Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Hej laseczki;)
Oczywiście jak mi się dobrze spało to musieli zacząć kosic pod blokiem od 5 rano.
Młoda szaleje i jeszcze czkawki dostała.
Arielka widziałam ze większość z nas ma te
http://m.ceneo.pl/16287628
Paulla głowa do góry! Nie smuc się. .. no i udanej wizyty!
Też taką mam
Ja dzisiaj zły humor zaczęłam się zastanawiać czy mój maluch ma się dobrze od wczoraj słabo go czuje jak tak to brykał a teraz nawet jak go zaczepiam to ruszy tylko rączką i koniec -
Polkosia i Paula 3mam kciuki za wizyty:)
Blondik urocze zdjęcia , b.ladna sesja:)
Mikejla w jakiej stadninie bylyscie na tych koniach?
W Poznaniu warto zobaczyc :termy Maltanskie i przy okazji pochodzic nad jeziorem, cytadele, mmuzeum dydaktyczne na ostrowiu tumskim, starowke i w kawiarni "republika róż" wypic kawe/czekolade, zjesc dobre ciacho , stary browar tez robi wrażenie na przyjezdnychpolkosia, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
powodzenia na dzisiejszych wizytach, kciuki zaciśnięte
Blondik przepiękna sesjaPozazdrościć
-
Czes mamusie
Blondik, pięknie wyglądasz
Kciukasy za wizytydawajcie znać szybko co i jak
A ja proszę o kciuki, bo idę właśnie się kąpać i po raz pierwszy z lusterkiem golićMam nadzieję, że nie będzie krwawej masakry
A po południu jedziemy oglądać a może od razu kupować wózek
Miłego dzionkaBlondik, agaton, onka, lojkalojka, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Hej,
ja dziś usypiam... W nocy spałam dobrze, a mimo to czuję się jakby ktoś ze mnie powietrze wypuścił i myślę tylko o spaniu.
Przygotuję do obiadu, a potem idę spać!
Dziewczyny, co myślicie o książkach z serii "Mamo, tato co ty na to?" P. Zawitkowskiego? Kupiłam taką koleżance w ciąży i tak mi się spodobała po przejrzeniu, że sobie też kupiłam. Jeszcze nie zaczęłam czytać, ale zamierzam skończyć do porodu
Blondik, piękne zdięcia.
Polkosia, powodzenia na wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:00
polkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
ZakręconaOna wrote:Hej.Ja dzis mialam srednio spokojna noc bo kotka znajomej ma ruje czy jakos tak i cholera po nocy lata i miunka
ale dalam radke. Dzis przyjaciolki do mnie wpadaja i do Mamy na winko i pogawedki
milo dzien sie zapowiada
Mmmmm ale bym sie winka napila....uwielbiam!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Lojka,moja Balbinka tez jest bardzo delikatna i nigdy mnie jej kopniaczki nie zabolały, w zebra nie kopie,czkawki nie ma, a jej ruchy to takie jakby przeciąganie i tyle:) taka natura naszych pociech widocznie:)
Blondik,śliczne zdjęcia,na prawdę urocza sceneria i Ty wyglądasz wspaniale:)
Paula,ja się nie dziwie,ze się wkurzasz,ja bym pogadala szczerze z nimi,bo mówisz,ze na mamę mozesz zawsze liczyć,to powinna zrozumieć
Blondik, polkosia, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Szyjka ma 1,6 cm, mogę w każdej chwili urodzić, a najgrosze jest to, że nie ma mojego ginekologa i nie wiem co robić. Jestem mocno przerażona... Lekarz powiedział, że z łóżka mogę wyjść tylko do toalety i najlepiej jak będę też jadła w łóżku, a pewnie i tak za jakieś 2 tygodnie urodzę, więc... Dziewczyny
Chyba będzie 10.09, a nie 10.10...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jaroszka - a ja słyszałam że jakoś ten clexane potrafią zlikwidować w organizmie - ale nic nie wiem dokładnie
.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
Blondik - sesja piękna
PauLLA - też nie rozumiem dlaczego rodzina nie chce Ci iść na rękę z tym wyborem
A ja wczoraj czyściłam pralkę i twardniał mi brzuch większość dnia, trochę się wysilałam ale robiłam przerwy
, dziś będę prać i chciałam umyć okna
- zobaczę jak wyjdzie.
Kurcze - chyba mi grzybica wróciła, dobrze że mam jeszcze krem pimafucin i clotrimazol to wykorzystam.
Miłego dnia -
Klementysia waży na dziś 1940 g i wg USG to 32t1d. I wróciła główką w dół!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 10:18
dodinka, Lexie, jaroszka, nat_alia, aanaa, soraya, Natka88, Magnosia, zakocona, Lucy7, Blondik, agaton, lili_madlen, PauLLa, ZakręconaOna, Bąbelek, paula1, stokrotka25, rah, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia odpoczywajcie i trzymajcie sie razem jeszcze pare tyg.dobrze ze poszlas do gin przynajmniej wiesz zeby uwazac.bedzie wszystko dobrze!
Ja dzis cudnie przespana nocke mam za soba, tylko 3 razy wstawalam na siku;)az humor lepszy jak cxlowiek sie wyspi;))
Trzymam kciuki za reszte wizyt:*;za dzidzie, za szyjki i za wszystko.
Mierzylam brzusio wlasnie i nadal 89cm.dodinka, polkosia, aanaa, PauLLa lubią tę wiadomość