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło!~Rewianka~, soraya, polkosia, Nynusia, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
U mnie brak siary i brak nadmiernego sluzu
piersi sa zwykle i miekkie prawie wcale nie zminily swojej objetosci nawet o rozmiar..nosze ten sam stanik co przed ciaza a nastepne kupowane w trakcie takze w tym samym rozmiarze nabywalam. Do czwartego miesiaca mialam nabrzmiale jak przed okresem nastepnie cisza
mam nadzieje ze to nie wróży braku pokarmu
skurczy BH takze brak ale myslalam sobie ze to moze byc wina magneb6 w duzej dawce
-
Wiecie co dziewczyny chciałam Wam cos napisać...w następnym tygodniu przyjeżdża mój M. Tak bardziej na koniec tyg:D cieszę się jak male dziecko!!! Będzie kilka dni u znów jedzie gdzieś do połowy września...ach!
Nie mogę się doczekać...muszę odszykować swoją Pindrynęhehe....bo będziem sie witać ino tylko
Lexie, aanaa, Nynusia, ZakręconaOna, annggela, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Lexie o rany :o to Dzidziol tyyyyle szczęścia:D
My już wróciliśmy z basenu,wieje wiaterek i jest w mieszkanku w miare znośnieprzeciąg robi swoje
Aanna battinka kochane moja przyszła teściowa obok ma mieszkanie. Łączy nas korytarz ale jakoś nie przychodzi do nas. I nie zmieni sie to.mam zbyt niewypażony jezor
-
lili_madlen wrote:No Lexie wlasnie ogladalam pogode i kurcze lipa caly tydzien powyzej 30 stopni w calym kraju na południu pl najgorzej i najcieplej (+37) na północy pl (+27) ..najgorszy koniec tygodnia bo najcieplej ..konca nie widac
Dzień jeszcze jakos przezyję ale w nocy.. wtedy jest najgorzej.. doszno,pocę się na maksa,nawet poduszki wydają mi się za gorące..Magnosia lubi tę wiadomość
-
zakrecona robilam wiele badn miedzy innymi na plotaktyne , rezonans na sprawdzenie czy nie ma przyrostu przysadki mozgowej i badania w normie . Jak to lekarz stwierdzil taka moja uroda
Battrinka zazdroszcze Pindrynie witania
Ja chyba dzisiaj mojego dopadne i sila go wezme . Bedzie gwalt !!!BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Cześć dziewczyny,
Zaglądam do was z sentymentu
Rosnijcie zdrowo buziaczki dla brzuszków
Trzymam kciuki za w miarę możliwości lekkie porodyBATTINKA, ~Rewianka~, Nynusia, jaroszka, lojkalojka, Ewalika, Aguś26, ola.321, ss, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Muffinka1019, Bąbelek, paula1, Magnosia, lili_madlen, Amerie lubią tę wiadomość
-
PauLLa wrote:Lexie o rany :o to Dzidziol tyyyyle szczęścia:D
My już wróciliśmy z basenu,wieje wiaterek i jest w mieszkanku w miare znośnieprzeciąg robi swoje
Aanna battinka kochane moja przyszła teściowa obok ma mieszkanie. Łączy nas korytarz ale jakoś nie przychodzi do nas. I nie zmieni sie to.mam zbyt niewypażony jezor
Paulla kochana mojego jęzorka też jeszcze nie wyparzono
dam rade,tylko ile człowiek sie nadenerwuję to nikt tego mi nie zabierze:(
PauLLa lubi tę wiadomość