Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aanaa wrote:Polkosia, że też Twój lekarz nie miał kiedy iść na urlop...Wiadomo kiedy wróci? Ja też bym próbowała na Twoim miejscu postarać się o Pessara, może umów wizytę u niego na zaś a do tego czasu leż? albo tak jak dziewczyny piszą, konsultacja na IP?
Jakoś za 2 tygodnie chyba wraca, więc lipa. Wizytę mam na 8.09, ale tak mnie nastraszył ten z USG, że pewnie już wtedy po porodzie będęAle tak na poważnie, jutro wizyta umówiona, poczekam.
Myślicie, że magnez coś pomoże w większej dawce? Twardnień trochę mam, ale biorę go 1x dziennie. Może na wszelki wypadek zwiększyć do 3x?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Agatka, no może masz rację. A czemu po 17? Ja akurat do 13:30 jestem dziś w Wawie.
Kochana nie czekaj jedz, chociaż sie uspokoisz, a tam sa naprawde dobrzy specjaliści, pewnie założą pessar i tyle -
Dzięki, Agatka. Zadzwoniła jeszcze babeczka z Medi, że o 16:20 jest wolna wizyta, więc zrobię tak, że pojadę na wizytę, a potem ewentualnie na IP.
aanaa, nat_alia, Blondik, lili_madlen, Nynusia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
O to fajnie widac ze babeczka sie przejęła,super do 16 juz nie daleko! A kciuki juz zaciskamy.ty teraz rozmawiaj z córka,żeby jej przemówić do rozsadku!
Klementysia jeszcze troche!! Mowie Ci w brzuszku jest lepiej niz tu;)!!!
polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:
Myślicie, że magnez coś pomoże w większej dawce? Twardnień trochę mam, ale biorę go 1x dziennie. Może na wszelki wypadek zwiększyć do 3x? -
Polkosia, jedź jedź na tę ip. Wszędzie dobrze ale na razie w brzuszku najlepiej, jakakolwiek opieka by nie była w szpitalu nad wcześniakiem, czekanie co będzie, to gra nie warta świeczki! Trzymajcie sie dziewczyny!
Blondik piękna sesja. Czy tylko ja nie planuję robic sesji ciązowej???:>
Natalia, juz Ci pisałam, super radosne zdjęcia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:09
21.10.2015 Leon -
madu wrote:Polkosia, jedź jedź na tę ip. Wszędzie dobrze ale na razie w brzuszku najlepiej, jakakolwiek opieka by nie była w szpitalu nad wcześniakiem, czekanie co będzie, to gra nie warta świeczki! Trzymajcie sie dziewczyny!
Blondik piękna sesja. Czy tylko ja nie planuję robic sesji ciązowej???:>
Natalia, juz Ci pisałam, super radosne zdjęcia!
Madu dziękujęja też nie planuję robić specjalnej sesji ciążowej
jedynie to co sama sobie robię dla porównania brzuszkamadu lubi tę wiadomość
-
polkosia - no to zaciskaj tam nogi
, będzie dobrze - jedź jak dziewczyny radzą a lekarze się już wszystkim zajmą
jaroszka - też się zastanawiałam nad tym clexane co będzie jak poród się zacznie, kiedy odstawić itd... mam nadzieję że nie będzie tak źle - może poród się zacznie zaraz przed wzięciem kolejnej dawki więc już jej nie weźmiesz. Ja mam mieć cc więc tego tematu jakoś nie studiowałam już.
-
Dzien dobry!
Polkosia, leż i niech Ci wszyscy usługują!i niech Klementysia siedzi przynajmniej do 38 tygodnia...głowką w dół! ale się przejęłam...
Blondik, zdjęcia piekne:) może i mi się uda załadowac mojechoć na fb już niektórzy widzieli:)
Mika, dużo siły na imprezowanie:)
a ja byłam wczoraj na SR:) odrabiałam jeszcze ćwiczenia... powiem Wam, że po tym jak przeleżałam dużą część ciązy to po 45 min by łam wykończona! myślałam, że później do auta nie dotrę, tak mnie bolało spojenie!
I noc straszna, każde przekręcenie na bok to był mega ból...
dziś odpoczywam:) no, może troche poprasuję
Jaroszka, ja tez bym wypiła winka... jakiś dobry ser do tego...mniam:) w przyszłym tygodniu odwiedzaja mnie psiapsióły, jedna przyprowadzi nowego faceta Włocha... a ja bęę mogła co najwyżej polizac butelkę po winieaanaa, polkosia, jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Właśnie skończyłam przygotowywać obiad, a tu takie wieści.
Polkosiu, ja ponieważ też ciążę prowadzę w dużej mierze na Karowej, mam pełne zaufanie do tamtejszych lekarzy. Radziłabym Ci to samo co Agatka. Poza tym pamiętaj, że leżenie może pomóc i leż cały czas, pamiętam jak sama pisałaś, że komuś "od leżenia" szyjka wydłużyła się o cm.Trzymam kciuki!
Natalka, Blondik, pięknie wyglądacie. My czasami robimy sami zdjęcia, takie mini sesyjkinat_alia, Blondik, polkosia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyPolkosia trzymam kciuki!! Bedzie dobrze,zobaczysz.
Natalka jaki piekny brzuszek
Ja wizytuje w sobote, moja szyjka niestety miekka byla 2 tyg temu, ale to chyba przez infekcje. No i ciekawe ile ma dlugosci.nat_alia, polkosia, haen lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj pisałam że wkleję inf ze SR jak masować krocze - a wiem że ostatnio chyba o tym była rozmowa.
Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73d7aceedc26.jpgnat_alia, Magnosia, annggela, agaton, lili_madlen, Nynusia, Bąbelek, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Polkosia, z taką szyjką niektóre dziewczyny jeszcze dłuuuugo były w dwupaku. naprawdę leż i nic nie rób. ewentualnie daj się położyć do szpitala, choć to pewnie będzie dołujące, ale im dłużej w dwupaku tym lepiej.