Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje udanych wizyt! Tylko się cieszyć, maluchy rosną jak na drożdżach
Paulla w głowie mi się nie mieści, że są tacy ludzie... współczuję. Angella piękne łóżeczko, też o tym myślałam
A to łóżeczko w pokoiku naszej Nasteńki (mam nadzieje, że uda mi poprawnie się wstawić):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f50e6021027d.jpg
Nie mogłam się zdecydować na żaden konkretny kolor, więc postanowiłam, że ma być kolorowoLucy7, Mikejla, lojkalojka, Lexie, BATTINKA, Bąbelek, Nynusia, ola.321, Magnosia, madu, polkosia, stokrotka25, PauLLa, magdallenee, nat_alia, soraya, onka, lili_madlen, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Wow ale fajnie te nasze dzieciaczki roosn
Gratuluje udanych wizyt i samych dobrych wiesci !
annggela lozeczko -klasa ido tego jaka cena !
Aleksandra super pokoik . Bardzo fajne rozwiazanie z kropkami
Lexie wygladasz swietnie
Paulla bardzo wspolczuje takiego babska za scianaAle ona jeszcze kiedys bedzie Cie prosic o przebaczenie , ale wtedy juz bedzie za pozna .
Zakrecona to w srode wizytujemy razemTylko umnie to zwykla wizyta ,a 27 mam dopiero USG .
Ja ostatnie usg mialam 7 lipca i synek nie przekrocyl kilograma .
U mnie w szpitalu do porodu daja koszule , wie musze tylko kupic cos do karmienia .
Ja dzisiaj opadlam z sil po poludniu , ale dzieki drzemce bylam z corka na spacerku , potem posprzatalam i Daniel skercil lozeczko . Jeszcze tylko dekoracje i posciel i kacik gotowy .
annggela, Lexie, agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A dziewczyny , bo mialam juz kiedys pisac .
Mianowicie :
O moja ciaze staralismy sie 4 lata i bylismy prowadzeni przez kilnike bezpoldnosci . Robilismy podejscie do inseminacji , ale wyprodukowalam za duzo jajeczek . ale nie o tym mialam pisac .
Zostalo mi bardzo duzo zasrzykow do stymulacji ( inseminacja lub in-vitro),ktore chetnie oddam osobie w potrzebie . u nas za to sie nie placi ,a wiem ,ze w pl to dosc drogie . zastrzyki sa takie same jak w kraju ,wiec nie ma obaw .
Jesli znacie kogos kto by potrzebowal to ja chetnie je oddam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:54
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ajjjj dziewczynki moje kochane,dziękuję za miłe słowa,aż się lepiej na duszy robi
bo ja o sobie inaczej nie myśle niż jak o wielorybicy
Mikejla-szkoda,ze sie nie udalo..
Aleksandra,przepiękny pokoik!Widzę,ze córeczka bedzie nosic drugie imię takie jak moje..
Paulla!! Czytam i poprostu nóż się w kieszeni otwiera! Co jest z tymi tesciowymi?? Nawet ich nie wzrusza fakt,ze niebawem wnuki pojawia sie na swiecie? Moja to nawet nie zapyta jak sie czuję albo czy mi pomóc w czymś.Wspomnę,że nawet nas jeszcze nie odwiedzila na nowym mieszkaniu a to juz miesiąc mija..szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mikejla,Battinka super,ze mamy wizyty w ten sam dzień,mnie jest zawsze o wiele raźniej! :-*
W moim szpitalu też dają koszule do porodu a ja dzis zakupiłam taka do karmienia i szlafrokW naszym miejscowym sklepie z bielizna- koszula taka sama jak w textil market a nawet tańsza;-)