Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wcześniej e dni plamilam dwa dni przerwy i dziś znowu zobaczyłam właśnie niedawno. Byłam na IP leżałam jeden dzień. Nic nowego Mi nie powiedzieli co już wiem leżeć duphaston 3×1 I nospe 4×2. Dziś wzięłam się za sprzątanie być może dlatego to wszystko bo ogólnie to leze nic nie robie. Staram się myślec pozytywnie! Musi być dobrze.
Kaśku lubi tę wiadomość
-
A leżałam w szpitalu w środę tydz temu powiedzieli ,ze pusty Pęcherzyk ciążowy a w sobotę poszłam do swojego gina dziecko 2,5mm i serduszko biło jak szalone także w szpitalu chyba coś przeoczyli
Kaśku lubi tę wiadomość
-
Ja na razie Wawa... ale nie wiem jak długo jeszcze.
Jakoś tak się poskładało wszystko na raz i wygląda na to że się będę przeprowadzać i to daaaleko bo aż za bałtyk.
Tylko teraz muszę podjąć bardzo dużo, bardzo trudnych decyzji - przede wszystkim czy przed czy po porodzie... aa i w ogóle. Zagmatwane to strasznie. Mój mąż postanowił sam to ogarnąć, kochany jest.Asieńka_86 lubi tę wiadomość
-
Kasia, ja też miałam lekko brązowe plamienia w zeszłym tygodniu. Lekarz przez telefon wypytał, czy nie dźwigałam itp i kazał zwiększyć dawkę dupka do trzech dziennie. I dopiero jakby nie przeszło po kilku dniach miałam się zgłosić. Powiedział, że dupek nie może zaszkodzić, więc może i Ty zwiększ dawkę?
Ja jestem z RadomiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:34
-
nick nieaktualny
-
Też biorę 3x1. A jestem spod Warszawy. Może to lepiej zapisać w tych notatkach na początku? Tylko ja nadal nie umiem siebie wpisać.
Kaśku, dzięki Ja szukałam w kalendarzu, a nie tam w zakładkach.Kaśku lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:Też biorę 3x1. A jestem spod Warszawy. Może to lepiej zapisać w tych notatkach na początku? Tylko ja nadal nie umiem siebie wpisać.
Kaśku, dzięki Ja szukałam w kalendarzu, a nie tam w zakładkach.
He he wiem. Jak mi był potrzebny to też nie mogłam znalźć.
Ale polecam bardziej ten kalkulator: http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
On bierze pod uwagę to że powyżej pewnych poziomów przyrost hcg zwalnia.polkosia lubi tę wiadomość
-
A w ramach ciekawych linków to takie coś znalazłam:
http://www.srokao.pl/2014/04/analiza-pyny-do-higieny-intymnej.html
Okazało się że mój płyn, kórego używałam od wieków chyba, wcale nie jest taki super
Bardzo dobry pretekst żeby kupić sobie nowy Teraz przynajmniej wiedziałam na co zwracać uwagę.
Ten blog jest w ogóle fajny dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Moje szczęście siedzi cichutko, żadnych objawów, nawet mdłości dziś mam mniejsze Gorzej z humorem, czasem jestem nie miła w pracy dla kolegi, i nawet nie mogę mu powiedzieć dlaczego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:08
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
U mnie już 2 koleżanki dowiedziały się od jednej o mojej ciąży, tam ta tak mnie maglowała, że musiałam powiedzieć i zaznaczyłam że to między nami, bo nawet moi rodzice nie wiedzą jeszcze...no i dowiedziałam się, że i koleżanka z grona też spodziewa się dziecka, ale ona chyba aż tak radosna nie jest, bo ma chyba 20lat i chłopaka. Moja dzidzia to oczekiwana i planowana, chociaż miło mi było, że same we dwie złożyły mi gratulacje na osobności ja czekam na wizytę serduszkową w piątek
Bunia86 lubi tę wiadomość