Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie pochwale kupilam lozeczko pol godziny temu odebralam, uzywane za 100kr a nowe w ikei stoi po 595kr to duza roznica akurat nowy materac tyle kosztuje, teraz bede polowac na komode
w sobote maz z kolega wyniosa szafy z pokoiku i pomalujemy go
ale sie ciesze !!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8db651a09220.jpgagania, Lucy7, ola.321, polkosia, Mo_niczka, soraya, ss, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, ZakręconaOna, agaton, Nynusia, Lexie, lojkalojka, Bąbelek, Natka88, paula1, PauLLa, linka220, nat_alia lubią tę wiadomość
-
ojej PauLLa -
to takie przykre, musisz koniecznie się zrelaksować i wyciszyć bo zwariujesz z nimi
Dziękuję Wam za opinie w sprawie ubranek- ja dopiero w zeszłym tygodniu dostałam pierwszą przesyłkę właśnie z tymi rzeczami które wypisałam wcześniej. Teraz muszę jeszcze coś na promocjach dokupić żeby mieć przynajmniej tych najmniejszych rzeczy wystarczająco a dalsze rozmiary to w swoim czasie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 20:29
-
Lexie nie, nie udało mi się ustalić wizyty niestety...
Nasza Madzia waży 1453, wody płodowe 11/12, ułożona pośladkowo nadal, a teraz to tak śmiesznie, że sam sie gin podśmiechiwałwszystko jest ok
ufff
ss, aanaa, polkosia, ola.321, lili_madlen, ZakręconaOna, agaton, Nynusia, jaroszka, Lexie, lojkalojka, Bąbelek, Natka88, paula1, stokrotka25, PauLLa, nat_alia lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Angela, kolekcja Hensvik - będę miał taką samą
Jestem mega zadowolona, kolyska zlozona w sypialni czeka a lozeczko zloze jak pokoik bedzie gotowjuz mam pomysl jak go urzadze
skakac mi sie chce z radosci
aanaa, polkosia, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Tak jak mówi cię oby najmniej tych wiadomości...
Angellla piękne lozeczkoi jaka okazja no super
Paul AA bidulko Ty no! Co za wredna kobieta nie wiem jak ona tak może matko... Sciskam mocno nie płacz! Nie warto wylewac łez przez nią !annggela lubi tę wiadomość
-
Paulla masakra jakas ! Dokładnie do niej to zło wróci , zolza parszywa !
Mika super !Malutka przybrała świetnie !!! I wody tez ok wiec cacy słoneczko !
Angela śliczne !Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:01
annggela lubi tę wiadomość
-
Lexie bardzo ładnie Ci w tej ciazy
angela fajne łózeczko też mi sie bardzo białe podobaja ale byłam zmuszona iśc w drewnianą kolorystyke
Paula współczuje na maxa .. przerąbane ;/ ale bądz silna dla Maluszka i tak jak dziewczyny pisza smutek obroc w złość , nie ma sensu tracic emocji dla takich ludzi ..nie są tego warci
Ja dziś w markecie dostałam koszule do karmienia (15ZŁ) , zdziwiło mnie to że taki zwykły market z działem ubran damskich i tam koszula do karmieniaannggela, Lexie lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Paulla masakra jakas ! Dokładnie do niej to zło wróci , zolza parszywa !
Mika super !Malutka przybrała świetnie !!! I wody tez ok wiec cacy słoneczko !
Angela śliczne !
Może błędny wynik jakiś, chociaż teoretycznie w tydzień mogła tyle przybrać, bo teraz będzie rosła bardziej niż do tej pory. Powiedział mi znajomy, że jak na 30 tydz ciąży wszystko jest idealnie, a pozycje może zmienić w każdym momencie, więc się nie przejmuje. główkę ma na środku pod pępkiem, rączkami wymachuje po lewej stronie brzucha(z mojej perspektywy), dupkę wypięła ku górze i ma z prawej strony brzucha, a nóżkami nawala po pęcherzu i naczyniach krwionośnych (pytałam o pulsowanie w dole, powiedział, że kopiąc właśnie w naczynia krwionośne przytyka przepływ krwi i dlatego może być to dla mnie nieprzyjemne i denerwujące pulsowanie). Poza tym łożysko tylnio? Jak to się fachowo nazywa? W każdym razie wszystko perfekt!!agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Paula,aż dziw,ze Twój R to taki porządny facet,a przez takiego babsztyla wychowywany... Oddychaj głęboko i spróbuj sie odprężyć,choc wiem ze nie łatwo...
Onka,faktycznie wizytowalysmy razem:) czyli Balbina moze miec juz 2 kg:) nieźle, a ostatnio mi brzuch strasznie skoczył,juz jestem mega wieloryb,wiec możliwe ze to Balbina sie rozpycha:)
Stokrotka,wkleję zdjęcia,ale później,bo teraz leze i odpoczywam,bo jakos mi słabo... A Ty swoimi sie tez pochwal:)
Angela,przepiękne lozeczko:) i dosłownie za grosze,zazdroszczę, chic ja tez kupiłam używane i tez tanie,ale twoje to na prawdę za bezcen;)annggela, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Aaaaa zapomniałam sie wypowiedzieć na temat łóżeczka! Jest po prostu zajebiste, właśnie takie boki lózeczka chciałabym mieć!! i cena! no szok. ja jadę w drodze do de po używane bukowe, na zdj wygląda bardzo ładnie
agaton, annggela, lojkalojka, linka220 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane.
Was nadrobić to rekord.
Ja dziś od 7.30 do 18.30 byłam w pracy nogi puchna jak nie wiem co i do tego mnie bola ale co tam najważniejsze że mała fika i pewno u niej ok.
Gratuluję wizyt i dużych juz maluchów... wydaje się jakby to było wczoraj jak pisalysmy ile mają milimetrów a teraz? Juz pokaźne dziecinki mamy w brzuszkach.
Ja wizytuje jutro o 16.20 któraś z Was jutro też ma wizytę ??
Co do Lidla ja nawet nie mam kiedy jechać. .agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Ej Laski, a w czym sie rodzi? Chyba nie w tej do karmienia? Ja mam taką jedną koszule duza, co za nią nie przepadam, ale nie jest rozpinana. Jak to jest?
Nynusia, szacun za pracowitość! Uczysz ta dziewczyne? Czego tak długo?
Mika, super, ze wszystko Perfect:)
Nie wiem juz czy pisałam, czy mialam pisac ze Lexie, wyglądasz kwitnąco:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:23
Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Witam. Dziewczyny my dzis wrócili z nad morza co prawda dwa dni ale zawsze razem
mąż za kilka dni wyjeżdża wiec trza się nacieszyć...teraz to z łóżka nie wychodzim
Lexie to widzę znów wizytujemy razem 31.08
Paula ty to masz wredną tą teściową moja jedza ale twoja przebija wszystko. Nie denerwuj sie teraz zbytnio bo szkoda dzieciaka,później dasz jej popalić ze zdwojoną siłą
Dziewczyny w ogóle was nie nadrobię bo 2 dni mnie nie bylo na forum.
A i polkosia coś wyczytałam ze mala ci sie obróciła? Kurde moja dalej kopie w tym samym miejscu czyli raczej nie obróciła się
Mówisz ze pływanie dobre? Może zacznę pływać nad jeziorem bo mam blisko??
No i dzis zapłaciłam i zamówilam wózek:)) musimy czekać 3-4 tyg achhhh.
Camarelo Carmela nr Cr-23,jakoś takWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 21:32
Lexie, soraya, agaton, Mikejla, paula1 lubią tę wiadomość