Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa od dziś piorę
i będę prasować, układać. Mam już 2 pralki, ale to nie koniec.
PS W Lidlu od 17 będą niemowlęce ciuszki i pampersy(68szt 29,99zł), kosmetyki ...
Tu gazetka :http://gazetka.lidl.pl/e904edb3-52fa-480a-9dfd-253978d2759d/#/1
Dziś byłam kupowałam dla starszej i zauważyłam
Blondik, onka, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynenka2 wrote:U mnie tez lepiej z cisnieniem.. na poczatku mialam niziutenkie, a teraz jest normalne.
Rekord to 80/40 -
Sorry polkosia, niechcący na tel polubiłam post o ciśnieniu
Udało mi się w końcu koło 6 usnąć i wstałam o 10. Uff trochę się przespalam.
Ja nigdy z ciśnieniem nie mam problemów. Zawsze jakoś ok 120/70. Raz w ciąży miałam jakieś niższe (już nie pamiętam ile), alw tak to perfect jest. Co innego tętno
Nenka, ale grzybów! Czad!
Ja jutro idę na badanie moczu. W śr ur L i wizyta u gina. Ja się boję, że kolejną wagę syna poznam dopiero w 37tyg, bo tak coś pamiętam, że tak gin powiedziałw śr zaczynamy 33 tydz
a dziś 80% ciąży ♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:27
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Kurczę, mam wrażenie ze mała sie przekręciła
była juz glowka w dol a przed chwilą w lewym boku wystawał mi okragly kształt... Może to chwilowe i zaraz wróci na swoje miejsce?
Miłego dzionka kochane, ano i trzymajmy kciuki bo Misiowej sie w nocy skurcze pojawiły. Oby nic groźnego -
Witam sie i ja!
Noc przespana, bez większych problemówwczoraj za to miałam klucia w pochwie wieczorem i sie przestraszyłam, ale na szczęście minęło. Dodatkowo na wieczór po spacerze zaczęła strasznie mnie bolec noga, taki klujacy bol od posladka do łydki. Wiec chodziłam wloczac ta noge. Dzis sie boje wstac...
Nenka ja jestem taki grzybiarz, ze jak widzę Twoje zbiory to chetnie pojechałabym z Toba na te prawdziwki!
Pranie zaczynam robić od jutra o ile pogoda pozwoli, bo chlodno i deszcz wisi w powietrzu. I taki ma być caly tydzieńnenka2 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Arielka - u mnie im niższe ciśnienie, tym wyższe tętno. Gdzieś czytałam, że taka może być zależność. Też mam niskie przy takich temperaturach, ale zazwyczaj 110/70.
Ale grzyby, zrobiłyście smaka! Ubranka zamierzam prać i prasować jak przyjdzie szafa, z reszta w te upały średnio mi się chcę.
Podczytywałam Was w weekend, ale byliśmy u teściów więc nie miałam jak pisać. Któraś pytała o butelki, ja mam z Aventu, bo tylko stamtąd znalazłam szklane. Laktator też od nich kupię.
We wrześniu też chcę mieć wszystko i będziemy tylko czekać
-
Dzien dobry ! U mnie norma chlodno , wiaterek
Lojka jak sie czujesz ?? Przeszlo chociaz troszeczke ??
Nenka wow ! Uwielbiam chodzic na grzybyAle bedziesz miala pysznosci
A ubranka super , ja jeszzcze nie piore moze zaczne we wrzesniu , albo pod koniec sierpnia
nenka2 lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Kurczę, mam wrażenie ze mała sie przekręciła
była juz glowka w dol a przed chwilą w lewym boku wystawał mi okragly kształt... Może to chwilowe i zaraz wróci na swoje miejsce?
Miłego dzionka kochane, ano i trzymajmy kciuki bo Misiowej sie w nocy skurcze pojawiły. Oby nic groźnego
A może dupkę wypięła i dlatego tak? Ja też miałam wczoraj takie widoki, raz po lewej i raz po prawej coś okrągłego i stwierdziłam, że to dupkę wypina... -
O, to ja dzis nastawiam ostatnie pranie dla maluszki - nowe prześcieradła i pieluchy. Co do prasowania, widzę ze jestem tu chyba jedyną, która nie zamierza tego robic?
Edit: No dupke zawsze wypinala po prawej stronie, moze rzeczywiście tylko tyłkiem przejechala z boku na bok a glowka nisko? Poczekam na kopniaki i będę wiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:46
-
polkosia wrote:Ja mam wizytę jutro, a dziś czekam na wyniki. Myślicie, że jak za mało wypiłam to będą jakieś zafałszowane?
Wątpię, ja niekiedy w ogóle nie piłam przed pobraniem.
Ah, i byłam przymierzyć te koszule na targu, rozmiar S jest idealny, w M-kach tonęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:46
polkosia lubi tę wiadomość
-
Aanna nie martw się ja często mam wypchany lewy lub prawy bok ale wydaje mi się ze to nóżka ląduje albo rączka a potem czuje czkawkę nisko prawie w kroczu heh
Tak dziewczyny trzymamy kciuki za Misiowa!
Polkosia wydaje mi się, że raczej nie powinny być zafałszowane mnie nikt nigdy nie mówił, że trzeba przed badaniem dużo pić może to zależy od labpolkosia lubi tę wiadomość