Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki;)
Oczywiście jak mi się dobrze spało to musieli zacząć kosic pod blokiem od 5 rano.
Młoda szaleje i jeszcze czkawki dostała.
Arielka widziałam ze większość z nas ma te
http://m.ceneo.pl/16287628
Paulla głowa do góry! Nie smuc się. .. no i udanej wizyty!Arielka, dodinka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja. Dzisiaj kolejny pracowity dzień, a popołudniu SR.
Ból bioder w nocy jest ciężki do wytrzymania, muszę go rozchadzać po mieszkaniu, jak się budzę i rozmasowywać biodra (niewiele pomaga), a dzisiaj taki koszmar miałam, że usnąć długo nie mogłam (w czym biodra również pomagały)
polkosia, kciuki za wizytę! Obyś zobaczyła główkę na dole!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia i Paulla powodzenia na wizytach
Trzymam kciuki !
Ja tez kiepsk spalam i ledwo wstalam. Taka jestem zmeczona , ale robota czeka . Jade zawiesc zwolnienie do szefowej i do ubezpieczalni ,do apteki, a potem zakupy i wypad nad rzeczke z rodzina .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Paula, ja jak czytam wasze historie, to przepraszam bardzo, ale ja bym w takiej rodzinie zwariowała.
Jak rodziła sie nasz pierwsza corcia, to teściowie kupili mebelki takie jakie my chcieliśmy, a wózek moi rodzice taki jaki my chcieliśmy. Przeciez to tobie ma pasować. To tak jakby Ci mama na złość chciała zrobic, bo co jej zalezy, kupic swojemu dziecku to co ono chce, zeby bylo szczęśliwe?~Rewianka~, polkosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. Ja juz wstalam wiec się witam bo nie wiem kiedy znów zagladne. Tylko tu w hotelu mam internet a i tak siedzę w domkach cały dzień ze wszystkimi. Wczoraj co...panieński wyjebane w kosmos. Popatrzyłysmy ze szwagierka jak pozostałe 3jezdza na koniu rundki dookoła i wróciliśmy. Ledwo na nogach stałam. Mój wrócił ze.śpiewem na ustach, zasypialam na fotelu u dziewczyn w domku. Spałam 7h ale czuje się nadal niewyspania. Dziś obiad zapoznawczy z.rodzina panny młodej.
Lili chce się jutro wybrać do poznania, nie wiem gdzie warto i nie mam kiedy nawet sprawdzić, możesz coś polecić?
Lojka nie mąż nie, szwagierka numer 2. A jeśli chodzi o męża to w końcu sobie chłop odpocznie i popije i dobrze. Bo kiedy ma to robić. Ważne ze.im się impreza udała nam niekoniecznie -
Paula i Polkosia udanych wizyt
Paula nie denerwuj się tylko bo bez sensu
chociaż wcale się nie dziwię ja też chciałam mieć wszystko takie jak mi się podoba i szlag by mnie trafił gdyby ktoś coś mi narzucal
Nynusia dzięki za info o witamince musze kupić bo z tego co widziałam na sierpniowych to przy wpisie ze szpitala nawet mówią żeby ją podawać maluszkowi.polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Paulla, Polkosia- kciuki zaciśnięte. Będzie dobrze!
paulla dziwna reakcja Twojej mamy, bym sie wkurzyła. Może zaproponuj jej i siostrze, że jak tak bardzo chcą pomóc to Ty kupisz a one Ci dadzą w gotówce równowartość tego co zakupiłaś?
Moja mam ani teściowa w ogóle nic nie wspominają o zakupach jakichkolwiek dla dzidziusia, ale wiem, że jak przyjdzie czas to sypną gotówką, mówiąc żebyśmy kupili coś ładnego. Siostra natomiast już ma powiedziane, ze ma kupowac w odwiedziny pieluchy
Ja dziś tez miałam złą noc. Po pierwsze nie mogłam zasnąc, mlody wczoraj dostał supersiły i przez 6! h dosłownie wariowal w brzuchu, pchał stopy gdzie się da, a bol żołądka tego nie umilał;/ Tak wiec zasnełam poźno, obudziłam się o 5 bo znowu zaczą swoje harce, na szczęście szybko się uspokoil, ale ja juz nie pospałam. Czuję się jak śnięta ryba...
21.10.2015 Leon -
Dzien dobry!
Za wizytujace oczywiscie kciuki zaciśnięte!
Dziewczyny, ktore biorą clexane - wiecie, ze nie bedą nam mogli podać znieczulenia jeżeli porod zacznie sie w ciagu 12 godzin od wykonania zastrzyku?
Zakocona ja mam dzisiaj pierwsze zajęcia w szkole rodzenianie moge sie doczekać, w końcu wsród ludzi!
-
Dziewczyny piszecie o tych bolesnych kopniakach i uciazliwych wierceniach maluszkow , a moj syn to taki spokojny . Czy to normalne ? On nawet nigdy czkawki nie mial
A jego ruchy sa bardzo przyjemne
A i jeszcze : kolejna wrzesniowka na porodowceI u nas godzina zero sie zbliza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 08:41
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojka każdy dzidziuś jest inny i będzie inaczej aktywny po urodzeniu
Ja np jestem bardzo aktywna ogólnie mało odpoczywam bo nie czuję takiej potrzeby i czytałam, że dzidziol domaga się później mojej aktywności właśnie wierceniem się i kopniakami bo gdy ja jestem aktywna, on czuje kołysanie co mu się podoba:)
-
Hej!
Leze sobie w łóżeczku i Was podczytuję
Udanych wizyt dzisiaj dziewczyny, ja tez idę do położnej ale bez USG...
W nocy bolal brzuch, jedna strona, tak bolala i kuła przez pare sekund po pare razy, czy to mogl być skurcz BH?
Moja wagę wywale przez okno, od wczoraj 0,8 kg więcej?! Gdzie specjalnie bylam na długim spacerze i nie obzeralam sie na noc. Brak sił. -
lojkalojka wrote:Dziewczyny piszecie o tych bolesnych kopniakach i uciazliwych wierceniach maluszkow , a moj syn to taki spokojny . Czy to normalne ? On nawet nigdy czkawki nie mial
A jego ruchy sa bardzo przyjemne
A i jeszcze : kolejna wrzesniowka na porodowceI u nas godzina zero sie zbliza
Jolka nie martw sie mój Michał tez oszczędza mamusieswojego czasu sie martwiłam, ale widocznie jest spokojny, po tatusiu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 08:54
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
Lojkalojka, dokladnie, ja w ciagu dnia malo siadam, sama wiesz jak to jest z 5 latka w wakacje. Wiec mala nie za dużo się rusza. Jak się położę to i owszem, ale tez porównując do swojej starszej siostry, to to jest nic, ta to potrafila walnąć kopa, caly brzuch latal, a tu się pokręci, pokręci i kima i oby tak zostalo po narodzinach, to co często czuje to wypychanie nóżki pod zebrami po prawej stronie, to jej najczęstsza aktywność
-
Jolka moja Mala tez nie jest jakimś tancerzem w brzuszku, ważne żebyś czuła ruchy, nie musi tak fikać, ze aż boli. I te ruchy nie musza być non stop. Moja Aurelka dużo sie przeciąga, o szybkich gwałtownych ruchach dawno nie "słyszałam". A tak żeby zabolało to dobrej pory chyba w sumie 3 razy.
-
Witam z rana, słoneczko świeci, ale narazie jest przyjemny chłodek.
Moja Madzia też najczęsciej się tylko rozciaga i delikatnie faluje, malo kiedy ma takie mocne tańce w brzuszku.
Oto efekty wczorajszej sesji:
Jeśli macie ochotę zobaczyć wiecej: http://alladynstudio.pl/news/113/73/W-oczekiwaniu-na-nasze-szczescie.html
Możecie wesprzeć nasz rodziny interes i polubić naszą firmę na fb
Miłego dniamadu, zakocona, dodinka, Muffinka1019, nat_alia, annggela, Natka88, aanaa, Magnosia, agaton, jaroszka, ola.321, polkosia, onka, lojkalojka, Lexie, Nynusia, Arielka, jacusianka, miska2503, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, Bąbelek, paula1 lubią tę wiadomość
-
Hej.Ja dzis mialam srednio spokojna noc bo kotka znajomej ma ruje czy jakos tak i cholera po nocy lata i miunka
ale dalam radke. Dzis przyjaciolki do mnie wpadaja i do Mamy na winko i pogawedki
milo dzien sie zapowiada
Blondik, jaroszka, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość