Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika trzymaj się kochana !
Zakrecona dawaj znać jak tylko coś bedziesz wiedzieć
Moja mama tak zfisiowała na temat małej, że zadeklarowała się ze wszystko wypierze i poprasuje także ja mam luzzz... a jej współczujęagania, polkosia, aanaa lubią tę wiadomość
-
Lojka wez tabletke i jedz spokojnie rob sobie postoje jak cos bedzie nie tak !
Jaroszka jak Twoje wizyty ? O ktorej je masz ?
Zakrecona to dawaj nam znac co powiedzieli , oby nie czekala dlugo na jakies badania i szybko niech sie nia zajma !
Na pewno bedzie dobrze nasze dzieciaczki juz duze i dadza rade na pewno nawet jakby wczesniej mialy przyjsc na swiat ! -
Zakręcona - w kwietniu pisałam o tym, że w rodzinie męża urodziło się dziecko równo 3 miesiące przed terminem. Chłopczyk ważył niecałe 1kg, dzisiaj jest już w domu, jest zdrowy, ładnie rośnie i waży już 3 kg
Edit: to był chyba 26tcWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 12:31
Nynusia lubi tę wiadomość
-
28 tydzień to już dziecko przeżywa, trzeba dobry szpital tylko ogarnąć
Moja koleżanka urodziła w 24 tc w listopadzie ubiegłego roku i co prawda córa leżała w inkubatorze do kwietnia, ale teraz ma się dobrze i rośnie jak na drożdżach. Nie ma większych problemów ze zdrowiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 12:36
Magnosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ale właśnie w UK ratują takie poniżej 23 tygodnia, ale powiedzmy sobie szczerze, że to jest skrajne wcześniactwo i bardzo mało takich dzieci przeżywa, a jak już to większość z nich jest bardzo niepełnosprawna, niestety. Ale w 28 tc to już szanse są dość duże. Trzymamy kciuki z Mikę, i za Misiową, dadzą radę dziewczyny!Robimy drugiego Dziedzica
-
Bo Holandia to najwyraźniej kraj, który stawia na uśmiercenie głęboko niepełnosprawnych, chorych... stąd też eutanazja i stąd pewnie nie ryzykują utrzymania przy życiu skrajnych wcześniaków. Jeden lekarz na konferencji w hospicjum domowym w Poznaniu mówił, że w tym kraju nie ma ani jednego hospicjum.
Zastanawiam się, czy to nie ma związku z tym, że nie chcą wydawać pieniędzy na renty itp. społeczne fundusze.
-
FreshMm wrote:Bo Holandia to najwyraźniej kraj, który stawia na uśmiercenie głęboko niepełnosprawnych, chorych... stąd też eutanazja i stąd pewnie nie ryzykują utrzymania przy życiu skrajnych wcześniaków. Jeden lekarz na konferencji w hospicjum domowym w Poznaniu mówił, że w tym kraju nie ma ani jednego hospicjum.
Zastanawiam się, czy to nie ma związku z tym, że nie chcą wydawać pieniędzy na renty itp. społeczne fundusze.Robimy drugiego Dziedzica
-
Laseczki! Jak wyglądają u Was wizyty u ginow po 30tc? Chodzi mi, czy lekarz już do końca ciąży będzie "grzebal" w środku, czy tylko usg robi? I czy wizyty też odbywają się średnio co 4 tygodnie, czy kazał Wam pojawić się wcześniej? Wiem, że mój pod koniec ciąży każe przychodzić co dwa tygodnie, tylko zastanawiam się od którego momentu
pozdrawiam i życzę Wam choć odrobinę ochlody w ten upalny dzień. Ja nie wychodzę z basenu:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
jaroszka , no pewnie że pamietam ! No to koniecznie daj znac co tam Ci powie
A ze nie ma cesarki to dobrze ? Czy Twoje zdrowko raczej wskazywalo na cesarke ?
jacusianka dziekuje :* Bylo ciezko bo D jechal sam caly czas ale dal rade , dobrze ze ma dzis druga zmiane
Ja tez pisalam ost o kolezance co urodzila w 28 tyg , nie ma co myslec negatywnie dzieciaczki sa duze i silne i na pewno dadza rade , zreszta jeszcze sobie na pewno troche posiedza w brzuszkach czekamy na wiesci i trzymamy najmocniej kciuki !polkosia, jaroszka, Magnosia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Jacusianka jejku: o malenstwo
Majaaa Ja z moja lekarka będę dopiero ustalać od kiedy co i jak , wiem ze pod koniec jakis czas będą wizyty co 2 tyg sprawdzające szyjkę itp. . . wiec raczej grzebanko lub USG dopochwowe będzie robić , sama nie wiem , muszę z nią pogadac