Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Super pokoik ! Się napatrzylam ze sama się teraz nie mogę doczekać
Pomysł z kropkami ekstra !
Zakrecona no to śpij dobrze dziś , do usłyszenia rano :* obrys się wyspala !!!
Ja sobie leze D juz śpi i myślę czy mi tez się chce ale cos ciężko... Może sobie wlacze jakiś film
Zastanawialam się dziś jeszcze w co ubrać małego na wyjście , w sensie w co najlepiej , czy tylko w pajaca, czy lepiej spodenki body bluzeczka, czy rajtuzki ? Matko nie mam pojęcia, w domu sobie poradze a w tym szpitalu tak bym chciała cos odpowiedniego wziąć, hmm może jeszcze jakas doświadczona mamusia nie śpi i mi pomoże? -
ss wrote:Lojka, ja znam pare ktora sie stara o dzidzi juz kilka lat i ida na to ciezjie pieniadze...zapytam ich ok?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Battinka, ja nie umiem pływać, ale tak sobie "brodziłam" na makaronie i deseczce styropianowej + stałam przy brzegu basenu i kołysałam biodrami
A tak to pluskanie takie. Polecam, spróbuj, a może coś to da! Nic nie tracisz
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agaton moge wstawic koszule ale tez.juz nie dzis. Bo jedna dzis pralam i sie suszy a jutro przyjdzie jeszcze jedna (trzecia) z bon prixa . Ciekawe jaka ta bedzie
I jutro jeszcze przyjdzie ta wanienka z ikeijuz sie nie moge doczekac
Ja tez.nie wiem jaka koszule do porodu, takie starsze to mam nierozpinane a przeciez klada maluszka na piersi po porodzie, przynajmniej tak bym chciala . A tylko nowki mam rozpinane a tych mi szkoda na wyrzucenie
Paula biedulko olej tesciowa cieplym moczem i nie mysl o niej ;*
Zakrecona milej ostatniej nocki;*
Powodzenia na jutrzejszych wizytach dziewczynki , za.mnie trzymajcie kciuki bo ide na pasemka jutrozeby dobrze wyszly bo pierwszy raz ide do tej fryzjerki hehe
A moja wizyta dopiero za tydzien w poniedzialek...agaton lubi tę wiadomość
-
Zapisałam się do ginekologa u mnie w mieście prywatnie z USG na czwartek, żeby zmierzyć szyjkę. Mam nadzieję, że stówa nie pójdzie na marne i nie zapomnę po co przyszłam na badanie
stokrotka25, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Angela łózeczko piekne, mega udany zakup co ?
Takie okazje to ciesza podwojnie jak nie dosc ze piekne to jeszcze taniocha
A jutro jeszcze jedziemy do szwagra zobaczyc co mieliby dla naszego Malego po swoim synku bo sie oferowali, moze cos wynajdziemy...annggela lubi tę wiadomość
-
Zakocona, jak tak myślę nad tym szpitalem, to chyba po prostu pójdę na żywioł. Oczywście zapiszę się na kwalifikację do DN, ale jak się nie uda, to walę gdziekolwiek - byle urodzić
Może jak zobaczą położne, że mocno jestem rozciągnięta to oszczędzą mi cięcia.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mikejla wrote:No właśnie patrzę na to, tylko czy ktoś poleca...żeby nie było, że badanie 3d a nie do końca, i że trwa krótko. Wiesz o co chodzi...
Spoko.. O tym miejscu tylko slyszalam,ze robia 3d ale nie wiem jak to wyglada.. Wiekszosc znajomych lasek mialo robione na słonecznej.. W razie gdybym sie czegos jeszcze dowiedziala dam znacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 23:25
-
Co ja bym bez Was zrobiła? Ja naprawdę nie rozumiem takiego zachowania właśnie teraz...jaka matka taka babka i również córka...właśnie mówiłam mojemu R,że nie rozumiem jak ona może być tak podła a on tak wspaniały...smutny był...niestety...ale doszliśmy oboje do wniosku,że nie będzie miała możliwość nawet dotknąć naszego Synka. Moja mama gdyby wiedziała..nie chce żeby się z nią pokłóciła ale wiem,że możemy na nią liczyć i na mojego tate. Siostra starsza przyjechała po swoje zakupki z gemini i przy okazji powiedziałam co jej brakuje dla niej i dzidzi wg mnie
dostaliśmy od niej i jej męża dresik dla Syneczka
hehe słodko:)
Dziś na 17 kastrować Kocika jedziemy...w końcu. Zaczęłam się bać czy przyszła tesciowka nie zrobi jemu krzywdy..jest nieobliczalna.
Lexie jesteś śliczna:* uwielbiam brzuszkowe focie
ZakreconaOna również wizytuje w środę,na 10 wizyta
Uciekamy spać...odpocząć trzebaLexie lubi tę wiadomość
-
Moze tez coś przekas
szczęśliwa mnie namówiła i zjadłam jabłko
choc wolałabym zerzerec kebaba
Zakręcona miłego lotu :* spokojnego bez trzasaniaa :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 06:08
Mikejla, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość