WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka a Ty nie mialas problemu z prolaktyna przed ciąża ? Bo takie rzeczy nie są bez ciąży normalne
    No Ja jak mnie kluje mam ze tak powiem przepełniony kanalik i puszcza siara
    Agania Ja miałam tak ostatnio po golabkach , niby wszystko świeże a kapustka mi usiadła na żołądku , bez pawia w nocy się nie obyło a pilam i mietke i źle się czulam właśnie tak dziwnie jak Ty teraz . Może po prostu idź rzygnij sobie , ulzy ci

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    My na górze, oni na dole...mamy wspólne wejście i niestety strych wiec w razie co zawsze ma wymówkę żeby wleźć na gore. Moj juz jej zwróci uwagę, ale niewiele to dalo. Właśnie wlazła zapytac czy lodów nie zjem. Wiem ze chce być mila ale ja chce do cholery czuć sie jak u siebie i latać z gołym tyłkiem... A jak urodzi sie dziecko to się pewnie pochlastam...
    Wspolczuje Wam laski , jednak nie ma to jak własne mieszkanie samemu ! I czuć się jak u siebie i nawet na golasa latać jak ma się ochotę !

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Moja przyjaciółka urodziła dzis w nocy o 1.56 synka,waży 4,270 i mierzy 60 cm! :)
    Wzieli Ja na porodówke o 22 bo dostała skurczy ale szyjka nadal była zamknięta.. Kazali rodzic naturalnie ale tętno dziecka coraz częściej zanikało,więc w końcu zdecydowali się na cc. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło! :) :)

~Rewianka~, soraya, polkosia, Nynusia, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakręcona - wisiałam nad kiblem z 15 minut i nic... ale po tej mięcie jest jakby lepiej, zaczęłam bekać i pierdzieć :P więc coś się ruszyło :P

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie - ale duży Maluch!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy ta duchota się skończy???

Nynusia- masakra ta nasza służba zdrowia!

Szczęśliwa mamusiu,szerokiej drogi!!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja na dole a ona na górze z kolei.
    Trzeba było powiedzieć ze jak byś chciała lody to byś sobie kupiła:P
    Następna nadgorliwa baba...OMG!
    Kochana nie martw się po urodzeniu bedziem się chlastać...we dwie ;)

aanaa lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie brak siary i brak nadmiernego sluzu :) piersi sa zwykle i miekkie prawie wcale nie zminily swojej objetosci nawet o rozmiar..nosze ten sam stanik co przed ciaza a nastepne kupowane w trakcie takze w tym samym rozmiarze nabywalam. Do czwartego miesiaca mialam nabrzmiale jak przed okresem nastepnie cisza :P mam nadzieje ze to nie wróży braku pokarmu :( skurczy BH takze brak ale myslalam sobie ze to moze byc wina magneb6 w duzej dawce :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania,no właśnie.. a jeszcze Jej naturalnie kazali rodzić..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny chciałam Wam cos napisać...w następnym tygodniu przyjeżdża mój M. Tak bardziej na koniec tyg:D cieszę się jak male dziecko!!! Będzie kilka dni u znów jedzie gdzieś do połowy września...ach!
    Nie mogę się doczekać...muszę odszykować swoją Pindrynę ;) hehe....bo będziem sie witać ino tylko :D

Lexie, aanaa, Nynusia, ZakręconaOna, annggela, szczesliwa_mamusia21, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Lexie wlasnie ogladalam pogode i kurcze lipa caly tydzien powyzej 30 stopni w calym kraju na południu pl najgorzej i najcieplej (+37) na północy pl (+27) ..najgorszy koniec tygodnia bo najcieplej ..konca nie widac :(

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie o rany :o to Dzidziol tyyyyle szczęścia:D

My już wróciliśmy z basenu,wieje wiaterek i jest w mieszkanku w miare znośnie :) przeciąg robi swoje :)

Aanna battinka kochane moja przyszła teściowa obok ma mieszkanie. Łączy nas korytarz ale jakoś nie przychodzi do nas. I nie zmieni sie to. ;) mam zbyt niewypażony jezor :D

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    No Lexie wlasnie ogladalam pogode i kurcze lipa caly tydzien powyzej 30 stopni w calym kraju na południu pl najgorzej i najcieplej (+37) na północy pl (+27) ..najgorszy koniec tygodnia bo najcieplej ..konca nie widac :(

Dzień jeszcze jakos przezyję ale w nocy.. wtedy jest najgorzej.. doszno,pocę się na maksa,nawet poduszki wydają mi się za gorące..

Magnosia lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona robilam wiele badn miedzy innymi na plotaktyne , rezonans na sprawdzenie czy nie ma przyrostu przysadki mozgowej i badania w normie . Jak to lekarz stwierdzil taka moja uroda ;)

Battrinka zazdroszcze Pindrynie witania ;)
    Ja chyba dzisiaj mojego dopadne i sila go wezme . Bedzie gwalt !!!

BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Zaglądam do was z sentymentu

Rosnijcie zdrowo buziaczki dla brzuszków ;)

Trzymam kciuki za w miarę możliwości lekkie porody

BATTINKA, ~Rewianka~, Nynusia, jaroszka, lojkalojka, Ewalika, Aguś26, ola.321, ss, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Muffinka1019, Bąbelek, paula1, Magnosia, lili_madlen, Amerie lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Lexie o rany :o to Dzidziol tyyyyle szczęścia:D

My już wróciliśmy z basenu,wieje wiaterek i jest w mieszkanku w miare znośnie :) przeciąg robi swoje :)

Aanna battinka kochane moja przyszła teściowa obok ma mieszkanie. Łączy nas korytarz ale jakoś nie przychodzi do nas. I nie zmieni sie to. ;) mam zbyt niewypażony jezor :D

Paulla kochana mojego jęzorka też jeszcze nie wyparzono
    :P dam rade,tylko ile człowiek sie nadenerwuję to nikt tego mi nie zabierze:(

PauLLa lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy na swoim, bo dom jest na M, wiec bez sensu byloby kupować mieszkanie albo płacić za wynajem. Trzeba to będzie jakos przeżyć. Batinka, moze zamieszkamy razem a nasi teście razem w drugim domu? :D

BATTINKA lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Kochana nie martw się po urodzeniu bedziem się chlastać...we dwie ;)

We 3 Battinka we 3..., ja mieszkam z moją w 3 pokojowym mieszkaniu :(

BATTINKA lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi teściowie byli u nas tylko 3x przez 3 lata. Nie zapraszam ich jakoś specjalnie, ale pewnie po porodzie to się zmieni...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya, wygrałaś. Nie wiem czy bym zniosła ciągle mijanie sie z teściową...kto się dopisuje jeszcze do zbiorowego chlastania? :P

iv09hdge6yql001e.png
‹‹ 1662 1663 1664 1665 1666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ