Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka hahahaha przepraszam ale aż rozbawilas mnie tym" umieram" ? Hahaha: D
No masz okropnie niskie to cisnienie: o a puls za wysoki: o
Szczęśliwa super , ze juz szczęśliwie do domciu zajechaliscie :*
Zakocona Ja to samo co Ty uważam co do ruchów:) nie licze , nie stresuje się , szczególnie gdy mały jest aktywny w dzień cały to po co liczyć ?!
Dobranoc tym co poszły:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Nadrobiłam Was gadułki
Co do cycków to mi nic nie leci. Próbowałam ponaciskać ale nic nie dało a do tego mnie sutki rozbolały wiec juz nie kombinuje.. Natura zrobi swoje
Arielka no niskie masz ciśnienie. Pijesz kawkę chociaż? Moja mama też ma takie mimo tego ze z 4 kawy dziennie pijeja ostatnio miałam 85/62.
Ruchów nie liczę nawet bo wiercipięta daje znać cały dzień. Od godziny już nie śpiDziś w sumie mało spalam mimo tego ze był chłodek przy otwartych oknach ale przejeżdżające auta mi przeszkadzały..
Dziś jedziemy do Dąbrowy Tarnowskiej auto zobaczyć i być może kupić także trzymajcie kciuki bo czeka mnie prawie 3 godzinna jazda autem w jedną stronę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 05:44
Nynusia lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Nie śpię od 1,5h
jeszcze przyjemnie chłodno i tak chciala się wyspać, a tu dupa
Mam to samo.... nie śpię od 4... A taki chlodek przyjemny.
Chyba mam stresa przed tymi lekarzami dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 06:01
-
O widze , ze nie tylko i My na nogach tak wcześnie. ..
Mojego D obudził sen jakiś zrabany , Ja latam siku i jakiś czuły sen mega dziś miałam wiec za dużo nie dal mi nic jeśli chodzi o wypoczynek .
Właśnie pijemy herbatke ale pewnie zaraz polozymy się i sprobujemy zasnąć
Arielka Ja przed momentem miałam dosłownie 30 sec skurcz z bólem mega delikatnym jak na okres ale wydaje mi się , ze znów mały się tak gdzieś obracał cos bo wypierala mi lewa strona brzucha kawałek i nagle znikło i przeszło .
Ah ta dziecina mnie wykonczy : D
U mnie ogólnie w nocy chłodniej ale nie zimno wiec okna otwarte , Ja bez kołdry spie .. No tylko między nogami jedynie bo inaczej nie nada haha -
magdallenee wrote:Kochane mamusie moze Wy mi pomozecie otóż dzis rano obudzilam sie z bolem brzucha jak na @ do tego pozniej doszly bolesne skurcze brzucha takie, ze ciezko mi zlapac oddech no i dzis dzidzia rozpycha sie tak bardzo, ze w niektorych momentach jest to mega bolesne, jakby wody nic nie amortyzowały
Miałyscie lub macie tak moze ?
Sprawdź czy nie powinnaś mieć teraz okresu. Czasami takie bóle, które opisałas
występują w ciąży, w czasie kiedy normalnie mialabys miesiscxke.
Ja tak miałam kilka razy już. -
Czesc !
Ja dzisiaj znowu pospalam , mimo ,ze budzilam sie pewnie z osiem razy .
Wcoraj w nocy mialam straszny bol brzucha ,ktory umiejscowil sie p prawej stronie na dole i przechodzil na plecy . Wzielam dwie nospy i plozylam sie na lewym boku . Troche sie przestraszylam , a moj D to juz w panice zagladal do mnie co kika minut i pytal czy jedziemy do szpitala . Te bole nachodzily co minute , albo i czesciej . Mam nadzieje , ze to tylko jednorazowe , bo dzisiaj jedziemy do tesciow 150km i j za kolkiem .
Arielka , a ty to cisnienie to codziennie masz takie niskie ?
Wiadomo lepiej niskie, niz wysokie , ale jak funkcjonowac .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5ce60dfa3f6.jpg
Arielka, annggela, Lexie, PauLLa, lojkalojka, binka76, zetaaa, agania, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Muffinka1019, Blondik, onka, Magnosia, soraya, agaton, Lucy7, lili_madlen, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc30ebe41592.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09a2a43a2a63.jpgArielka, annggela, ZakręconaOna, Lexie, polkosia, lojkalojka, zakocona, agania, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Muffinka1019, onka, Magnosia, soraya, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
no własnie mam takie niskie prawie od początku ciąży dlatego codziennie rano piję kawkę no ale i tak jak widać mało to daje może dlatego, że to bardzo lekka kawka
Nenka ale piękne grzybki! Uwielbiam grzyby ale u mnie na bazarze jak na razie kurki po 40 zeta za kilogram! rozbój w biały dzień! no ale co się dziwić jak taka susza:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 09:48
-
nick nieaktualny
-
Nenka ciuszki na dziś?
ja dopiero wrzuciłam do pralki
Witamy również
R miał ok 9tej tel żeby przyjechał do pracy,bo szef za późno zauważył,że nie dzwonił do niego i do 16 będzie:) niby wieczirek razem a jednak tak pusto...tydzień urlopu miał i zdążyłam przyzwyczaić się że ciągle jest obok...
U nas dziś wiaterek i chłodek więc relax totalny