Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/382bee7756b6.jpg
Takie oto cuda mieliśmy wczoraj
Szczęśliwa właśnie zmiana podejścia R do całej sytuacji podniosła mnie na duchu
Zakrecona spokojnej podróży:)
Mika to ja będę miała 32tc?:o jej jej jej
Mój kot nie dał mi spać...zasnęłam pp 2 i już o 3 kot łaził o wył....myślałam,że zwariuje...teraz trzymam go pod kołdrą...musze do 17 wytrzymać z nim..R pytał czy dam radę skoro godzinę tylko spałam...musze dać rade...kuwetke ma gotową..zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...jazda z nim to będzie hardcore...ehhh ubieram się i wyprowadze go na taras na smyczy.,.padam ma twarz...lojkalojka, nat_alia, agaton, Lexie, lili_madlen, Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Przyszlam na szybko się przywitać bo wstalam nie dawno i będę zaraz zbierać się do śniadania , kąpieli , dopakowania i szykowanka:)
Anngela oj Ja to wgle bym zjadła niemiłosiernie jakieś danie chińskie !ostre ! Chodzi za mną od czerwca ale chyba dziś zgrzesze , mam w Polsce u Mamy tam taka świetną restauracje laaa , bajeczna !
I wgle pospalam troszkę , fakt ze mega często wstawalam siusiac ale pospalam , reszta w Polsce haha
Mika haha mówisz maz smoczysko !
Ah Paulla Ty to biedna jesteś: ( jak nie problem ze spaniem , to z ta kwoka: ( zamiast cieszyć się tym wszystkim to Ty ciagle wnerwiona biedulko Chodzisz
A co do tygodni to no Ty zaraz 32
Szczęśliwa zarloczkuu mnie tez dziś chłodniej się zapowiada ale oby nie padało bo w deszcz latać nie lubię , chociaż mnie żadna pogoda nie straszna . Samoloty to juz moj drugi dom haha: D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 07:08
annggela, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka - tak przyjechał
Zakręt - no zionie, oj...masakra:D dobrze,ze spaliśmy na dwóch łóżkach, bo źle znoszę ten "Zapach"ale menda o 5 i tak się przebudziła i przylazła, no i od tej pory ni huhu spać nie ma jak
stokrotka25, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
czesc i czolek
Zakercona spokojnego lotu bez turbulecji
Zakocona to nieciekawie w tylkuA mozna to jeszcze do porodu zaleczyc ? Bo wiem , ze potem moze byc tylko gorzej .
Paulla ty kochana zamiast sie wysypac , bo juz niedlugo bedziesz tez zarywala nocki wstajac do malego to bidulko cierpisz . Moze jak kot bedzie wykastrowany to on Ci troche odpusci i nie bedziecie budzil w nocy .
Mikejka to mezulek zaszalalOj bedzie cierpial dzisiaj hihi . A i doczytalam ,ze jednak zdecydowalas sie na wesele ? A masz juz kreacje ? Pochwal sie ?
Szczesliwa Ja Ty to robisz , ze masz taki apetyt , a drobinka jestes straszna ? Gdzie te kilogramy ukrywasz?
Ja dzisiaj tocze kolejna batalie w urzedach
Od kilku dni spie prawie na siedzaca i musze wam powiedziec , ze jest o niebo lepiej
U nas dzisiaj chlodek i bez slonca , wiec w planachbuleczki drozdzowe z wisniami i nutella
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015