Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbiorowy wpierd*l ??? Mojej już się należy za ostatnie słowa!!! Mój broni mamuske ale ja mam w dupie co ona myśli,robi czy mówi....dla mnie nie istnieje jako babcia. Z głupoty życzyła synowi śmierci dzidzi kolejny raz...żenujące...a potem przyszła i słodko prosiła żeby R jej podłączył bojler...
Aannaa ja wczoraj gości miałam i dzisiaj to musiałam ogarnąć mimo upałów ale w nocy zimno więc byle do wieczora
Soraya niech ustawia a jak się nie podoba to woooon
Anastazja :*:*:* -
PauLLa wrote:Zbiorowy wpierd*l ??? Mojej już się należy za ostatnie słowa!!! Mój broni mamuske ale ja mam w dupie co ona myśli,robi czy mówi....dla mnie nie istnieje jako babcia. Z głupoty życzyła synowi śmierci dzidzi kolejny raz...żenujące...a potem przyszła i słodko prosiła żeby R jej podłączył bojler...
Aannaa ja wczoraj gości miałam i dzisiaj to musiałam ogarnąć mimo upałów ale w nocy zimno więc byle do wieczora
Soraya niech ustawia a jak się nie podoba to woooon
Anastazja :*:*:* -
jaroszka wrote:Agania dzieki za info o pępku i rozciagsniu skory
Lili ja tez nie mam siary i biust nie urósł specjalnie, tylko pół rozmiaru.
Dziewczyny dzisiaj juz chłodniej co? Wieczorem jak siedziałam w ogrodzie to był przyjemny, chlodny wiaterek ....
U nas zdecydowanie przyjemniejDa się zasnąć.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jutro mam morfologię i mocz. Lipa, bo na bank będę latać siku kilka razy w nocy, ale może uda się chociaż te 4h pozbierać.
Co do teściowych, to my na szczęście tylko pół roku z moimi rodzicami mieszkaliśmy. Męża nawet nie zaproponowali. Pf...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyCzesc mam problem, polozna kazala mi liczyc ruchy plodu.. dala taka kartke i wogole bardzo naciskala.. minely trzydni a ja ani rzu ni liczylam.. ja nie mam kiedy
ratujcie... tylko sie kurde stesuje teraz eh grrr
wyobrazcie sobie mam przez 2 godziny leec bez ruchu i liczyc ruchy i tak codziennie, to jest dla mnie niemozliwe.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja słyszałam że liczymy codziennie w danej godzinie gdzie dzidzia jest aktywna jak naliczzymy 10 to jest ok i nie trzeba więcej. Oby nie było mniej niż 10 w ciągu tej godziny.
A ja bym poświęciła godzinkę na Twoim miejscu cco.pare dni i uzupełnila tak tabelkę wiadomo ze ciężko jest wygospodarować 2h w ciągu dnia na leżenie i liczenieBąbelek lubi tę wiadomość
-
Kochane mamusie moze Wy mi pomozecie otóż dzis rano obudzilam sie z bolem brzucha jak na @ do tego pozniej doszly bolesne skurcze brzucha takie, ze ciezko mi zlapac oddech no i dzis dzidzia rozpycha sie tak bardzo, ze w niektorych momentach jest to mega bolesne, jakby wody nic nie amortyzowały
Miałyscie lub macie tak moze ?
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nic nie liczę. Mi położna powiedziała, że jak dziecko jest aktywne w miarę o tych samych porach oraz piciu i jedzeniu, to mam olać i nawet o tym nie myśleć, bo tylko się będę stresować
ZakręconaOna, Bąbelek, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Heeeeej laski ! Dzieki za kciuki bardzo pomogly i dojechalismy szczesliwie
Auto w polowie rozpakowane bo tyle tego ze trzeba na dwa razyKolacja zejdzona pije herbatke i odpoczywam !
Witaaaajcie
Nadrobilam was bo przy niedzieli to latwo
U nas nawet w miare z pogoda nie jest zle , moze dlatego ze juz pozno , zobaczymy rano , takze oby wam dzisiejsza nocka tez minela dobrze !
Zazdroszcze klimatyzatorkow i basenow ! Ale tez wspolczuje tych przezyc w tesciami, a u Ciebie Paula to juz wgl , tak sie smutno to czyta jak taki czlowiek moze mowic takie rzeczy ... ;/
Co do kropelek z cycuszkow u mnie tez cisza , ale za to w majciochach sucho ! No w koncu nie sikam hehe
Uciekam spać bo oczka same lecąMilej nocki doobranoc :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:51
soraya, annggela, aanaa, Lexie, jaroszka, BATTINKA, Nynusia, FreshMm, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nenka ja bym liczyla tez tak okolo 1h .
Jak ostatnio bylam u ginekologa to tez sie go zapytalam czy te ruchy mam liczyc, a on spojrzal na mnie dziwnie i powiedzial ,ze jesli przez caly dzien maly sie nie ruszy to dopiero wtedy mam jechac do szpitala .
Szczesliwa_mamusia super , ze juz jestes w domu i podroz minela bezproblemowo
Co do tesciow to wspolczuje . Ja kiedys mieszkalam z tesciami i wiem jak to jest . Zdecydowanie to bardzo niezdrowe dla zwiazku i rodziny .
szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyNo to ja tez to oleje... po prostu ona na mnie to mega wymuszala i presje wywarla
i sie zdenerwowalam bo ja wiem ze nie dam rady znalezc czasu..
Dzieki dziewcyny,
bylam dzisiaj na grzybach.. jutro wam pokaze zbiory.. same prawdziwki, ale sie zmachalam.. mialam jednego kleszcza, ale wyrwany juz dawno dawno i git.
Piore ubranka wlasnie dla maluszka.. jaka to przyjemnosca jutro torbe do szpitala pakuje.
Spijcie dobrze dziewczyny dobranoc..