Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia82 wrote:A u Ciebie cesarka to tak z góry jest pewna? Ma to swoje plusy, przynajmniej nie ma się wizji ciężarnej jadącej do szpitala taksówką w ostatniej chwili.
Tak, ponieważ kilka lat temu przeszłam odme samoistną a potem resekcję fragmentu płuca. Nie mogę przeć bo może odma nawrócić na drugim płucu -
Kasia82 to rzeczywiscie szybko jak na pierwszego malucha choc ja jestem chyba rekordzistka;) polozylam sie na porodowce ze skurczami partymi o 9;) 9.05 maly bul na swiecie;) generalnie 2 takie naprawde mocnw skurcze i wyszedl;) mam nadzieje ze tym razem bedzie tak samo;)
Małgorzatka, Kasia82, Natka88, Kaśku lubią tę wiadomość
-
LaSavia wrote:Kasia82 to rzeczywiscie szybko jak na pierwszego malucha choc ja jestem chyba rekordzistka;) polozylam sie na porodowce ze skurczami partymi o 9;) 9.05 maly bul na swiecie;) generalnie 2 takie naprawde mocnw skurcze i wyszedl;) mam nadzieje ze tym razem bedzie tak samo;)
Kaśku lubi tę wiadomość
-
Czekajaca mialam za wysoki wynik jako staraczka, lekarze mowili, ze mam tsh jak 40latka tylko, ze mi bardzo szybko spadlo te tsh, bo zanim zaszlam w ciaze juz po 17 dniach mialam duzy spadek gdzi dziewczyny czekaja od miesiaca w gore na efekt...moje tsh przed leczeniem nie bylo jeszcze typowo niedoczynnosciowe, ale wskazywalo, ze bedzie takie w przyszlosci. Jutro ide do endokrynologa a w piatek dopiero do gina zeby obejrzec serduszko, ale boje sie po tym wyniku tsh czy aby wszystko w pirzadku
-
Ja wróciłam właśnie od ginekologa średnica pęcherzyka ciążowego to 1 cm a a pęcherzyk żółciowy 0.25 kazała przyjść za dwa tygodnie ale mówi że na tym etapie jest wszystko ok uff
Małgorzatka, Katarzyna87, Kaśku, paula1, Bunia86, FreshMm lubią tę wiadomość
Zosia
-
LaSavia wrote:Kasia82 to rzeczywiscie szybko jak na pierwszego malucha choc ja jestem chyba rekordzistka;) polozylam sie na porodowce ze skurczami partymi o 9;) 9.05 maly bul na swiecie;) generalnie 2 takie naprawde mocnw skurcze i wyszedl;) mam nadzieje ze tym razem bedzie tak samo;)
LaSavia, to się pospieszyłaś. U mnie ostatnia faza też nie trwała długo - 25 minut. Skurcze były do zniesienia. -
Fatim wrote:Czekajaca mialam za wysoki wynik jako staraczka, lekarze mowili, ze mam tsh jak 40latka tylko, ze mi bardzo szybko spadlo te tsh, bo zanim zaszlam w ciaze juz po 17 dniach mialam duzy spadek gdzi dziewczyny czekaja od miesiaca w gore na efekt...moje tsh przed leczeniem nie bylo jeszcze typowo niedoczynnosciowe, ale wskazywalo, ze bedzie takie w przyszlosci. Jutro ide do endokrynologa a w piatek dopiero do gina zeby obejrzec serduszko, ale boje sie po tym wyniku tsh czy aby wszystko w pirzadku
Fatim, Kaśku, FreshMm lubią tę wiadomość
-
miska2503 wrote:Ja wróciłam właśnie od ginekologa średnica pęcherzyka ciążowego to 1 cm a a pęcherzyk żółciowy 0.25 kazała przyjść za dwa tygodnie ale mówi że na tym etapie jest wszystko ok uff
miska2503 lubi tę wiadomość
-
Małgorzato wpisz mnie prosze na pierwsza strone na liste,bo mnie tam nadal nie ma a pisalam przedwczoraj PTP to 22 październik.2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️ -
Tak Kasiu to byla druga faza;) pierwsza zaczela sie o 8:30. Nic procz nadmiernej aktywnosci w moim przypadku adhd ja po prostu jestem dobrze rozciagnieta po 7 latach gimnastyki;) ale lekarze byli w szoku bo maly urodzil sie duzy jak na moj brzuch ktorego nie bylo. Najwieksze dziecko na oddziale;) 4450 i 58 cm;)
Małgorzatka, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
agnes175 wrote:Małgorzato wpisz mnie prosze na pierwsza strone na liste,bo mnie tam nadal nie ma a pisalam przedwczoraj PTP to 22 październik.
agnes175 lubi tę wiadomość
-
LaSavia wrote:Tak Kasiu to byla druga faza;) pierwsza zaczela sie o 8:30. Nic procz nadmiernej aktywnosci w moim przypadku adhd ja po prostu jestem dobrze rozciagnieta po 7 latach gimnastyki;) ale lekarze byli w szoku bo maly urodzil sie duzy jak na moj brzuch ktorego nie bylo. Najwieksze dziecko na oddziale;) 4450 i 58 cm;)
Moje ważyły 2290, 48cm i 3410, 56cm