WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dopochwowo. Polkosia kciuki za wizytę

polkosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ja miałam mierzoną szyjkę dopochwowo, wyszlo ze ma dlugosc 4,5 cm wiec nie jest zle tylko miekka przez ta infekcję.

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia powodzonka jutro,trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie wizytujące jutro.

polkosia lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to moja miala tydzien temu 2,7cm...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po raz kolejny się przekonuję, że dobrze, że nie wiem, ile moja ma i niczym się nie stresuję :) Skoro gin mówi, że ok, to ok :)

agaton, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy, masz bardzo dluga szyjke

km5st5odymuuq2ts.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mówił, że się skraca i mam leżeć, to wszystko. Miałam w 30 tc badaną i miała ponad 4 cm... Przez brzuch badał. No nic, zobaczymy. Dobranoc!

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ja też nie wiem. Wiem tylko ze długa.

Upieklam przed chwila 40 naleśników i.padam

l22nhdgeccid541p.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Moje drogie Panie na Polsacie jest Magic Mike :) :) :) jest na co popatrzeć !!!

Mi sie ten wielki owłosiony brunet podoba :D grrrrrrrrrr auuuuuuu

Oglądam!!! >:)

jaroszka lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej dziołszki :) nadrobilam cały dzień!uff. Dziś trochę zabiegana byłam. Musiałam urzędy poodwiedzać, później zakupy dla bratanka,bo jutro już wylatuje do Chile :(
    ss wrote:
    Rozciagacie juz krocze? Kurcze jednak boje sie tam juz majstrowac tym bardziej ze u mnie szyjka sie skraca...jeszcze sie wstrzymam.ciekawe czy wogole zdaze ten masaz wykonywac...
    Właśnie nie wiem co robić bo też mam krótką szyjkę i rozwarcie :/ za tydzień mam USG to się koniecznie muszę zapytać. Mam nadzieję że będziemy mogły w miarę wcześnie się masować... żeby jakiś efekt był.

Antoś oszalał po galaretce fresh&fruity! Łamie mi żebra :O

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka,spoko,w sumie kazdy ma inne doświadczenia ze szpitalem.. ja zostane przy swoim wyborze ;-)

onka lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa..gratuluję wizytujacym dobrych wieści! ;-)

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia 4cm to dluga :) mi najpierw badał przez brzuch a po miesiącu dopochwowo i wtedy był dokładniejszy pomiar. U mnie jest 29mm i rozwarcie. Na szczęście od 1,5 miesiąca bez zmian. Ciekawe jak będzie za tydzień..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 22:20

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Kurcze to moja miala tydzien temu 2,7cm...
    Ss ważne że w normie i żeby nie była miekka, moja dluga ale miekka i w kazdej chwili moze sie skracac bo malego głowka bardzo nisko i uciska :(

ss lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski jaką zamówiłyście witaminę D i K?

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o imieniny to zawsze są wtedy kiedy wspomnienie świętego patrona, dlatego mogą powtarzać się kilka razy w miesiącu. Na przykład mój brat Michał powinien mieć 10 kwietnia zgodnie z zasadą - pierwsze po urodzinach, ale rodzice chcieli, żeby obchodził w archanioła Michała 29.09. My z kolei wybraliśmy na patronkę córki św. Anastazję z Rzymu i imieniny będzie obchodziła 15 kwietnia :-) Natomiast myślę, że jeśli dla kogoś nie ma to znaczenia, to nie ma się co przejmować, tylko wybrać najbardziej odpowiadającą datę ;-)

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam szyjke 4,5 :) Polkosia Ja mam badana szyjke przez usg dopochwowe i palcowo . Jaroszka 2x2 luteina dopochwowa 100 mg

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy.

Druga w nocy a mnie tak brzuch zaczął boleć,aż. płakałam. Nie wiedziałam czy będę zwracać czy co...ostatecznie spędziłam godzinke na kibelku tak mnie przeczyściło....mój R nawet nie drgnął. Wołałam pare razy ale spał jak zabity...ale nie specjalnie go budziłam,więc żalu nie mam. Gdybym chciała to by wstał....

Kot już w lepszej kondycji ale dziś do ginki jade. Na 10 do rejestracji a o 15 wizyta. Myślę co zrobić z Kocikiem,chce zamknąć go w łazience...ale do 16:30 bedzie sam w domu...R wróci to z nim posiedzi...

Odnośnie pościeli kupowanej przez np mame. Moja mnie wkurzyla..super,że chce nam kupić łóżeczko i pościel ale znalazlam tańszy zestaw od jej i zapas pościeli gratis no to jej nie pasi,że wybrałam coś innego i oczywiście zakończyła się rozmowa "darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy" i spoko tylko ja się nie prosiłam a stać mnie na kupno...z wózkiem to już wgl porażka...starsza sis znalazła jakiś czarno brązowy (ciemny i wgl beee) a matka mi mówi,że jak wybrzydzam to kupi kolor jaki jej się podoba. Kurwa no bo ja nie mogę sb wybrać tylko siostra jej takie paskudztwo podrzucila i ot wozek jest. A ja już znalazłam jaki chce i jaka problem to sama sb kupie. Mój R tez rano miał jazdy bo powiedziałam co Wam napisałam a on że woli ten brązowy niż ufo które wybrałam...tiaaaa lepiej powiedzieć,że kase na dolozenie dk auta będę miała. Pfff najwyżej kupie wózek sama. Siostra kupiła sb wszystko już sama to nam chce pokazać że mama kupi co ona podpowie i będzie to brzydkie...ja wózek za 500 a ona za 1500. I zarabiamy tyle samo jeśli o nasze pary chodzi. Ehhh z rana smęce...podły nastrój mam. Chociaż wizyta niech będzie udana...prosimy o kciuki...

Do wieczoraaa

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Paula wiadomo że najlepiej sobie samemu kupić to co się podoba.. Przecież to ty będziesz korzystała częściej z tego wózka.. Powiem Ci że my dostaliśmy od brata cały zestaw bo z bazą i fotelikiem i tak się bardzo z tego cieszę chociaż zupełnie czegoś innego szukałam bo zależało mi na większym koszu na zakupy i większej spacerówce ale taką najwyżej dokupimy jak mały wyrośnie.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no i trzymam kciuki za wizytę! :)

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1811 1812 1813 1814 1815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ