X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami Mamusie:-)
    Polkosia te nasze dzieciaczki chyba powariowały, że tak szybko chcą wyskoczyć, oby im ten pomysł szybko wyszedł z głowy. Leż kochana i zrób jak radzą dziewczyny, na pewno lekarz cos wymyśli,trzymam kciuki!
    Green u mnie to samo, infekcja grzybica spowodowała ze szyjka stala sie miekka a maly to wykorzystał i ma za nisko głowkę:( co bierzesz na tą infekcje?czekam na dobre wiadomosci od Ciebie po wizycie!

polkosia lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy ja pimafucin bralam przez 6 dni na noc. I teraz mam brac raz w tygodniu jedna globulke. A Ty co bralas? U mnie mam nadzieje, ze mala nie ma glowki za nisko, dowiem sie w sobote.

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bede miec wywolywany porod..dlatego zeby odpowiednio wczesniej odstawic clexan.u mnie 12 h przed mam odstawic

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    polkosia - no to zaciskaj tam nogi ;), będzie dobrze - jedź jak dziewczyny radzą a lekarze się już wszystkim zajmą :)

jaroszka - też się zastanawiałam nad tym clexane co będzie jak poród się zacznie, kiedy odstawić itd... mam nadzieję że nie będzie tak źle - może poród się zacznie zaraz przed wzięciem kolejnej dawki więc już jej nie weźmiesz ;). Ja mam mieć cc więc tego tematu jakoś nie studiowałam już.

Byc moze juz wspominałas, ale nie pamietam. Czemu masz miec cc ?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Natalia,śliczne zdjęcia,pięknie wyglądasz!A jaki pępuszek cudny! Mój jeszcze nie wystaje.. :)

Polkosia oby do 16.20!Zobaczymy co tam powiedzą,będziemy czekać na wieści! Głowa do góry!! :)

Cudny? Rany mnie strasznie taki pępek obrzydza :) mam nadzieje, ze moj zostanie schowany przynajmniej do czasu sesji :p

nat_alia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    U mnie bede miec wywolywany porod..dlatego zeby odpowiednio wczesniej odstawic clexan.u mnie 12 h przed mam odstawic

Zeta lekarz ginekolog tak zadecydował? Kurde moj to nic mi nie mówi....

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0975b1b13378.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fd5b6227973.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69033b33d95f.jpg
    Pstryknęliśmy sobie z Alankiem selfie;) troche leniwie bo na siedząco ale takiego jeszcze nie mamy;))

agaton, ola.321, polkosia, Lucy7, lili_madlen, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, Lexie, PauLLa, annggela, zakocona, Magnosia, Nynusia, jaroszka, Bąbelek, onka, dodinka, paula1, lojkalojka, rah, Muffinka1019, magdallenee lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mi tak nowil lekarz ze szputala w ktorym mam rodzic lekarz ginekolog.clexan dziala w organizmie 24 h a po tem jak nie wezmiesz kolejnej dawki jest ok.
    Moze zmien godzine na ranna w sumie to bez znaczenia..

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka - mały jest miednicowo a czasu już mało, a poza tym mam jeszcze kilka innych problemów bo zakrzepica nie jest konkretnym wskazaniem :/

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Lucy ja pimafucin bralam przez 6 dni na noc. I teraz mam brac raz w tygodniu jedna globulke. A Ty co bralas? U mnie mam nadzieje, ze mala nie ma glowki za nisko, dowiem sie w sobote.
    Mam to samo co Ty tylko na 12 dni a jak nie przejdzie to kolejna porcja.
    Głowke nisko na pewno bys poczuła bo wtedy jest taki ucisk, rozciąganie i ruchy dzidzi bolesne nie tak jak wczesniej, przynajmniej w moim przypadku tak bylo

16uddqk3x9bbni2d.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło rany Polkosia,ale wieści. Daj znac koniecznie jak po wizycie i faktycznie moze będzie tak jak Pepepe pisze:) trzymamy kciuki:)

Natalia,ślicznie wyglądasz,sam brzuszek rośnie:)
    Ja tez nie robię sesji,tylko zdjęcia pamiątkowe. Jakos się moze ładnie ubiorę i w żadnych okolicznościach przyrody mi mężu zrobi jakies foty:) a tak to w domu tez robimy:)

SS,selfie pierwsza klasa:)

nat_alia, polkosia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram sie od wczoraj zeby cos napisać i... no wyszlo jak wyszlo , ale tak duzo sie dzieje , czytam na biezaco wszystko !

Polkosiu super ze mala sie obrocila , jednak dobrze czulas ! Fajnie ze masz dzis wizyte i tak szybko sie udalo. Trzymam kciuki !

Dziewczyny jesteście sliczne , Blondik sesja cudna i wasze zdjecia brzuszkowe rowniez! Rosna te brzdace malutkie , ekstra <3

Mikejla mam nadzieje ze wesele bardziej Ci sie spodoba niz panienski !
    Zakreconna milego dnia, super ze cos sie dzieje :) ! Jak to czytam to mi sie moj urlop przypomina :)

No i wszystkim z bolami bioderek brzuszkow i innych dolegliwosci zycze zeby szybciutko zniknely !

Wiem , że coś pominelam na pewno ale nie spamietalam wszystkiego chyba :(

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dobra decyzja ! Mała sie obróciła wiec chociaż i takie wieści dobre :) do 16 tak jak pisza dziewczyny niedaleko a i IP bym dzis nie odpuściła :)

Natalia wszystkie dodatkowe kg masz chyba w brzuszku ! :P

ss też tylko z piłeczka przed sobą :)

kwitnąco wygladacie dziewczyny ! :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja właśnie wracam od położnej. Bylam na ktg, i przy okazji spytalam czy bolesne stawianie brzucha na tym etapie jest normalne. I mnie nastraszyla, zw to juz mogą być skurcze przepowiadajace :| w związku z tym mam leżeć jak najwięcej a do tego ktg dwa razy w tyg. Polkosia, leżymy razem :)

iv09hdge6yql001e.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no pewnie,że pępuszek cudny! :) Mój mąz wczoraj stwierdził,ze nawet rozstępy mam cudne.. hahah

SS,śliczne fotki :*

Szczęśliwa,no właśnie zastanawiałam się gdzie się podziałaś.. :* ja też tak z doskoku,ogarniam chatę i w planie mam prasowanie ale co z tego wyjdzie? ;)
    Zamówiłam jednak laktator elektryczny,wolę mieć nowy a ręczny każdy mi odradzał.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Polkosia i Paula 3mam kciuki za wizyty:)

Blondik urocze zdjęcia , b.ladna sesja:)

Mikejla w jakiej stadninie bylyscie na tych koniach?
    W Poznaniu warto zobaczyc :termy Maltanskie i przy okazji pochodzic nad jeziorem, cytadele, mmuzeum dydaktyczne na ostrowiu tumskim, starowke i w kawiarni "republika róż" wypic kawe/czekolade, zjesc dobre ciacho , stary browar tez robi wrażenie na przyjezdnych :)

Przepraszam, że czytam pobieżnie, ale nie mam czasu normalnie... nie byliśmy jeszcze w Poznaniu, bo wesele jest 50 km od, ale chcemy tam pojechać pozwiedzać. Dodatkowo jeszcze do Gniezna, bo to tylko 30 km. W stadninie byliśmy na miejscu tu w miasteczku, nie w Poznaniu :) teraz się zbieramy na uroczysty obiad haha. Do tej pory łaziłyśmy po mieście, kupiłam sobie sukienke! a co! z 40 zł hahaha. Obejrze później zdjęcia, bo widzę, że wstawilyście :) Ten tydzień wyjęty z życia

lili_madlen, annggela, jaroszka, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość

• Lexie Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze aanaa.. poczekajcie jeszcze do października ;) Jak już nasz wątek wczesnym wrześniem zacznie się rozpakowywać to chyba się zastresuję! :)
    A tak poważnie to się trzymaj i odpoczywaj!:* swoją drogą,ciekawe czy szyjka też się Tobie skraca?Kiedy masz wizyte u gina?

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0108fee950554bbfmed.jpg
    0ec9eb638f35a033med.jpg
    94b8ee449b72862bmed.jpg
    33b3acde1bdbdf05med.jpg
    f78b9e72fec5e15bmed.jpg

mam nadzieję, że się uda dodać:)

PauLLa, Blondik, lili_madlen, nat_alia, zakocona, Lexie, Lucy7, polkosia, Magnosia, Nynusia, ola.321, madu, jaroszka, agaton, Bąbelek, my dream, paula1, lojkalojka, rah, linka220 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za dwa tyg... Ale umowie sie wczesniej z prywatnego pakietu na usg ciąży to powinien mi określić szyjkę mam nadzieje?

iv09hdge6yql001e.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aana ale wiesci dzis no ! Trzymaj sie kochana i lez odpoczywaj juz niedługo ! :*

Lexie , kochana to mile ze ktos pamieta :* Szybko wrocilam bo jak tu zyc bez moich e-kolezanek ! Milego sprzatania i oszczedzaj sie ! :)

jacusianka udało się ! Piękna pamiatka <3 Cudoooowna sesja !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:45

Lexie, aanaa lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1816 1817 1818 1819 1820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ