Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale pospałam dzisiaj
za to wczorajsza noc była porażką, pokłóciłam się z B. tzn, powiedziałam mu co mi na sercu leży, ale pół nocy przeryczałam, na szczęście rano mnie przeprosił i wszystko jest już mam nadzieję ok. Nie lubię się na niego gniewać, nie lubię takich sytuacji... ale czasem są potrzebne.
Kurier wczoraj przywiózł mi pralkę, jest pięknaczarna, ciuchuteńka
już 3 prania poszły, dziś wstawię czwarte, a jak wyschnie to zabieram się za ciuszki
Moi rodzice w sobotę wrócili z PL i przywieźli mi karton ciuszków od siostry B. Niektóre są tak piękneniektórych nie założę, ale większość jest super
Mama też mi coś przywiozła tylko jeszcze musi się rozpakowaćAle na razie szlaban na ciuszki bo jeszcze ma mi przyjaciółka coś przysłać
Nie nadrobię Was kochane bo niestety nie mam dziś czasu, za ok godzinę będę miała dziesięciolatkę pod opieką. Trochę się boję, że będzie się młoda u mnie nudzić bo ja nawet nie mam tv (nie chcemy mieć na razie). Najwyżej wezmę ją na plac zabaw albo pójdę z nią do mojej mamyszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
aanaa wrote:O, to ja dzis nastawiam ostatnie pranie dla maluszki - nowe prześcieradła i pieluchy. Co do prasowania, widzę ze jestem tu chyba jedyną, która nie zamierza tego robic?
Edit: No dupke zawsze wypinala po prawej stronie, moze rzeczywiście tylko tyłkiem przejechala z boku na bok a glowka nisko? Poczekam na kopniaki i będę wiedzieć
Ja też nie zamierzam prasowaćaanaa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
agania wrote:Pierwsze słyszę o czymś takim w ogóle...
No niby warto napić się wody, a u mnie była bardzo gęsta krew = lekkie odwodnienie. Ale w nocy wypiłam z pół litra wody to nie wiem o co chodzi...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A w ogóle to zaczęłam strasznie puchnąć, stopy w balerinkach to wyglądają ak dwie parówy
Kupiłam herbatkę z pokrzywy i sobie piję, bardzo dobra jest ta herbata. Stwierdziłam, że muszę kupić jak po spacerze w Glasgow nie mogłam przymierzyć buta w sklepie... masakra jakaś, i w ogóle naczynka mi popękały na stopach i na piersiach. No ale już tylko 2,5 miesiąca zostało
Ruchów nie liczę bo mała rusza się dużo, jak coś się zadzieje to zauważę od razu.
Ciuszków też nie będę raczej prasować.
-
nick nieaktualnyaanaa wrote:O, to ja dzis nastawiam ostatnie pranie dla maluszki - nowe prześcieradła i pieluchy. Co do prasowania, widzę ze jestem tu chyba jedyną, która nie zamierza tego robic?
Edit: No dupke zawsze wypinala po prawej stronie, moze rzeczywiście tylko tyłkiem przejechala z boku na bok a glowka nisko? Poczekam na kopniaki i będę wiedzieć
Ja tez nie prasuje.. nie mam zamiaru, ja prasuje tylko koszule i to co trzeba. Piore ubrnaka tylko w 40° tak dla odświerzenia..no i w normalnym proszku tzn kapsulki uzywam.
aanaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Noworodek nie chodzi na spotkania, nie popadajmy w skrajności
Jak się dobrze strzepie po praniu to nieraz wysycha tak, że nie trzeba prasować. Ja praktycznie żadnych ubrań nie prasuję, jedynie koszule mężowi i to sporadycznie, a wcale nie chodzę w wygniecionych rzeczach.
nenka2, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczesliwa czuje sie znacznie lepiej , dzieki , ze pytasz
Boje sie tylko tej jazdy , ale wezme nospena droge i chyba bedzie ok .
Ja jedna pralke ciuchszkow juz upralam i teraz czekam na paczke z polski z resta rzeczy . Ale to dopiero pod koniec sierpnia . Prasowac pewnie bede , ale to pewnie tylko na poczatku .
nenka super okazy zebralasJak ja bym zjadla makaron z sosem kurkowo-smietanowym
Wiedzma teraz to pewnie bedziesz szalec z praniemZnam to uczucie - radosc z nowego sprzetu AGD
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja uwielbiałam kiedyś prasować, a teraz nie znoszę, i wieszanie ciuchów tak aby nie trzebabyło używać żelazka opanowałam do perfekcji i teraz prasuję tylko to co muszę
śmiać mi się chce z ludzi co to nawet skarpetki prasują
polkosia, aanaa, nenka2 lubią tę wiadomość
-
Nenka ale smaka narobilas mi grzybami , Ja tak uwielbiam !
Ide z Mama pogadac trochę na skype i zrobić sobie i D jakieś sniadanko bo dopiero co nam się przebudziło , chociaż Ja swojego spania bym nie nazwała spaniem hehe
Chyba organizm na prawdę się przygotowuje do roli juz czatowania nocnego haha !
I wgle moje sny rozpieprzaja mi dziś głowe , porażka !
Wiedźma Ja to samo , kiedyś kochalam ptrasowac teraz średnio to robię bo kuzwa nie chce mi się za mocno haha ale Oskarowi poprasuje na pewno:) ale ile czasu , kiedy juz sił nie będę miała to się okaże heheWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 11:29
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ja kiedyś tez majtki prasowalam , ze skarpetkami nie szalalam.
Laski mam wiadomość od Miki ...
Była na USG właśnie wróciła i musi jechać do szpitala szybko ...
Mała wazy 1150 ale jest problem bo Mika ma za malo wód i to parcie na pęcherz co miała aż takie mlkcne w nocy ze szła siku i za sekundę znów jej się chciało to nie dziecko a najprawdopodobniej wody jej uciekają , ma dac znać za jakiś czas