WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbiorowy wpierd*l ??? Mojej już się należy za ostatnie słowa!!! Mój broni mamuske ale ja mam w dupie co ona myśli,robi czy mówi....dla mnie nie istnieje jako babcia. Z głupoty życzyła synowi śmierci dzidzi kolejny raz...żenujące...a potem przyszła i słodko prosiła żeby R jej podłączył bojler...

Aannaa ja wczoraj gości miałam i dzisiaj to musiałam ogarnąć mimo upałów ale w nocy zimno więc byle do wieczora :D

Soraya niech ustawia a jak się nie podoba to woooon ;)

Anastazja :*:*:*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Zbiorowy wpierd*l ??? Mojej już się należy za ostatnie słowa!!! Mój broni mamuske ale ja mam w dupie co ona myśli,robi czy mówi....dla mnie nie istnieje jako babcia. Z głupoty życzyła synowi śmierci dzidzi kolejny raz...żenujące...a potem przyszła i słodko prosiła żeby R jej podłączył bojler...

Aannaa ja wczoraj gości miałam i dzisiaj to musiałam ogarnąć mimo upałów ale w nocy zimno więc byle do wieczora :D

Soraya niech ustawia a jak się nie podoba to woooon ;)

Anastazja :*:*:*
    Wspolczuje Ci, nie wiem jak mozesz tam zyc z takim babsztylem. Ohhhh jak slysze o takich babach to bym je na stos wrzucila do spalenia, wiedzmy !!!

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Agania dzieki za info o pępku i rozciagsniu skory :)

Lili ja tez nie mam siary i biust nie urósł specjalnie, tylko pół rozmiaru.

Dziewczyny dzisiaj juz chłodniej co? Wieczorem jak siedziałam w ogrodzie to był przyjemny, chlodny wiaterek ....

U nas zdecydowanie przyjemniej :) Da się zasnąć.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam morfologię i mocz. Lipa, bo na bank będę latać siku kilka razy w nocy, ale może uda się chociaż te 4h pozbierać.

Co do teściowych, to my na szczęście tylko pół roku z moimi rodzicami mieszkaliśmy. Męża nawet nie zaproponowali. Pf...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mam problem, polozna kazala mi liczyc ruchy plodu.. dala taka kartke i wogole bardzo naciskala.. minely trzydni a ja ani rzu ni liczylam.. ja nie mam kiedy :/:/:/ ratujcie... tylko sie kurde stesuje teraz eh grrr
    wyobrazcie sobie mam przez 2 godziny leec bez ruchu i liczyc ruchy i tak codziennie, to jest dla mnie niemozliwe..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :C ehh

• aanaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to ja mam inaczej. Ja mam liczyć aktywności dziecka przez caly dzien. Nie wiem co lepsze :|

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwuletnia corke i kiedy ja mam niby znalezc na to czas... ale jestem zla grr.
    W lozku jestem dopiero okolo 12 i co, mam euchy do 2 liczyc! ? Nie rozumiem tego

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam że liczymy codziennie w danej godzinie gdzie dzidzia jest aktywna jak naliczzymy 10 to jest ok i nie trzeba więcej. Oby nie było mniej niż 10 w ciągu tej godziny.
    A ja bym poświęciła godzinkę na Twoim miejscu cco.pare dni i uzupełnila tak tabelkę wiadomo ze ciężko jest wygospodarować 2h w ciągu dnia na leżenie i liczenie

Bąbelek lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie moze Wy mi pomozecie otóż dzis rano obudzilam sie z bolem brzucha jak na @ do tego pozniej doszly bolesne skurcze brzucha takie, ze ciezko mi zlapac oddech no i dzis dzidzia rozpycha sie tak bardzo, ze w niektorych momentach jest to mega bolesne, jakby wody nic nie amortyzowały :/ Miałyscie lub macie tak moze ?

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ona mi kazala przez dwie godzi y liczyc codziennie.. inaczej to nie ma sensu...

• zakocona Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nic nie liczę. Mi położna powiedziała, że jak dziecko jest aktywne w miarę o tych samych porach oraz piciu i jedzeniu, to mam olać i nawet o tym nie myśleć, bo tylko się będę stresować :)

ZakręconaOna, Bąbelek, BATTINKA lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeeej laski ! Dzieki za kciuki bardzo pomogly i dojechalismy szczesliwie :)
    Auto w polowie rozpakowane bo tyle tego ze trzeba na dwa razy :D Kolacja zejdzona pije herbatke i odpoczywam ! :) Witaaaajcie <3

Nadrobilam was bo przy niedzieli to latwo :D
    U nas nawet w miare z pogoda nie jest zle , moze dlatego ze juz pozno , zobaczymy rano , takze oby wam dzisiejsza nocka tez minela dobrze !

Zazdroszcze klimatyzatorkow i basenow ! Ale tez wspolczuje tych przezyc w tesciami, a u Ciebie Paula to juz wgl , tak sie smutno to czyta jak taki czlowiek moze mowic takie rzeczy ... ;/

Co do kropelek z cycuszkow u mnie tez cisza , ale za to w majciochach sucho ! No w koncu nie sikam hehe :D

Uciekam spać bo oczka same lecą :) Milej nocki doobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:51

soraya, annggela, aanaa, Lexie, jaroszka, BATTINKA, Nynusia, FreshMm, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka ja bym liczyla tez tak okolo 1h .
    Jak ostatnio bylam u ginekologa to tez sie go zapytalam czy te ruchy mam liczyc, a on spojrzal na mnie dziwnie i powiedzial ,ze jesli przez caly dzien maly sie nie ruszy to dopiero wtedy mam jechac do szpitala .

Szczesliwa_mamusia super , ze juz jestes w domu i podroz minela bezproblemowo :)

Co do tesciow to wspolczuje . Ja kiedys mieszkalam z tesciami i wiem jak to jest . Zdecydowanie to bardzo niezdrowe dla zwiazku i rodziny .

szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja tez to oleje... po prostu ona na mnie to mega wymuszala i presje wywarla :/ i sie zdenerwowalam bo ja wiem ze nie dam rady znalezc czasu..
    Dzieki dziewcyny,

bylam dzisiaj na grzybach.. jutro wam pokaze zbiory.. same prawdziwki, ale sie zmachalam.. mialam jednego kleszcza, ale wyrwany juz dawno dawno i git.

Piore ubranka wlasnie dla maluszka.. jaka to przyjemnosc :) a jutro torbe do szpitala pakuje.

Spijcie dobrze dziewczyny dobranoc..

• agania Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc mamusie i dzidziusie :) <3

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obczajcie moje ciśnienie i tętno...umieram?:D
    e257c90cd1b8214em.jpg

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka ja zawsze mam takie niskie, ale ten puls chyba trochę za wysoki :)

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam zazwyczaj niskie ale nigdy poniżej 50 to dolne nie schodziło a teraz już się przestraszyłam :/

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
‹‹ 1664 1665 1666 1667 1668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ