Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajaca ja mampakiet lux med więc póki co to byłam tylko tam, jutro mam wizyt więc tak naprawdę dopiero ocenie lekarza.. a Ty gdzie chodzisz?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny czy wy tez macie takie ssanie w żołądku??
Szok...ciagle chodzę glodna(glodna to malo powiedziane) nie dość ze chce mi się spać to i jeść...
Szczupla jestem nie mam z tym problemu ale to chyba nie za fajnie się tak objadać juz od początku...Kaśku, paula1, Fatim lubią tę wiadomość
-
Battinka u mnie to zależy od dnia. Czasem jem cały czas. jedno skończę a już za następnym się rozglądam. A czasem są dni że mogłabym nie jeść wcale.
Ostatnio mam problem ze śniadaniami. Jak wstaje mam jadłowstręt i musze się przekonywać do jedzenia... A normalnie byłam fanką śniadań. Myślenie co mam w lodówce na śniadanko było najważniejszym impulsem do wstania z łóżkaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Kaśku ja mam tak samo raz mam ssanie raz mnie odrzuca..
a co do abonamentu to też mam jeszcze premiumKaśku lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja tez nie mam premium i normalnie wszystko można robić tylko w dzienniku nie widać co oznaczają serduszka- ważne daty ale widać je jak się przejdzie do zakładki kalendarz:D Co do jedzenia to najgorsze jest to, że ja przed ciążą zdrowo się odżywiałam a teraz mam ochotę na czipsy i słodycze z naciskiem na słodycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 18:17
-
miska2503 wrote:Tak się najadlam. Że ruszać się nie mogę a tu jeszcze o 21 do ginekologa. Mi strasznie smacznie jedzenie pachnie i to wszystko jak otwieram lodówkę to bym wszystko jadła masakra jakaś
Nynusia dawaj znać jak na wizycieLaSavia lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
A tak poza tym jestem z Katowic a do lekarza zamierzam chodzić na NFZ do poradni K w szpitalu w Mikołowie. Przed ciążą tam chodziłam i nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń :-)Szpital też bardzo przyjazny. Leżałam tam po poronieniu i nie mogę narzekać na warunki i opiekę.
-
mała.mi wrote:Cześć dziewczyny
Co do tych jajników, mam pytanie. Boli Was czasem jajnik, z którego była owulacja? Ja miałam z lewego i do tej pory czasem mnie zakłuje, nawet tak dosyć mocno. Nie wiem czy to normalne. Prawą stronę czasem też czuję ale lżej.
Czasem jak mnie któryś zakuje to uuu od razu zwijam sie w kulkę i nie moge się ruszyć ... ale przechodzi dość szybko. No i jakoś coraz rzadziej mi się zdażaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 19:04
mała.mi, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Ja mieszkam teraz w Siemianowicach Śląskich, chociaż urodziłam się w Wielkopolsce
Kaśku dzięki za odpowiedź. Trochę mnie uspokoiłaś, że nie tylko ja tak mamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 19:08
Kaśku lubi tę wiadomość