Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mersiak będzie dobrze :) u mnie dziś 17% ciąży tak się cieszę, gdy te najważniejsze procenty mojego życia idą w górę tak samo jak nie mogę się zawsze doczekać kolejnego dnia by dziecko było już starsze :) <3 też tak macie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 09:58

polkosia lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo sie, jestem juz w lozeczku. Jutro dopiero na 11 do pracy to miejmy nadzieje se będzie mi lepiej. Pozdrawiam was wszystkie i badzmy dobrej mysli, nasze fasolki zdrowo rosna i tak zostanie

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim Mam to samo kilkanaście razy dziennie patrze na kalendarz jakby miało się coś zmienić :) najchętniej co dzień bym robiła usg żeby tylko zobaczyć co u Maluszka :) :) U Nas i tak na razie do 3 msc wizyty co dwa tygodnie ...

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już bym chciała, żeby minął ten pierwszy trymestr, a potem może iść w swoim tempie :)

Fatim, meeegi1771, Rzodkiewka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ;)

Ja dzisiaj zaczęłam dzień od wymiotow także jest super :/ ale to chyba z głodu dosłownie bo w nocy się już budziłam z ssaniem w żołądku ... Teraz się lepiej czuje na szczęście ;) pogoda dalej piękna , ogarnę i wychodzę na świeże powietrze ;)

Muffinka zdrowiej kochana :* Ja też piłam stodal z resztą to jest lek homeopatyczny także bezpieczny dla kobiet w ciąży :) :)

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :* :) ja jeszcze 2 dni ;)

oar83e3krqgkccev.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka - ja tak samo dziś zaczęłam dzień - pierwszy raz :) nad ranem wstałam i napiłam się parę łyków wody, położyłam się i tak mnie zaczęło targać że myślałam że do ubikacji nie dobiegnę... ale dobiegłam :D

też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka - ja tak samo dziś zaczęłam dzień - pierwszy raz :) nad ranem wstałam i napiłam się parę łyków wody, położyłam się i tak mnie zaczęło targać że myślałam że do ubikacji nie dobiegnę... ale dobiegłam :D

też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agania Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) nieśmiało chciałabym dołączyć... Belly mówi, że mam termin na 28 października - ale pewnie będzie wcześniej, co raczej CC z powodu operacji kręgosłupa...

Dziewczyny, czy Was na początku też bolał brzuch? Ja się czuję jakbym miała dostać @ i do tego boli krzyż i biodra... to normalne?

Małgorzatka, Kaśku, FreshMm, paula1 lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania te bóle to norma :) z czasem przejdą i raz na jakiś czas będą o sobie przypominać a tak w ogóle to witaj :)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Agania :) Gratulacje :)
    Miałam dokładnie tak samo. Zresztą do dziś zdarzają mi się bóle brzucha :)
    Spokojnej ciąży :)

iv09hdge6yql001e.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Agania :* Gratuluje ;) i zgadzam się z dziewczynami na tym etapie te bóle to norma :)

No to pięknie Ola :D wesolutko zaczęłyśmy :D

ola.321 lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, bo zaczęłam panikować... uspokoiłyście mnie trochę :)

Mąż oczywiście powiedział, że to normalne, bo przecież WSZYSTKO się zmienia! Chyba miał rację...

A można w razie czego brać no-spę, czy nie bardzo?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj męczyły mnie takie mdłości że patrzenie na komputer nawet nie wchodizło w grę. dziś to samo :(

Byłam u lekarza. Zrobiła USG które trwało jakieś 3 sekundy. Powiedziała że jest sam pecherzyk i że za wcześnie na zarodek jeszcze..
    Już jak weszłam i jak zobacztyła moją ostatnią betę (z 6 lutego wartość 176) to od razu powiedziała że jescze pewnie nic nie będzie widać.

Niby powiedziała że jest wszystko w porządku ale strasznie się martwie, Zrobiłam jescze raz bete mam miec wyniki wieczorem.

Ogólnie ostatnia miasiączka 4 stycznia. Owulacja najwcześniej 22 stycznia może ze 2 dni później. Test negatywny 1 lutego, pozytywny jasna kreska 2 lutego. Czy możliwe żeby jeszcze nic nie było widać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 11:32

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Dziewczyny wczoraj męczyły mnie takie mdłości że patrzenie na komputer nawet nie wchodizło w grę. dziś to samo :(

Byłam u lekarza. Zrobiła USG które trwało jakieś 3 sekundy. Powiedziała że jest sam pecherzyk i że za wcześnie na zarodek jeszcze..
    Już jak weszłam i jak zobacztyła moją ostatnią betę (z 6 lutego wartość 176) to od razu powiedziała że jescze pewnie nic nie będzie widać.

Niby powiedziała że jest wszystko w porządku ale strasznie się martwie, Zrobiłam jescze raz bete mam miec wyniki wieczorem.

Ogólnie ostatnia miasiączka 4 lutego. Owulacja najwcześniej 22 stycznia może ze 2 dni później. Test negatywny 1 lutego, pozytywny jasna kreska 2 lutego. Czy możliwe żeby jeszcze nic nie było widać?
    :O Co za lekarz ?? Następna mądra się znalazła :O ... jak można się sugerować betą z przed 2 tyg ?? Oj Bunia zmień lekarza :P Na pewno jest dobrze wszystko i teraz przez taką babę będziesz się stresować :/

oar83e3krqgkccev.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja mam masę sprzątania w chacie. Zaniedbałam strasznie przez chorobę, a przy takiej ilości zwierząt syf generuje się praktycznie 24h na dobę. 5 papug mieszka całkowicie na wolności, łażą po salonie, kuchni, a jedna to już sobie umie pokrywki na garnkach zdejmować i wyjada pół obiadu... Oczywiście trzepiąc dziobem na wszystkie strony, cudownie nie? ;) Muszę się jutro wziąć za to, więc czeka mnie dzień sprzątania...

Superr!! ja jestem fanką zwierząt :D

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa usg 3 sekundy no sorry :/

oar83e3krqgkccev.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6c694a59b4844f4fmed.jpg

Moja kula, całe 0,78 cm :)

Betti-85, polkosia, Małgorzatka, meeegi1771, nick nieaktualny, agania, Nynusia, Fatim, FreshMm, paula1, nat_alia, Rzodkiewka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • malgo86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka wrote:
    Hej kochane ;)

Ja dzisiaj zaczęłam dzień od wymiotow także jest super :/ ale to chyba z głodu dosłownie bo w nocy się już budziłam z ssaniem w żołądku ... Teraz się lepiej czuje na szczęście ;) pogoda dalej piękna , ogarnę i wychodzę na świeże powietrze ;)

Muffinka zdrowiej kochana :* Ja też piłam stodal z resztą to jest lek homeopatyczny także bezpieczny dla kobiet w ciąży :) :)
    Ja miałam to samo, obudziłam się w nocy i strasznie mnie bolał żołądek niby z głodu. Dzisiaj miałam problem z jedzeniem, bo nadal czułam te skurcze żołądka. Nie wiem, co to może być.
    Jutro wizyta, wszystko się okaże czy jest dobrze.

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • dodinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:

Ogólnie ostatnia miasiączka 4 lutego. Owulacja najwcześniej 22 stycznia może ze 2 dni później. Test negatywny 1 lutego, pozytywny jasna kreska 2 lutego. Czy możliwe żeby jeszcze nic nie było widać?

Zmień lekarza Kochana

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
‹‹ 177 178 179 180 181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ