Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Moi teściowie byli u nas tylko 3x przez 3 lata. Nie zapraszam ich jakoś specjalnie, ale pewnie po porodzie to się zmieni...
Eee może niejak Klementysia narobi w pieluchę solidną kupę i poprosisz ją o przebranie Małej to może się przestraszyć i zaprzestanie wizytować
wyższe sfery
aanaa, polkosia lubią tę wiadomość
-
No aanaa mówią że w kupie raźniej;) hehe.
Soraya ten...tego niewiem co powiedzieć ja bym nie wytrzymała w jednym mieszkaniu z teściami:O ze swoją 3mce mieszkałam i byl to najgorszy okres w moim życiu...w naszym życiu! Akurat córa miała roczek a moja teściowa po prostu alfa i omega! Wtedy jej pokazałam gdzie jej miejsce! To moje dziecko i moje rządy!
Kurde nie wyobrażam sobie siebie i Jej na jednej kuchni i w ogóle!
Soraya bardzo Ci współczuję musisz być niezwykle cierpliwa i trzymać nerwy na wodzy!szok.
-
polkosia wrote:Moi teściowie byli u nas tylko 3x przez 3 lata. Nie zapraszam ich jakoś specjalnie, ale pewnie po porodzie to się zmieni...
Polkosia może i sie zmieni...ale myślę ze tragedii nie będzie.
Bo inaczej jak ja spotykam swoją teściową co chwila (i praktycznie codzien) przed domem lub na schodach bądź jak Soraya mija sie ze swoją codziennie i to w chałupie! A inaczej jak od czasu do czasu wpadnie z wizytą babcia do wnuka.polkosia lubi tę wiadomość
-
Lexie wrote:Cześć dziewczyny!
Moja przyjaciółka urodziła dzis w nocy o 1.56 synka,waży 4,270 i mierzy 60 cm!
Wzieli Ja na porodówke o 22 bo dostała skurczy ale szyjka nadal była zamknięta.. Kazali rodzic naturalnie ale tętno dziecka coraz częściej zanikało,więc w końcu zdecydowali się na cc. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło!
Ale olbrzym! Co za lekarze karzą rodzic kobieta naturalnie takie dzieci....to jest chore -
Jutro mam ortopede zobaczymy co mi lekarz powie na temat mojej skoliozy z ratacja kręgów i przesunietej lekko macicy w prawo...a potem jeszcze dermatolog, bo mam nieciekawe znamie....
Jakoś sie stresuje tymi wizytamiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 21:02
-
Wiecie co ? Rozlozylismy spacerowke i wszystko z wózka i jesteśmy tak zadowoleni ze szok !
no zakup udany na 100%
soraya, annggela, agania, polkosia, Nynusia, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, agaton, Lexie, Bąbelek, paula1, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Wspolczuje przezyc z tesciowa przechodzilam rozne akcje w ostatnim zwiazku
yhhhhh
Moj biust tez nie urosl tylko sie wypelnil mimo iz 15 kg przybralam, jedna z was opisala jak prawidlowo scisnac piers aby siara poleciala i dziala, pare kropelek ale jestnenka2 lubi tę wiadomość