X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • annggela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie pochwale kupilam lozeczko pol godziny temu odebralam, uzywane za 100kr a nowe w ikei stoi po 595kr to duza roznica akurat nowy materac tyle kosztuje, teraz bede polowac na komode ;) w sobote maz z kolega wyniosa szafy z pokoiku i pomalujemy go ;) ale sie ciesze !!!!!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8db651a09220.jpg

agania, Lucy7, ola.321, polkosia, Mo_niczka, soraya, ss, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, ZakręconaOna, agaton, Nynusia, Lexie, lojkalojka, Bąbelek, Natka88, paula1, PauLLa, linka220, nat_alia lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej PauLLa - :( to takie przykre, musisz koniecznie się zrelaksować i wyciszyć bo zwariujesz z nimi :(

Dziękuję Wam za opinie w sprawie ubranek :) - ja dopiero w zeszłym tygodniu dostałam pierwszą przesyłkę właśnie z tymi rzeczami które wypisałam wcześniej. Teraz muszę jeszcze coś na promocjach dokupić żeby mieć przynajmniej tych najmniejszych rzeczy wystarczająco a dalsze rozmiary to w swoim czasie ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 20:29

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, kolekcja Hensvik - będę miała taką samą <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 20:41

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie nie, nie udało mi się ustalić wizyty niestety...

Nasza Madzia waży 1453, wody płodowe 11/12, ułożona pośladkowo nadal, a teraz to tak śmiesznie, że sam sie gin podśmiechiwał :) wszystko jest ok :) ufff

ss, aanaa, polkosia, ola.321, lili_madlen, ZakręconaOna, agaton, Nynusia, jaroszka, Lexie, lojkalojka, Bąbelek, Natka88, paula1, stokrotka25, PauLLa, nat_alia lubią tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Angela, kolekcja Hensvik - będę miał taką samą <3
    Bardzo mnie sie podoba te lozeczko, codziennie przegladalam stronke kilkakrotnie i akurat trafilo sie za grosze ! Niecale 50zl :)
    Jestem mega zadowolona, kolyska zlozona w sypialni czeka a lozeczko zloze jak pokoik bedzie gotow ;) juz mam pomysl jak go urzadze <3 skakac mi sie chce z radosci

aanaa, polkosia, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla przytulam mocno. Miej tylko świadomość że wszystko co złe wróci do niej.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ważne, żebyś się nie denerwowała chociaż to trudne jest, na pewno :( Tak jak mówi SOraya, wróci to do niej...a Ty sie uspokój... choć hormony buzują i ciężej to "pojąć" niż normalnie. Dasz rade!! :)

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! Tak jak mówi cię oby najmniej tych wiadomości...

Angellla piękne lozeczko <3 i jaka okazja no super :D

Paul AA bidulko Ty no! Co za wredna kobieta nie wiem jak ona tak może matko... Sciskam mocno nie płacz! Nie warto wylewac łez przez nią !

annggela lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla masakra jakas ! Dokładnie do niej to zło wróci , zolza parszywa !

Mika super ! <3 Malutka przybrała świetnie !!! I wody tez ok wiec cacy słoneczko !
    Angela śliczne !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:01

annggela lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie bardzo ładnie Ci w tej ciazy :)

angela fajne łózeczko też mi sie bardzo białe podobaja ale byłam zmuszona iśc w drewnianą kolorystyke :)

Paula współczuje na maxa .. przerąbane ;/ ale bądz silna dla Maluszka i tak jak dziewczyny pisza smutek obroc w złość , nie ma sensu tracic emocji dla takich ludzi ..nie są tego warci :(

Ja dziś w markecie dostałam koszule do karmienia (15ZŁ) , zdziwiło mnie to że taki zwykły market z działem ubran damskich i tam koszula do karmienia :P

annggela, Lexie lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika super wiesci :)! Przy kolejnym badaniu juz bedzie 2kg ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Paulla masakra jakas ! Dokładnie do niej to zło wróci , zolza parszywa !

Mika super ! <3 Malutka przybrała świetnie !!! I wody tez ok wiec cacy słoneczko !
    Angela śliczne !

Może błędny wynik jakiś, chociaż teoretycznie w tydzień mogła tyle przybrać, bo teraz będzie rosła bardziej niż do tej pory. Powiedział mi znajomy, że jak na 30 tydz ciąży wszystko jest idealnie, a pozycje może zmienić w każdym momencie, więc się nie przejmuje. główkę ma na środku pod pępkiem, rączkami wymachuje po lewej stronie brzucha(z mojej perspektywy), dupkę wypięła ku górze i ma z prawej strony brzucha, a nóżkami nawala po pęcherzu i naczyniach krwionośnych (pytałam o pulsowanie w dole, powiedział, że kopiąc właśnie w naczynia krwionośne przytyka przepływ krwi i dlatego może być to dla mnie nieprzyjemne i denerwujące pulsowanie). Poza tym łożysko tylnio? Jak to się fachowo nazywa? W każdym razie wszystko perfekt!!

agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula,aż dziw,ze Twój R to taki porządny facet,a przez takiego babsztyla wychowywany... Oddychaj głęboko i spróbuj sie odprężyć,choc wiem ze nie łatwo...

Onka,faktycznie wizytowalysmy razem:) czyli Balbina moze miec juz 2 kg:) nieźle, a ostatnio mi brzuch strasznie skoczył,juz jestem mega wieloryb,wiec możliwe ze to Balbina sie rozpycha:)

Stokrotka,wkleję zdjęcia,ale później,bo teraz leze i odpoczywam,bo jakos mi słabo... A Ty swoimi sie tez pochwal:)

Angela,przepiękne lozeczko:) i dosłownie za grosze,zazdroszczę, chic ja tez kupiłam używane i tez tanie,ale twoje to na prawdę za bezcen;)

annggela, stokrotka25 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa zapomniałam sie wypowiedzieć na temat łóżeczka! Jest po prostu zajebiste, właśnie takie boki lózeczka chciałabym mieć!! i cena! no szok. ja jadę w drodze do de po używane bukowe, na zdj wygląda bardzo ładnie

agaton, annggela, lojkalojka, linka220 lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.

Was nadrobić to rekord.

Ja dziś od 7.30 do 18.30 byłam w pracy nogi puchna jak nie wiem co i do tego mnie bola ale co tam najważniejsze że mała fika i pewno u niej ok.

Gratuluję wizyt i dużych juz maluchów... wydaje się jakby to było wczoraj jak pisalysmy ile mają milimetrów a teraz? Juz pokaźne dziecinki mamy w brzuszkach.

Ja wizytuje jutro o 16.20 któraś z Was jutro też ma wizytę ??

Co do Lidla ja nawet nie mam kiedy jechać. .

agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w środę na 15 wizytę:)
    Na jutro kto ma ?

Mika łożysko na tylej ścianie po prostu:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wyglądasz pięknie ! Cuuudny brzusio <3

Lexie lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Laski, a w czym sie rodzi? Chyba nie w tej do karmienia? Ja mam taką jedną koszule duza, co za nią nie przepadam, ale nie jest rozpinana. Jak to jest?

Nynusia, szacun za pracowitość! Uczysz ta dziewczyne? Czego tak długo?

Mika, super, ze wszystko Perfect:):):)

Nie wiem juz czy pisałam, czy mialam pisac ze Lexie, wyglądasz kwitnąco:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:23

Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziewczyny my dzis wrócili z nad morza co prawda dwa dni ale zawsze razem :) mąż za kilka dni wyjeżdża wiec trza się nacieszyć...teraz to z łóżka nie wychodzim :P

Lexie to widzę znów wizytujemy razem 31.08 ;)

Paula ty to masz wredną tą teściową moja jedza ale twoja przebija wszystko. Nie denerwuj sie teraz zbytnio bo szkoda dzieciaka,później dasz jej popalić ze zdwojoną siłą:)

Dziewczyny w ogóle was nie nadrobię bo 2 dni mnie nie bylo na forum.
    A i polkosia coś wyczytałam ze mala ci sie obróciła? Kurde moja dalej kopie w tym samym miejscu czyli raczej nie obróciła się:(
    Mówisz ze pływanie dobre? Może zacznę pływać nad jeziorem bo mam blisko??

No i dzis zapłaciłam i zamówilam wózek:)) musimy czekać 3-4 tyg achhhh.
    Camarelo Carmela nr Cr-23,jakoś tak :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:32

Lexie, soraya, agaton, Mikejla, paula1 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton do porodu podobno najlepiej nawet męża podkoszulke wziąć żeby jak najkrótsze było , tak slyszalam od wielu znajomych co juz rodziły .
    Bo po prostu żeby nie bylo szkoda wypieprzyc:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1786 1787 1788 1789 1790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ