Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dlatego uważam ze już możecie się pakować do szpitala tak w razie W.
Nie chodzi o to żeby wywoływać wilka z lasu ale żeby o prostu być gotowym,bo życie jednak swoje weryfikuje...
Ja z córą pierwszą byłam spakowana miesiąc przed,walizka czekała i czekała i sie doczekała:)
Teraz tez juz jestem gotowa...wiec jak wiadomo np. po Polkosi to wszystko możliwe:)
Życie...polkosia lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie zapomniałam napisać, że pokoiki wszystkie jak z bajki!
U nas mąż zakasał rękawy i pojechał po farby i podłogi i mają cały weekend robić
ss, BATTINKA, agaton, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, nat_alia, Blondik, lojkalojka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
FreshMm wrote:Też się melduję spakowana
Sporo czasu zajęło mi pakowanie, wiec teraz wiem, że nie dałabym rady na ostatnią chwilę
Polkosia tez mi sie wydaje ze nic tam nie mozna masowac,ale pytam z ciekawosci czy cos ci mowili na ten temat.bo u mnie szyjka sie skraca i sie boje a ty to juz wogole:(polkosia lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Ja się tez powoli zaczynam pakować,ale powiedzcie mi,bo ta znajoma położna mówi,żeby wziac tak 6 par majtek tych poporodowych,po 2 na dzień,a do tego ile tych wkladek? Bo nie wiem ile kupic opakowań?
Wzięłam 2 opakowania. W razie czego wiem, że w szpitalu jest sklepik, gdzie można się zaopatrzyć, ale pewnie będzie większa marża...agaton lubi tę wiadomość
-
Ja mam walizkę na kółkach uważam ze jest ok.
Dziewczyny 6 par gaci??? Wow.
Ja miałam wczesniej jedne i mi wystarczyly...bo generalnie u nas na oddziale zabronione sa gacie. Chodzili sie tylko z podpaską miedzy nogami,jesli ktoś przyszedł w odwiedziny wtedy sie zakladalo siateczkowe gatki
Teraz mam 3szt i mysle ze ich nie wykorzystam -
Ja też spakowana. Agatka na początku spakowałam się do walizki takiej średniej wielkości, ale też stwierdziłam że głupio jakoś
I przepakowałam do torby. Ja mam taką
to na pierwsze godziny po porodzie. A resztę rzeczy mam rozdzielone jeszcze na 2 torby ( 1 na kolejny dzień i jedna z takimi "awaryjnymi" rzeczami jak laktator np).PauLLa lubi tę wiadomość
-
Kurde laski czytacie w myślach ! Wlasnie mialam pytac o to samo co agattkaa , jaka ta torba ? Bo wlasnie jutro jade kupic i nie wiem czy lepiej wieksza walizke czy materialowa torbe ? Bylam bardziej za ta walizka widze ze wiekszosc ja ma i chyba tez ja wybiore, juz sama nie wiem !
Ps. Pakujecie siebie i dzieciatko do jednej ? Czy tylko siebie a malenstwo do jakies innej ? -
1 para Ci starczyła Battinka? Wow, aż niemożliwe
Ja mam 6 par 1razówek, 2 siateczkowe i jeszcze 3 pary bawełnianych biorę do tej początkowej torby
Nie wiem, jakoś tak z gaciami mam, że najwięcej tego biorę, bo boję się, że co chwila będzie mi przeciekać i plamić...
-
Właśnie zamowilam materac do lozeczka , ochraniacz na materac i przescieradelko dla Oskara a jutro resztę odbieram ze sklepu:) super
Jeszcze parę ubranek , kosmetyki dla mnie do szpitala i parę kosmetyków dla małego i kocyk z podusia do wózka i wsio !szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Właśnie zamowilam materac do lozeczka , ochraniacz na materac i przescieradelko dla Oskara a jutro resztę odbieram ze sklepu:) super
Jeszcze parę ubranek , kosmetyki dla mnie do szpitala i parę kosmetyków dla małego i kocyk z podusia do wózka i wsio !
Nie marnujesz ani chwili ! Szaleństwo zakupowe i super
Ja juz nie moge sie doczekac jutro tez planuje male zakupkiZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość