X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • czekajaca000 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh a ja dziś wpierdzieliłam Uwaga! 12 placków ziemniaczanych ze śmietaną i cukrem :))) w końcu post :))) hehe i jeszcze popiłam kawą :)
    Bunia86 a gdzie chodzisz do gina w Kraku i czy polecasz?

Bunia86, Kaśku, Małgorzatka lubią tę wiadomość

bhywh371ilfltdjs.png
    4c3tflw1301snnns.png[/link]
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajaca ja mampakiet lux med więc póki co to byłam tylko tam, jutro mam wizyt więc tak naprawdę dopiero ocenie lekarza.. a Ty gdzie chodzisz?

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • czekajaca000 Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba będę chodzić na Olszańską ale na NFZ natomiast raz dopiero byłam w przychodni osiedlowej mojej na Kurdwanowie ale ta babka jakoś średnio przypadła mi do gustu :)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

bhywh371ilfltdjs.png
    4c3tflw1301snnns.png[/link]
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy wy tez macie takie ssanie w żołądku??

Szok...ciagle chodzę glodna(glodna to malo powiedziane) nie dość ze chce mi się spać to i jeść...

Szczupla jestem nie mam z tym problemu ale to chyba nie za fajnie się tak objadać juz od początku...:)

Kaśku, paula1, Fatim lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka u mnie to zależy od dnia. Czasem jem cały czas. jedno skończę a już za następnym się rozglądam. A czasem są dni że mogłabym nie jeść wcale.

Ostatnio mam problem ze śniadaniami. Jak wstaje mam jadłowstręt i musze się przekonywać do jedzenia... A normalnie byłam fanką śniadań. Myślenie co mam w lodówce na śniadanko było najważniejszym impulsem do wstania z łóżka :-)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi bo jutro kończy mi się abonament premium w belly. Czy któraś ma zwykły? Czym się różni tak w praktyce? Warto wykupić premium?
    Czy lepiej zaoszczędzić i kupic coś dzidziolkowi?

8R8Zp1.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku ja mam tak samo raz mam ssanie raz mnie odrzuca..

a co do abonamentu to też mam jeszcze premium :)

Kaśku lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśku, poczekaj aż się skończy i zobacz ze 2-3 dni sama :) Jak zapłacisz, to wszystko wraca, uzupełnisz sobie co trzeba :) Ja niestety nie wiem, mam premium.

Kaśku lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wiem czy w premium można pisać na forum. Trzeba by było sprawdzić. A ja się już uzależniłam od Waszych wpisów i nie chciałabym z Wami tracić kontaktu.

Kaśku lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Co do tych jajników, mam pytanie. Boli Was czasem jajnik, z którego była owulacja? Ja miałam z lewego i do tej pory czasem mnie zakłuje, nawet tak dosyć mocno. Nie wiem czy to normalne. Prawą stronę czasem też czuję ale lżej.

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • LaSavia Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam premium i zyje;)

Kaśku, ITKA lubią tę wiadomość

3jgxgywlx9dht3mj.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam premium i normalnie wszystko można robić tylko w dzienniku nie widać co oznaczają serduszka- ważne daty ale widać je jak się przejdzie do zakładki kalendarz:D Co do jedzenia to najgorsze jest to, że ja przed ciążą zdrowo się odżywiałam a teraz mam ochotę na czipsy i słodycze z naciskiem na słodycze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 18:17

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja jestem z Radomia, ale mieszkam w warszawie.

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się najadlam. Że ruszać się nie mogę a tu jeszcze o 21 do ginekologa. Mi strasznie smacznie jedzenie pachnie i to wszystko jak otwieram lodówkę to bym wszystko jadła masakra jakaś

Bunia86, Fatim lubią tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska2503 wrote:
    Tak się najadlam. Że ruszać się nie mogę a tu jeszcze o 21 do ginekologa. Mi strasznie smacznie jedzenie pachnie i to wszystko jak otwieram lodówkę to bym wszystko jadła masakra jakaś
    to późno masz gina :)

Nynusia dawaj znać jak na wizycie :)

LaSavia lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym jestem z Katowic a do lekarza zamierzam chodzić na NFZ do poradni K w szpitalu w Mikołowie. Przed ciążą tam chodziłam i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń :-)Szpital też bardzo przyjazny. Leżałam tam po poronieniu i nie mogę narzekać na warunki i opiekę.

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie rozklada chorobsko, jedt mi przerqzluwie zimno, boli glowa, gardlo zaczyna, z nosa cieknie. Zawsze cos. Ude pod prysznic i z ciepka herbatka do lozka.

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam teraz w Siemianowicach Śląskich, chociaż urodziłam się w Wielkopolsce :)

tomania2806 lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Kaśku Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi wrote:
    Cześć dziewczyny :-)
    Co do tych jajników, mam pytanie. Boli Was czasem jajnik, z którego była owulacja? Ja miałam z lewego i do tej pory czasem mnie zakłuje, nawet tak dosyć mocno. Nie wiem czy to normalne. Prawą stronę czasem też czuję ale lżej.
    Mnie czasem boli jeden a czasem drugi. nie widzę związku z którego była owulacja.
    Czasem jak mnie któryś zakuje to uuu od razu zwijam sie w kulkę i nie moge się ruszyć ... ale przechodzi dość szybko. No i jakoś coraz rzadziej mi się zdaża :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 19:04

mała.mi, Małgorzatka lubią tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Ja mieszkam teraz w Siemianowicach Śląskich, chociaż urodziłam się w Wielkopolsce :)
    Ja też pochodzę z wielkopolski, dokładnie z Gniezna. Maż jest z Katowic a ja się do niego przeprowadziłam :-)

Kaśku dzięki za odpowiedź. Trochę mnie uspokoiłaś, że nie tylko ja tak mam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 19:08

Kaśku lubi tę wiadomość

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ