X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami Mamusie:-)
    Polkosia te nasze dzieciaczki chyba powariowały, że tak szybko chcą wyskoczyć, oby im ten pomysł szybko wyszedł z głowy. Leż kochana i zrób jak radzą dziewczyny, na pewno lekarz cos wymyśli,trzymam kciuki!
    Green u mnie to samo, infekcja grzybica spowodowała ze szyjka stala sie miekka a maly to wykorzystał i ma za nisko głowkę:( co bierzesz na tą infekcje?czekam na dobre wiadomosci od Ciebie po wizycie!

polkosia lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy ja pimafucin bralam przez 6 dni na noc. I teraz mam brac raz w tygodniu jedna globulke. A Ty co bralas? U mnie mam nadzieje, ze mala nie ma glowki za nisko, dowiem sie w sobote.

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bede miec wywolywany porod..dlatego zeby odpowiednio wczesniej odstawic clexan.u mnie 12 h przed mam odstawic

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    polkosia - no to zaciskaj tam nogi ;), będzie dobrze - jedź jak dziewczyny radzą a lekarze się już wszystkim zajmą :)

jaroszka - też się zastanawiałam nad tym clexane co będzie jak poród się zacznie, kiedy odstawić itd... mam nadzieję że nie będzie tak źle - może poród się zacznie zaraz przed wzięciem kolejnej dawki więc już jej nie weźmiesz ;). Ja mam mieć cc więc tego tematu jakoś nie studiowałam już.

Byc moze juz wspominałas, ale nie pamietam. Czemu masz miec cc ?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Natalia,śliczne zdjęcia,pięknie wyglądasz!A jaki pępuszek cudny! Mój jeszcze nie wystaje.. :)

Polkosia oby do 16.20!Zobaczymy co tam powiedzą,będziemy czekać na wieści! Głowa do góry!! :)

Cudny? Rany mnie strasznie taki pępek obrzydza :) mam nadzieje, ze moj zostanie schowany przynajmniej do czasu sesji :p

nat_alia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    U mnie bede miec wywolywany porod..dlatego zeby odpowiednio wczesniej odstawic clexan.u mnie 12 h przed mam odstawic

Zeta lekarz ginekolog tak zadecydował? Kurde moj to nic mi nie mówi....

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0975b1b13378.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fd5b6227973.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69033b33d95f.jpg
    Pstryknęliśmy sobie z Alankiem selfie;) troche leniwie bo na siedząco ale takiego jeszcze nie mamy;))

agaton, ola.321, polkosia, Lucy7, lili_madlen, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, Lexie, PauLLa, annggela, zakocona, Magnosia, Nynusia, jaroszka, Bąbelek, onka, dodinka, paula1, lojkalojka, rah, Muffinka1019, magdallenee lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mi tak nowil lekarz ze szputala w ktorym mam rodzic lekarz ginekolog.clexan dziala w organizmie 24 h a po tem jak nie wezmiesz kolejnej dawki jest ok.
    Moze zmien godzine na ranna w sumie to bez znaczenia..

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka - mały jest miednicowo a czasu już mało, a poza tym mam jeszcze kilka innych problemów bo zakrzepica nie jest konkretnym wskazaniem :/

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Lucy ja pimafucin bralam przez 6 dni na noc. I teraz mam brac raz w tygodniu jedna globulke. A Ty co bralas? U mnie mam nadzieje, ze mala nie ma glowki za nisko, dowiem sie w sobote.
    Mam to samo co Ty tylko na 12 dni a jak nie przejdzie to kolejna porcja.
    Głowke nisko na pewno bys poczuła bo wtedy jest taki ucisk, rozciąganie i ruchy dzidzi bolesne nie tak jak wczesniej, przynajmniej w moim przypadku tak bylo

16uddqk3x9bbni2d.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło rany Polkosia,ale wieści. Daj znac koniecznie jak po wizycie i faktycznie moze będzie tak jak Pepepe pisze:) trzymamy kciuki:)

Natalia,ślicznie wyglądasz,sam brzuszek rośnie:)
    Ja tez nie robię sesji,tylko zdjęcia pamiątkowe. Jakos się moze ładnie ubiorę i w żadnych okolicznościach przyrody mi mężu zrobi jakies foty:) a tak to w domu tez robimy:)

SS,selfie pierwsza klasa:)

nat_alia, polkosia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram sie od wczoraj zeby cos napisać i... no wyszlo jak wyszlo , ale tak duzo sie dzieje , czytam na biezaco wszystko !

Polkosiu super ze mala sie obrocila , jednak dobrze czulas ! Fajnie ze masz dzis wizyte i tak szybko sie udalo. Trzymam kciuki !

Dziewczyny jesteście sliczne , Blondik sesja cudna i wasze zdjecia brzuszkowe rowniez! Rosna te brzdace malutkie , ekstra <3

Mikejla mam nadzieje ze wesele bardziej Ci sie spodoba niz panienski !
    Zakreconna milego dnia, super ze cos sie dzieje :) ! Jak to czytam to mi sie moj urlop przypomina :)

No i wszystkim z bolami bioderek brzuszkow i innych dolegliwosci zycze zeby szybciutko zniknely !

Wiem , że coś pominelam na pewno ale nie spamietalam wszystkiego chyba :(

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dobra decyzja ! Mała sie obróciła wiec chociaż i takie wieści dobre :) do 16 tak jak pisza dziewczyny niedaleko a i IP bym dzis nie odpuściła :)

Natalia wszystkie dodatkowe kg masz chyba w brzuszku ! :P

ss też tylko z piłeczka przed sobą :)

kwitnąco wygladacie dziewczyny ! :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja właśnie wracam od położnej. Bylam na ktg, i przy okazji spytalam czy bolesne stawianie brzucha na tym etapie jest normalne. I mnie nastraszyla, zw to juz mogą być skurcze przepowiadajace :| w związku z tym mam leżeć jak najwięcej a do tego ktg dwa razy w tyg. Polkosia, leżymy razem :)

iv09hdge6yql001e.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no pewnie,że pępuszek cudny! :) Mój mąz wczoraj stwierdził,ze nawet rozstępy mam cudne.. hahah

SS,śliczne fotki :*

Szczęśliwa,no właśnie zastanawiałam się gdzie się podziałaś.. :* ja też tak z doskoku,ogarniam chatę i w planie mam prasowanie ale co z tego wyjdzie? ;)
    Zamówiłam jednak laktator elektryczny,wolę mieć nowy a ręczny każdy mi odradzał.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Polkosia i Paula 3mam kciuki za wizyty:)

Blondik urocze zdjęcia , b.ladna sesja:)

Mikejla w jakiej stadninie bylyscie na tych koniach?
    W Poznaniu warto zobaczyc :termy Maltanskie i przy okazji pochodzic nad jeziorem, cytadele, mmuzeum dydaktyczne na ostrowiu tumskim, starowke i w kawiarni "republika róż" wypic kawe/czekolade, zjesc dobre ciacho , stary browar tez robi wrażenie na przyjezdnych :)

Przepraszam, że czytam pobieżnie, ale nie mam czasu normalnie... nie byliśmy jeszcze w Poznaniu, bo wesele jest 50 km od, ale chcemy tam pojechać pozwiedzać. Dodatkowo jeszcze do Gniezna, bo to tylko 30 km. W stadninie byliśmy na miejscu tu w miasteczku, nie w Poznaniu :) teraz się zbieramy na uroczysty obiad haha. Do tej pory łaziłyśmy po mieście, kupiłam sobie sukienke! a co! z 40 zł hahaha. Obejrze później zdjęcia, bo widzę, że wstawilyście :) Ten tydzień wyjęty z życia

lili_madlen, annggela, jaroszka, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość

• Lexie Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze aanaa.. poczekajcie jeszcze do października ;) Jak już nasz wątek wczesnym wrześniem zacznie się rozpakowywać to chyba się zastresuję! :)
    A tak poważnie to się trzymaj i odpoczywaj!:* swoją drogą,ciekawe czy szyjka też się Tobie skraca?Kiedy masz wizyte u gina?

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0108fee950554bbfmed.jpg
    0ec9eb638f35a033med.jpg
    94b8ee449b72862bmed.jpg
    33b3acde1bdbdf05med.jpg
    f78b9e72fec5e15bmed.jpg

mam nadzieję, że się uda dodać:)

PauLLa, Blondik, lili_madlen, nat_alia, zakocona, Lexie, Lucy7, polkosia, Magnosia, Nynusia, ola.321, madu, jaroszka, agaton, Bąbelek, my dream, paula1, lojkalojka, rah, linka220 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za dwa tyg... Ale umowie sie wczesniej z prywatnego pakietu na usg ciąży to powinien mi określić szyjkę mam nadzieje?

iv09hdge6yql001e.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aana ale wiesci dzis no ! Trzymaj sie kochana i lez odpoczywaj juz niedługo ! :*

Lexie , kochana to mile ze ktos pamieta :* Szybko wrocilam bo jak tu zyc bez moich e-kolezanek ! Milego sprzatania i oszczedzaj sie ! :)

jacusianka udało się ! Piękna pamiatka <3 Cudoooowna sesja !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:45

Lexie, aanaa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1816 1817 1818 1819 1820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ