X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ss Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, ja znam pare ktora sie stara o dzidzi juz kilka lat i ida na to ciezjie pieniadze...zapytam ich ok?

lojkalojka lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super pokoik ! Się napatrzylam ze sama się teraz nie mogę doczekać :D
    Pomysł z kropkami ekstra ! :)

Zakrecona no to śpij dobrze dziś , do usłyszenia rano :* obrys się wyspala !!!

Ja sobie leze D juz śpi i myślę czy mi tez się chce ale cos ciężko... Może sobie wlacze jakiś film :)

Zastanawialam się dziś jeszcze w co ubrać małego na wyjście , w sensie w co najlepiej , czy tylko w pajaca, czy lepiej spodenki body bluzeczka, czy rajtuzki ? Matko nie mam pojęcia, w domu sobie poradze a w tym szpitalu tak bym chciała cos odpowiedniego wziąć, hmm może jeszcze jakas doświadczona mamusia nie śpi i mi pomoże? :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Lojka, ja znam pare ktora sie stara o dzidzi juz kilka lat i ida na to ciezjie pieniadze...zapytam ich ok?
    ss jak bedzie trzeba napisze Ci jak nazywaja sie te leki . Wiem , ze wydaje sie na to duze pieniadze . Ja podliczyla je wszystkie i wyszko cos okolo 1000€

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok napisalam do nich,bo niewiem na jakim etapie sa teraz,najwyzej wymienie was mailami gdyby byli zainteresowani.

lojkalojka lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, ja nie umiem pływać, ale tak sobie "brodziłam" na makaronie i deseczce styropianowej + stałam przy brzegu basenu i kołysałam biodrami ;) A tak to pluskanie takie. Polecam, spróbuj, a może coś to da! Nic nie tracisz :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton moge wstawic koszule ale tez.juz nie dzis. Bo jedna dzis pralam i sie suszy a jutro przyjdzie jeszcze jedna (trzecia) z bon prixa . Ciekawe jaka ta bedzie :)
    I jutro jeszcze przyjdzie ta wanienka z ikei :) juz sie nie moge doczekac :)
    Ja tez.nie wiem jaka koszule do porodu, takie starsze to mam nierozpinane a przeciez klada maluszka na piersi po porodzie, przynajmniej tak bym chciala . A tylko nowki mam rozpinane a tych mi szkoda na wyrzucenie :)
    Paula biedulko olej tesciowa cieplym moczem i nie mysl o niej ;*
    Zakrecona milej ostatniej nocki;*
    Powodzenia na jutrzejszych wizytach dziewczynki , za.mnie trzymajcie kciuki bo ide na pasemka jutro :) zeby dobrze wyszly bo pierwszy raz ide do tej fryzjerki hehe :)
    A moja wizyta dopiero za tydzien w poniedzialek...

agaton lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby ktoś był zainteresowany w biedrze proszek Lovela 3,6 kg lub mleczko do prania 3l za 26.66 :)

soraya, onka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się do ginekologa u mnie w mieście prywatnie z USG na czwartek, żeby zmierzyć szyjkę. Mam nadzieję, że stówa nie pójdzie na marne i nie zapomnę po co przyszłam na badanie :D

stokrotka25, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela łózeczko piekne, mega udany zakup co ?
    Takie okazje to ciesza podwojnie jak nie dosc ze piekne to jeszcze taniocha :)
    A jutro jeszcze jedziemy do szwagra zobaczyc co mieliby dla naszego Malego po swoim synku bo sie oferowali, moze cos wynajdziemy... :)

annggela lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, jak tak myślę nad tym szpitalem, to chyba po prostu pójdę na żywioł. Oczywście zapiszę się na kwalifikację do DN, ale jak się nie uda, to walę gdziekolwiek - byle urodzić :P Może jak zobaczą położne, że mocno jestem rozciągnięta to oszczędzą mi cięcia.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia zapisz sobie, bo skleroza nie boli jak Cie znowu zagada z czym innym :)

polkosia lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    No właśnie patrzę na to, tylko czy ktoś poleca...żeby nie było, że badanie 3d a nie do końca, i że trwa krótko. Wiesz o co chodzi...

Spoko.. O tym miejscu tylko slyszalam,ze robia 3d ale nie wiem jak to wyglada.. Wiekszosc znajomych lasek mialo robione na słonecznej.. W razie gdybym sie czegos jeszcze dowiedziala dam znac ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 23:25

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki mamuśki i dzidziole ;-) :-*

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze i dziękuję :) jak się nie uda to będę żałować oj i to bardzo :( dobranoc wszystkim idę się położyć kolo mojego upitego mezulka hehe :)

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym bez Was zrobiła? Ja naprawdę nie rozumiem takiego zachowania właśnie teraz...jaka matka taka babka i również córka...właśnie mówiłam mojemu R,że nie rozumiem jak ona może być tak podła a on tak wspaniały...smutny był...niestety...ale doszliśmy oboje do wniosku,że nie będzie miała możliwość nawet dotknąć naszego Synka. Moja mama gdyby wiedziała..nie chce żeby się z nią pokłóciła ale wiem,że możemy na nią liczyć i na mojego tate. Siostra starsza przyjechała po swoje zakupki z gemini i przy okazji powiedziałam co jej brakuje dla niej i dzidzi wg mnie :) dostaliśmy od niej i jej męża dresik dla Syneczka <3 hehe słodko:)
    Dziś na 17 kastrować Kocika jedziemy...w końcu. Zaczęłam się bać czy przyszła tesciowka nie zrobi jemu krzywdy..jest nieobliczalna.

Lexie jesteś śliczna:* uwielbiam brzuszkowe focie :D

ZakreconaOna również wizytuje w środę,na 10 wizyta ;)

Uciekamy spać...odpocząć trzeba :)

Lexie lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :*
    U mnie deszczy pada i pada :)

Paula kochana , najważniejsze ja olac i nie wylewac przez nią łez! Dobrze ze z R jesteście zgodni i nie jesteś z tym sama , trzymaj się ! :*

W brzuszku burczy trzeba uzupełnić zapasy ;) miłego dzionka :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa ty glodomorku :***** do rzewcinaj, na zdrowie :)
    Obudzilam sie na siusiu i spac nie moge :/

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Szczesliwa ty glodomorku :***** do rzewcinaj, na zdrowie :)
    Obudzilam sie na siusiu i spac nie moge :/
    Ja tak samo :( nie mogę się ułożyć s żaden sposób

annggela lubi tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i 31 tydz :) jejku jak wiem gdzie na pewno ma główkę, to teraz ją cały czas głaszcze :)

annggela, agaton, stokrotka25, ZakręconaOna, Bąbelek, nat_alia, Lexie, lili_madlen, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tez coś przekas ;) szczęśliwa mnie namówiła i zjadłam jabłko ;) choc wolałabym zerzerec kebaba <3

Zakręcona miłego lotu :* spokojnego bez trzasaniaa :***

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 06:08

Mikejla, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1788 1789 1790 1791 1792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ