Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami Mamusie:-)
Polkosia te nasze dzieciaczki chyba powariowały, że tak szybko chcą wyskoczyć, oby im ten pomysł szybko wyszedł z głowy. Leż kochana i zrób jak radzą dziewczyny, na pewno lekarz cos wymyśli,trzymam kciuki!
Green u mnie to samo, infekcja grzybica spowodowała ze szyjka stala sie miekka a maly to wykorzystał i ma za nisko głowkęco bierzesz na tą infekcje?czekam na dobre wiadomosci od Ciebie po wizycie!
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola.321 wrote:polkosia - no to zaciskaj tam nogi
, będzie dobrze - jedź jak dziewczyny radzą a lekarze się już wszystkim zajmą
jaroszka - też się zastanawiałam nad tym clexane co będzie jak poród się zacznie, kiedy odstawić itd... mam nadzieję że nie będzie tak źle - może poród się zacznie zaraz przed wzięciem kolejnej dawki więc już jej nie weźmiesz. Ja mam mieć cc więc tego tematu jakoś nie studiowałam już.
Byc moze juz wspominałas, ale nie pamietam. Czemu masz miec cc ? -
Lexie wrote:Natalia,śliczne zdjęcia,pięknie wyglądasz!A jaki pępuszek cudny! Mój jeszcze nie wystaje..
Polkosia oby do 16.20!Zobaczymy co tam powiedzą,będziemy czekać na wieści! Głowa do góry!!
Cudny? Rany mnie strasznie taki pępek obrzydzamam nadzieje, ze moj zostanie schowany przynajmniej do czasu sesji :p
nat_alia lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0975b1b13378.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fd5b6227973.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69033b33d95f.jpg
Pstryknęliśmy sobie z Alankiem selfie;) troche leniwie bo na siedząco ale takiego jeszcze nie mamy;))agaton, ola.321, polkosia, Lucy7, lili_madlen, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, Lexie, PauLLa, annggela, zakocona, Magnosia, Nynusia, jaroszka, Bąbelek, onka, dodinka, paula1, lojkalojka, rah, Muffinka1019, magdallenee lubią tę wiadomość
-
green wrote:Lucy ja pimafucin bralam przez 6 dni na noc. I teraz mam brac raz w tygodniu jedna globulke. A Ty co bralas? U mnie mam nadzieje, ze mala nie ma glowki za nisko, dowiem sie w sobote.
Głowke nisko na pewno bys poczuła bo wtedy jest taki ucisk, rozciąganie i ruchy dzidzi bolesne nie tak jak wczesniej, przynajmniej w moim przypadku tak bylo -
Ło rany Polkosia,ale wieści. Daj znac koniecznie jak po wizycie i faktycznie moze będzie tak jak Pepepe pisze:) trzymamy kciuki:)
Natalia,ślicznie wyglądasz,sam brzuszek rośnie:)
Ja tez nie robię sesji,tylko zdjęcia pamiątkowe. Jakos się moze ładnie ubiorę i w żadnych okolicznościach przyrody mi mężu zrobi jakies foty:) a tak to w domu tez robimy:)
SS,selfie pierwsza klasa:)
nat_alia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Zbieram sie od wczoraj zeby cos napisać i... no wyszlo jak wyszlo , ale tak duzo sie dzieje , czytam na biezaco wszystko !
Polkosiu super ze mala sie obrocila , jednak dobrze czulas ! Fajnie ze masz dzis wizyte i tak szybko sie udalo. Trzymam kciuki !
Dziewczyny jesteście sliczne , Blondik sesja cudna i wasze zdjecia brzuszkowe rowniez! Rosna te brzdace malutkie , ekstra
Mikejla mam nadzieje ze wesele bardziej Ci sie spodoba niz panienski !
Zakreconna milego dnia, super ze cos sie dzieje! Jak to czytam to mi sie moj urlop przypomina
No i wszystkim z bolami bioderek brzuszkow i innych dolegliwosci zycze zeby szybciutko zniknely !
Wiem , że coś pominelam na pewno ale nie spamietalam wszystkiego chyba -
Polkosia dobra decyzja ! Mała sie obróciła wiec chociaż i takie wieści dobre
do 16 tak jak pisza dziewczyny niedaleko a i IP bym dzis nie odpuściła
Natalia wszystkie dodatkowe kg masz chyba w brzuszku !
ss też tylko z piłeczka przed sobą
kwitnąco wygladacie dziewczyny ! -
Hej, ja właśnie wracam od położnej. Bylam na ktg, i przy okazji spytalam czy bolesne stawianie brzucha na tym etapie jest normalne. I mnie nastraszyla, zw to juz mogą być skurcze przepowiadajace
w związku z tym mam leżeć jak najwięcej a do tego ktg dwa razy w tyg. Polkosia, leżymy razem
polkosia lubi tę wiadomość
-
Jaroszka no pewnie,że pępuszek cudny!
Mój mąz wczoraj stwierdził,ze nawet rozstępy mam cudne.. hahah
SS,śliczne fotki :*
Szczęśliwa,no właśnie zastanawiałam się gdzie się podziałaś.. :* ja też tak z doskoku,ogarniam chatę i w planie mam prasowanie ale co z tego wyjdzie?
Zamówiłam jednak laktator elektryczny,wolę mieć nowy a ręczny każdy mi odradzał.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:Polkosia i Paula 3mam kciuki za wizyty:)
Blondik urocze zdjęcia , b.ladna sesja:)
Mikejla w jakiej stadninie bylyscie na tych koniach?
W Poznaniu warto zobaczyc :termy Maltanskie i przy okazji pochodzic nad jeziorem, cytadele, mmuzeum dydaktyczne na ostrowiu tumskim, starowke i w kawiarni "republika róż" wypic kawe/czekolade, zjesc dobre ciacho , stary browar tez robi wrażenie na przyjezdnych
Przepraszam, że czytam pobieżnie, ale nie mam czasu normalnie... nie byliśmy jeszcze w Poznaniu, bo wesele jest 50 km od, ale chcemy tam pojechać pozwiedzać. Dodatkowo jeszcze do Gniezna, bo to tylko 30 km. W stadninie byliśmy na miejscu tu w miasteczku, nie w Poznaniuteraz się zbieramy na uroczysty obiad haha. Do tej pory łaziłyśmy po mieście, kupiłam sobie sukienke! a co! z 40 zł hahaha. Obejrze później zdjęcia, bo widzę, że wstawilyście
Ten tydzień wyjęty z życia
lili_madlen, annggela, jaroszka, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
O kurcze aanaa.. poczekajcie jeszcze do października
Jak już nasz wątek wczesnym wrześniem zacznie się rozpakowywać to chyba się zastresuję!
A tak poważnie to się trzymaj i odpoczywaj!:* swoją drogą,ciekawe czy szyjka też się Tobie skraca?Kiedy masz wizyte u gina? -
Aana ale wiesci dzis no ! Trzymaj sie kochana i lez odpoczywaj juz niedługo ! :*
Lexie , kochana to mile ze ktos pamieta :* Szybko wrocilam bo jak tu zyc bez moich e-kolezanek ! Milego sprzatania i oszczedzaj sie !
jacusianka udało się ! Piękna pamiatkaCudoooowna sesja !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 13:45
Lexie, aanaa lubią tę wiadomość