WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Moi teściowie byli u nas tylko 3x przez 3 lata. Nie zapraszam ich jakoś specjalnie, ale pewnie po porodzie to się zmieni...

Eee może nie :P jak Klementysia narobi w pieluchę solidną kupę i poprosisz ją o przebranie Małej to może się przestraszyć i zaprzestanie wizytować :P wyższe sfery :D

aanaa, polkosia lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No aanaa mówią że w kupie raźniej;) hehe.

Soraya ten...tego niewiem co powiedzieć ja bym nie wytrzymała w jednym mieszkaniu z teściami:O ze swoją 3mce mieszkałam i byl to najgorszy okres w moim życiu...w naszym życiu! Akurat córa miała roczek a moja teściowa po prostu alfa i omega! Wtedy jej pokazałam gdzie jej miejsce! To moje dziecko i moje rządy!
    Kurde nie wyobrażam sobie siebie i Jej na jednej kuchni i w ogóle!
    Soraya bardzo Ci współczuję musisz być niezwykle cierpliwa i trzymać nerwy na wodzy! :O szok.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Moi teściowie byli u nas tylko 3x przez 3 lata. Nie zapraszam ich jakoś specjalnie, ale pewnie po porodzie to się zmieni...

Polkosia może i sie zmieni...ale myślę ze tragedii nie będzie.
    Bo inaczej jak ja spotykam swoją teściową co chwila (i praktycznie codzien) przed domem lub na schodach bądź jak Soraya mija sie ze swoją codziennie i to w chałupie! A inaczej jak od czasu do czasu wpadnie z wizytą babcia do wnuka.

polkosia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja dziękujemy i przesyłamy moc buziakow dla Ciebie. A także powodzenia życzymy :*

BATTINKA, Anastazjaaa, aanaa, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Cześć dziewczyny!
    Moja przyjaciółka urodziła dzis w nocy o 1.56 synka,waży 4,270 i mierzy 60 cm! :)
    Wzieli Ja na porodówke o 22 bo dostała skurczy ale szyjka nadal była zamknięta.. Kazali rodzic naturalnie ale tętno dziecka coraz częściej zanikało,więc w końcu zdecydowali się na cc. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło! :) :)

Ale olbrzym! Co za lekarze karzą rodzic kobieta naturalnie takie dzieci....to jest chore

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez po porodzie zamieszkam z teściowa ale to z racji tego że się budujemy i wyjścia nie ma. Na razie moje relacje z nią są ok zobaczymy co potem...
    W razie czego dołączam się do Was jako czwarta hah :D

aanaa lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja się dziwię ze tyje tak dużo a wpieprzam tosty z serem i z dużą ilością majonezu :D

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania dzieki za info o pępku i rozciagsniu skory :)

Lili ja tez nie mam siary i biust nie urósł specjalnie, tylko pół rozmiaru.

Dziewczyny dzisiaj juz chłodniej co? Wieczorem jak siedziałam w ogrodzie to był przyjemny, chlodny wiaterek ....

relgh371crdcdbv2.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, tez mam wrażenie, ze jest ciut chłodniej:) maz w koncu zorganizował mi klime... No tak to moge zyc!:) wpadajcie do mnie sie chlodzic:)

Nynusia lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka u mnie tylko troszkę. Dałam rade nawet na spacer iść ale w mieszkaniu nadal duchota

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz klimatyzator?
    Ja dziś znowu gości miałam, ale większość czasu w basenie w kółeczku spędziłam, mały był zachwycony, skakał jak szalony :)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam ortopede zobaczymy co mi lekarz powie na temat mojej skoliozy z ratacja kręgów i przesunietej lekko macicy w prawo...a potem jeszcze dermatolog, bo mam nieciekawe znamie....
    Jakoś sie stresuje tymi wizytami :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 21:02

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam parę takich wystających pieprzy m.in. jeden przy wardze sromowej musze tez się nimi w końcu zainteresowac

l22nhdgeccid541p.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest ciezko ale moj maz ustawia ja do pionu jak tylko probuje sie wtracic.

BATTINKA, agaton lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez chlodniej odrobine, na tyle ze ogarnelam trochę mieszkanie, bo w te upały udawalam ze kurzu nie widzę :D

jaroszka, polkosia, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz wietrzę całe mieszkanie, bo na dworze się zrobiło chłodniej to może u mnie temperatura w mieszkaniu spadnie z tych 30 na coś mniej...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak Wam zazdroszczę u mnie nic lepiej

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ? Rozlozylismy spacerowke i wszystko z wózka i jesteśmy tak zadowoleni ze szok ! :D no zakup udany na 100%

soraya, annggela, agania, polkosia, Nynusia, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, agaton, Lexie, Bąbelek, paula1, lili_madlen lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje przezyc z tesciowa przechodzilam rozne akcje w ostatnim zwiazku :/ yhhhhh
    Moj biust tez nie urosl tylko sie wypelnil mimo iz 15 kg przybralam, jedna z was opisala jak prawidlowo scisnac piers aby siara poleciala i dziala, pare kropelek ale jest ;)

nenka2 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja próbowałam ściskać pierś, ale u mnie nic nie leci, no chyba, że źle to robię :/

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 1663 1664 1665 1666 1667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ